24-Jack Bauer

Οχι ρε θα τελειωσει,θα το καταλαβεις μολις το δεις :Ρ
Και για 9ο συμφωνια?Το γαμησαν,τους τελειωνουν οι κακοι πια.

Τωρα θα το δω. απόσο ξερω ναι θα εχει 8ο και 9ο. τωρα ξερεις πως ειναι αυτα. ολα αλλαζουν αναλογα την τηλεθεαση.

Ναι αλλα δεν πηγαινε καλα νομιζω,και ο 7ος κινδυνεψε να μη βγει καν απ οτι θυμαμαι.

Παντως θα ηταν πιστευω καλο να τελειωσει εδω,γλιτωσε απο εκρηξη πυρηνικης,πως θα γλιτωσει απο παθογονο αεριο που κανεις δεν εχει αντιδοτο…?
Ναι νταξει λογικα θα εχει εκεινος ο τυπος που μιλαει η γκομενα στο τηλεφωνο και θα το παρει ο Τζακ στην τελευταια σκηνη,ή θα κανει την θεραπεια με πιθανοτητα επιτυχιας 0,5% ξερω γω.Αλλα το γαμανε λιγο.

παντα ηταν να σταματησει και παντα εβγαινε νεος κυκλος. εχει αρκετους φανς ακομα. χεχε.

νομιζω ειχανε πει οτι υπαρχει αντιδοτο με δοτη dna καποιον απο την οικογενεια οπως η κορη του, οποτε απλα θα φτιαξουν αντιδοτο μετα και φυσικα θα ειναι και καλο… :smiley:

Οχι ειχαν πει οτι υπαρχει μια πειραματικη θεραπεια,αλλα οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες,αυτο που ειπα παραπανω.
Λογικα παντως αυτο θα γινει στο τελος,θα τον σωσει η Κιμ.

και γω ετσι νομιζω. αντε 2 εμειναν ακομα χεχε.

Το βλεπα κι εγω ,μεχρι το 12-13 επεισοδειο με το ζορι.Εχει γινει πολυ κουραστικο.Καλυτερα να πεθανει απο το αεριο να τελειωνουμε…

Σποηλερ ρε :Ρ

Το φτιαξα.Αλλα δεν πρεπει να το βλεπει και κανενας απ οτι φαινεται οποτε…

Τελειωσε η 7η,με διπλο επεισοδιο.

Ψιλομουφα το τελευταιο,αρκετα αργο και βαρετο στο τελος.
Και ναι ο Τζακ δεν θα πεθανει ουτε απο το παθογονο αεριο και θα χουμε και 8η.

ρε τα κατεβαζω ολα τωρα

ειναι στα επιπεδα που ειναι και τα προηγουμενα? γιατι απο τη μια λεω να τελειωσουν γιατι το παρατραβανε και απο την αλλη λεω να μην τελειωσει :lol:

Νταξει εχει γερασει λιγο ο Τζακ,δεν ειναι τοσο ραμπο οσο στις προηγουμενες.
Αλλα αμα σ’αρεσαν οι προηγουμενες,λογικα θα σ’αρεσει κι αυτη,τα κλασικα τα εχει.

δευτερα και τριτη ξεκινα ο 8ος κυκλος με 2 διπλα επισοδεια… :slight_smile:

ειδα τα 2 πρωτα, νταξει εγω ειμαι και φαν και δεν μπορω να κρινω αμεροληπτα, αλλα μου φανηκαν στο γνωστο κορυφαιο επιπεδο

τωρα περιμενω να μου φερουν το media player για να δω τα υπολοιπα 2 σαν ανθρωπος στην τιβι

και γω φαν αλλα θα τα δω και τα 4 μεσα στο σκ… :smiley:

ποσο παει το media player by the way? στειλε pm και πες μου και ποιο πηρες… :wink:

οντως ο 8ος ειναι αρκετα καλος μεχρι στιγμης. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πλεον
ειναι χωρισμενο σε μερη. δηλαδη τα πρωτα 4 εβγαλαν ενα ψιλοανεξαρτητο μερος και απλα παταει αλλου για να συνεχισει μετα.

η ρενε ειναι πιο γκομενα απο πριν ή μου φαινεται…:smiley:

η σειρα τελειωνει οπως της αξιζει… η εκδικηση σε ολο της το μεγαλειο…:smiley:

Μακραν η αγαπημενη μου σειρα, λατρευω Jack Bauer, :vibrate::respect::bow2:αλλα δεν εχω δει τιποτα ακομα, περιμενω να τελειωσει η σεζον να τα δω μαζεμενα, δεν αντεχω να περιμενω… Ολες τις σεζον ετσι τις ειδα…

παει κι αυτη η σειρα… μας τελειωσε… αν και νομιζω οτι ισως βγει καμια ταινιουλα… οπως ειχε ακουστει…

Ειδα μεσα στην βδομαδα την 8η σεζον μαζεμενη… Αν και μου αρεσε σε γενικες γραμμες οπως ολες, ειναι νομιζω η χειροτερη… Το τελος δεν μου αρεσε, με απογοητευσε…

Ηθελα να εκθεσει ο Τζακ και την προεδρο και ολους που ηταν στην συνωμοσια, οχι να κανει η προεδρος πισω την τελευταια στιγμη… Πηγαν να βγαλουν ντε και καλα καλη την Προεδρο της Αμερικης… Και ο Τζακ παλι κυνηγημενος, κριμα και αδικο…

Αντε να βγει η ταινια τωρα που ευχομαι να τα σπαει… Για 2012 λενε… Να δουμε…