(24.3.15 -free) The Black Maze/ The Road Miles/ One Man Drop @Γκρί Cafe(Εξάρχεια)

Την Τρίτη 24 Μαρτίου τρεις αθηναϊκές μπάντες θα συναντηθούν στη σκηνή του Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια) και θα παρουσιάσουν το υλικό τους. Ψυχεδέλεια, garage, americana και βρώμικες κιθάρες θα γεμίσουν το χώρο φέρνοντας την ατμόσφαιρα ενός φτηνού μοτέλ μέσα στην έρημο.

Το λάιβ θα ξεκινήσει στις 21:30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κατά σειρά εμφάνισης :

The Black Maze (psych/garage)

Οι Black Maze σχηματίστηκαν στις αρχές του 2011. Με αναφορές στο νεο-ψυχεδελικό κύμα και προσπαθώντας να συνθέσουν τις διαφορετικές επιρροές των μελών τους, ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία. Γκαραζο-ψυχεδελικές κιθάρες, ανατολίτικα στοιχεία, post-punk μπασογραμμές είναι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτού του ηχητικού κολάζ.


The Road Miles (americana/grunge/blues)

Οι Road Miles ενώθηκαν το 2014 και έκτοτε καταγράφουν ένα μουσικό σενάριο επηρεασμένο από τον αμερικανικό νότο. Κιθάρες παραμορφωμένες και θολά μικρόφωνα αφηγούνται ιστορίες από κόσμους μυστηριακούς με ζέστη, σκόνη και τον κόκκινο ήλιο να καθρεφτίζεται στο καπό ενός παρατημένου σεντάν.
Το πρώτο τους live EP ‘Hues of Grit’ θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.



One Man Drop (garage/americana)

Οι One Man Drop σχηματίστηκαν στα μέσα του 2014 μετά από μια πρόβα όπου τα μέλη της μπάντας αποφάσισαν να κάνουν δοκιμαστικά, καθώς όλοι συμμετείχαν ήδη και σε άλλα μουσικά project. Σε διάστημα ενός μήνα και μετά από 3 πρόβες, ηχογράφησαν 3 κομμάτια τα οποία και ανέβασαν στην ιστοσελίδα της μπάντας στο facebook. Ακολούθησε πολύμηνη διακοπή λόγω άλλων μουσικών υποχρεώσεων και από τις αρχές του 2015, οι Peter Red, Diamandis Kazouris, Nikos Giannoulis και Elena Chatzipanagioti είναι και πάλι μαζί.


εκει για τις μεγαλες αγαπες τους one man drop