24-2-2013 enforcer live in athens

Θυμάται κανένας setlist από Σαλόνικα;

Τι να λέμε τώρα. Κακός χαμός. Μεγάλο πράγμα να βλέπεις νιάτα να σου σερβίρουν 80’s inspired ατσάλια στο πιάτο και να σε στέλνουν. We came to break your necks είπαν. Και το έκαναν. 1μιση (?) ώρα ωμού χεβυμεταλιάσματος, κοπανήματος και ξελαρυγγιάσματος. [B][SIZE=“4”]ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ.[/SIZE][/B]

>Cheers στους front-rowers και την παρέα κείθε που γίναμε ρεζίλι διεθνώς ολ τουγκέδερ.

>Extra bonus το αφτερ στο Dr. Feelgood με τα μέλη της μπάντας σε τρελά κέφια. Φωτογραφίες, υπογραφές, κοπανήματα, συζητήσεις χωρίς κανένα ροκσταριλίκι. Άξιοι.

Τα σπασαν στη συναυλια!!!ηταν τελειοι οι enforcer !!και ειπαν και κομματαρες! :smiley: !!!και τα support συγκροτηματα ηταν πολυ καλα !ειδικα οι wrathblade με αφησαν καπως ετσι>8O
ηταν φοβεροι!!

Cheers και στη μικρή από πάνω που δε σταμάτησε να κοπανιέται και να δίνει πόνο. :smiley:

Μιας και δεν αναφέρθηκα στα support groups, Released Anger δεν είδα, με τους Convixion γέλαγα καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους λόγω του… brutalιάρικου (προφέρεται με εξτρα γρέζια) τραγουδιστή και της απύθμενης γραφικότητάς τους. Ας είναι. Οι Wrathblade πάλι έσπειραν. Κρίμα που δεν έπαιξαν λίγο περισσότερο. Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιάρης φόραγε μπλούζα Cirith Ungol. ΑΝΤΡΑΣ.-

ετσι!!πες τα!!
χαχα cheers!!ωραιο και το stagediving!!:smiley:

εγω παντα το λεγα οτι θελει αρχιδια ν’ακουσεις ολοκληρο δισκο τους:!:

εγω δεν ξετρελαθηκα κιολας να πω την αληθεια… φανταζομαι οτι αν τους ειχα δει την προηγουμενη μπορει και να εφευγα απογοητευμενος απο το κυτταρο…
μπηκα κατα τις 10, προλαβα 2-3 νοτες convixion, και πηγα κατευθειαν να παρω μπλουζακι αλλα πηρα τα παπαρια μου, μονο small ειχε μεινει δυστυχως…:frowning:
οι wrathblade ΓΑΜΗΣΑΝ, 2η φορα που τους ειδα και εκτιμησα 2-3 τραγουδια ακομα απο το δισκο τους γιατι πριν το live ακουγα στο repeat το god defying typhoeus, στο οποιο ηρθαν οι πρωτες ανατριχιλες στο λαιβ…
μετα περιμεναμε κανα μισαωρο να τεντωσει το σεντονι και βγηκαν λιγο μετα τις 23.30 νομιζω… νταξει καλα παιξανε και ειχαν και παρα πολυ ορεξη αλλα μου την εσπασε ο ηχος (γιατι τοσο δυνατα?) που σε σημεια παραμορφωνε, ωραιο το σετλιστ (scream of the savage ρεεεε, δευτερη κ τελευταια ανατριχιλα) και παρα πολυ stage diving, σε σημειο που εκνευρισε και τη μπαντα…
βγαινοντας απ’το κυτταρο ημουν σε φαση “καλοι ηταν αλλα…”…
σκεφτομαι μηπως παραξενεψα τωρα που καβαλησα τα 25…

παιχτηκε live for the night κωλοπαιδα;την αληθεια

ααα γι αυτό μου έκαναν καζουρα χθες περί του θέματος :stuck_out_tongue:

Σε άλλα νέα, έδωσαν πόνο χθες οι enforcer με μια πολύ δυνατή εμφάνιση, μέσα στην κάβλα και με 3 πλεον δίσκους να βαράνε ανελέητα χεβυ μεταλ μέχρι τελικής πτώσης. Ο κόσμος επίσης μέσα στην ενέργεια και στο κλίμα να χτυπιέται ασταμάτητα. Η αλήθεια μου είναι ότι τους διασκέδασα λίγο περισσότερο την προηγούμενη φορά, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει πως χθες περάσαμε υπέροχα. Δυστυχώς δεν ακούστηκαν κομματάρες όπως high roller, walk with me ή running in menace που απότι έμαθα αργότερα δυσκολα θα ξανακουστουν αφού η μπάντα δεν τα πρτιμα και ιδιαίτερα μέσα στο σύνολο της δουλειας τους. Ας ειναι, έτσι κι αλλιως ότι κι αν παιζουν δεν τους χορταίνεις με τίποτα.
Ως προς τα σαπορτ, το χθεσινο μου ξενυχτι με εμποδισε στο να προλαβω τους released anger, έφτασα ακριβώς τη στιγμή που έπαιζαν οι convixion, που εγώ προσωπικά τους θεωρω την πλεον καταλληλη μπάντα για να κάνεις κέφι σε τέτοια live. Προσωπική μου όμως αδυναμία οι wrathblade, που έχουν γράψει πραγματικά απίστευτες κομματάρες που αποδίδουν 3 φορές καλύτερα live απότι στις στουντιο εκδόσεις τους.
Μετα απο το λαηβ, η συνέχεια δώθηκε στο feelgood με φορουμοπαρέα, αλλες παρέες καθώς και τους enforcer που αποδειχτηκαν αρκετά ομιλητικοί και κοινωνκοι, παρόλο που ήταν φανερα κουρασμένοι. Ευτυχως το ολο σουσουρο γύρω από το ονομα τους δεν τους εχει οδηγήσει να καβαλήσουν το καλάμι (ακόμη).

Σπεσιαλ γκριτινγκς σε ολα τα παιδια του φορουμ που συναντησα χθες (ειμασταν και πολλοι!) και ειδικα σε she wolf, sinisterAngel και hopeto που πρωτογνωρισα στο λαηβ.

Συνοπτικά, οι enforcer οτι και να κανουν ειναι μια μπαντα που δε χορταίνεις να βλέπεις live και παντα θα περιμένεις την επόμενη φορά. So until the next time, καιρός να πεθάνει το death by fire στο στερεο :smiley:

come again ?

Ωραίο live ψες όπως είπαν κ οι προηγούμενοι, συμφωνώ με Dr love για το fail του ήχου, από άποψη όρεξης οι enforcer είχαν μπόλικη και την βγάλανε προς τα έξω, ωραίο σετλιστ με κάποιες ελλείψεις αλλά Κλάιν Μάιν…

θέλω να σταθώ κάπου άλλου επειδή βλέπω ότι δεν σχολιάζεται, μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος αλλά, είμαι ο μόνος που πιστεύει οτι ο olof δεν το έχει καθόλου στα live???
Εννοώ στις ψηλές, δεν φτάνει εκεί που ακούγεται στα άλμπουμ!!!

Δηλαδή και πριν κάτι μέρες από το live, έβλεπα βίντεο στο youtube και έλεγα wtf και δυστυχώς το διαπίστωσα και χθες από κοντά καθώς η τελευταία φορά που είδα enforcer ήταν σε ένα μακρινό uth που τότε δεν τους ήξερα!!

Πάνω στον εξώστη ακούγονταν όλα άψογα.

αχαχαχα σορυ ειχα αλλου το μυαλο μου γιατι διαβαζα ενα αρθρο, fixed

Ποιο είναι το ζητούμενο για να περάσειs καλά σε μια συναυλία?

1. Κάλο HEAVY METAL
  2. Ενέργεια από την μπάντα!
  3. Όρεξη για αυτό που κάνουνε.
  4. Μπόλικη μπύρα…
    Νομίζω ότι όλα αυτά τα είχαμε χθεs.
    Ένα μεγάλο μπράβο στουs ENFORCER!!! (ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΥΤΑ).
    Όσο για τον ήχο αν υπήρχαν καποια προβληματάκια δεν με πειράξαν καθόλου.

Κατα την γνωμη μου ξεχνάς ενα σετιλιστ αξιόλογης διαρκειας και νορμαλ εξαερισμος για να μην σκάει ο τζιτζικας! :smiley:
Τωρα για τον ηχο, πιστευω οτι ειναι ενα σοβαρο θεμα και καλα κανουμε που το σχολιαζουμε! Γουσταρουμε να τρεχουμε σε λαηβ και στηριζουμε οσο μπορουμε τα λαηβ της πολης μας και απο την στιγμη που ο ηχος βελτιωθει τοσο απο την μπαντα οσο και απο το βενιου, πιστευω θα περνάμε ολοι καλύτερα. Στο κατω κατω, εχουμε πληρωσει και ενα εισητηριο, λογικο ειναι να εχουμε καποιες απαιτησεις! :wink:

Eμενα μια χαρα μου ακουγοταν παντως.

Κατα τα αλλα 1) Released Anger απιστευτη βρωμοθρασιλα που βαραει κατευθειαν στο ψαχνο,με κερδισαν απο την αρχη (ιδιατερα η φωνη του τραγουδιστη) και θα τους ψαξω οπωσδηποτε

1. Κονβηξιο καλες ιδεες μουσικα,αρκετες ομορφες μελωδιες και ρυθμοι που ενδεικνυνται για κοπανημα αλλα αδικουν λιγο τους εαυτους τους με κατι χεβυμεταλ ρε μουνια και στη Ρωμη και στον τελικο χεβυ μεταλ δεν ξεχνω κτλ

2. Wrathblade ΕΠΟΣ.Το κερδος της βραδιας.Μουσικη επιβλητικη,ΦΩΝΑΡΑ,ολο το πακετο!

3. Για τους Enforcer τα ειπαν οι πρηγουμενοι,δεν εχω κατι να προσθεσω,κανενα παραπονο :smiley: Μεγαλη μορφη στο αφτερ παρτυ ο μπασσιστας,λες και ημασταν φιλοι απο παλια και ετυχε να βρεθουμε στο ιδιο μπαρ ξερωγω. Επικοινωνιακοι και χωρις σταριλικια.

Μεταλλικους χαιρετισμους και απο δω στους φορουμιτες που ηταν στο λαηβ,ειτε τους ηξερα ειτε τους γνωρισα πρωτη φορα και οπως ειπε η λυκαινα βοηθησαν να ξεφτιλιστουμε διεθνως :lol: Παντα τετοια!! (αν και ενα Running in menace χωραγε ρε παιδια!)

ενταξη,καιρο ειχα να γουσταρω τοσο σε λαιβ.released anger και convixion πολυ καλοι.τρελο κοπανημα.και wrathblade τρομεροι.enforcer γαματοι τυποι,για το λαιβ δεν εχω να πω τπτ.οδοστρωτηρας.’‘take me out of this nightmare-midnight vice’’ σεισμος.απο ηχο,δεξια που ειμουνα μπροστα στον joseph.στην αρχη δεν ακουγοταν καλα η φωνη,μετα καπως εφτιαξε.σε μια φαση ο olof τα πηρε με καποιους που εμεναν πανω στη σκηνη,και τους εσπρωχνε να πεσουν κατω.ενταξη και απτην αλλη,κανε stage diving αλλα να μενεις πανω στη σκηνη ειναι μλκια νομιζω.μετα στα παρασκηνια κατω,χαμος.υπεγραψαν και εβγαλαν φωτογραφιες με ολους οσους πηγαν.ατομαρες.επιασα και μπαγκετα.ενταξη απτο 97 που παω σε λαιβ,σημερα εσπασε το ροδι χαχα.ηχογραφησαν το λαιβ για σιντι και τραβηξαν κανα 2-3 τραγουδια με καμερα

Και Into The Night, On The Loose απο το πρωτο!

Μας ισοπεδωσαν παλι, τι μπανταρα Θεε μου… Απλα [I][SIZE=“3”][B][SIZE=“4”]ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ[/SIZE][/B][/SIZE][/I]… Μας διελυσαν, φοβερη αποδοση…

Ας τα παρουμε απο την αρχη ομως. Τους Released Anger δεν τους ηξερα και χθες ηταν η πρωτη μου επαφη με την μουσικη τους. Με “εφτιαξαν” ασχημα, πωρωτικο thrash metal με τζουρες απο πρωιμους κυριως Kreator, φοβερα riff, ωραια φωνη ο τραγουδιστης, ορεξατοι, ενεργητικοι, μπραβο στα παιδια. Θα τσεκαρω και τις κυκλοφοριες τους και σιγουρα θελω να τους ξαναδω. Αξιοι.

Οι Convixion που ηταν η 4η φορα που τους εβλεπα ηταν και παλι πολυ καλοι, heavy metal και απειρος χαβαλες, ο,τι πρεπει για να σου φτιαξουν το κεφι. Ο τραγουδιστης γνωστη beer-thrashing μορφη, ο μπασιστα μια απο τα ιδια (σαν γαλατης ειναι) και γενικα πολυ feel good διαθεση, ενεργεια και φανερη αγαπη για αυτο που κανουν. Τσιμπησα και το cd τους απο το merchandise.

Οι Wrathblade που ηταν η 3η φορα που τους βλεπω καλοι, αλλα προσωπικα ηθελα το κατι παραπανω. Ωραια μουσικη, αλλα εχω την εντυπωση οτι τα φωνητικα θα επρεπε να ειναι πιο δυνατα, τα “θαβανε” καπως οι κιθαρες.

Και παμε στο κυριως πιατο της βραδιας. Οι Enforcer οπως και το 2010 μας εδωσαν τα μυαλα στο πιατο. Παλι εισαγωγη το Diamonds And Rust και με το που μπηκαν με το Death Rides This Night και για 1 ωρα και 20 λεπτα θεριζαν. Με εμφανιση βγαλμενη απο τα πιο ομορφα μεταλλικα ονειρα δεν σταματησαν λεπτο να χτυπιουνται και να αποδιδουν αψογα τις κομματαρες τους. Σε μεγαλα κεφια, εβγαζαν ενεργεια, αγνη πωρωση και απεδειξαν οτι αν συνεχισουν ετσι θα γινουν τεραστιοι. Ολοι ηταν εκπληκτικοι και ευτυχως ο Olof δεν εδειξε να χανει κατι απο την ενεργητικοτητα του τωρα που εχει αναλαβει και τα χρεη κιθαριστα. Πολυ καλη η φωνη του στα απαιτητικα κομματια τους, ο Tobias ειναι μεγαλη μορφη, εκανε ανελεητο headbanging χαμογελωντας συνεχως, ο Joseph αψεγαδιαστος σε ολα, εδειχνε και αυτος να το απολαμβανει και ο Jonas αλανθαστος βασανιζε τα τυμπανα του. Ηρθαν, μας ισοπεδωσαν και αποχωρησαν.
Απλα [B][SIZE=“3”][B]ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ[/B][/SIZE][/B], respect…:bow:

Τους συναντησα μετα το live στα καμαρινια, πηρα υπογραφες, εβγαλα φωτογραφιες και μιλησα λιγο μαζι τους, Οπως και το '10 δεν εχουν ψωνιστει καθολου, παραμενουν απλοι και προσιτοι και ειδικα ο Olof ντροπαλος θα ελεγα, περιεργο για καποιον που πλεον εχει γινει γνωστος σε πολυ κοσμο. Μου ειπε πως θα βγει live cd απο την συναυλια, αλλα οχι dvd. Κριμα αλλα το περιμενα γιατι δεν ειδα καμερες, μονο εναν τυπο με μια μικρη καμερα αριστερα της σκηνης. Επισης ο Olof μου ειπε πως σχεδιαζουν να μας ξαναρθουν καπου τον Νοεμβρη… Μακαρι του ειπα, θα ειμαστε παλι ολοι εκει.

Cheers σε οσους συναντησα απο το forum.

α τι θυμηθηκα.ρωταει ενας τον tobias,ειναι ο steve harris το προτυπο σου;και του απανταει,εσυ τι νομιζεις;χαχα