ακουω γνωμες παίδες για το 24 , και φυσικα για τον MAN της υποθεσης Jack Bauer!!! τι terminator , rambo και μαλακιες …o jack Bauer ειναι εδω και γμει ( ). τεσπα εγω προσωπικα τους 3 πρωτους κυκλους τους θεωρο απιστευτους (ειδικα τον 1ο και τον 3ο) . αλλα και οι αλλοι δυο τελευταιοι που εχω δει (4ος,5ος τον 6ο δεν τον εχω δει) ειναι και αυτοι πολυ καλοι αν και λιγο κουραστικοι προς το τελος. τη γνωμη σας παρακαλω!
Τους εχω δει και τους 6,τα σπαει απλα.
Αναμενουμε αλλους 2 κυκλους και την ταινια.
Τζακ Μπαουερ ιζ δε λω.Φακ Τσακ Νορις.
Για καλο δικο σου μν Τον ξαναβρισεις.
Tζακ Μπαουερ φακς Τσακ Νορις νον στοπ.
Καλαααα…
Οταν θα σου μπλοκαρει ο υπολογιστης να ξερεις απο τι εγινε.
Κες κε σε Τζακ Μπάουερ. Μία τρίχα από το κεφάλι του Μάικλ Σκόφιλντ…
[SIZE=“6”]BAUER FOR PRESIDENT![/SIZE]
και του μπρους γουιλις .:lol: :lol: :lol: :lol:
Κορυφαία σειρά το 24!!!
Απλά, τον τελευταίο καιρό και οι του Lost, αλλά και οι του 24 κάπως τα έχουν κάνει σκατά, με τις αποκαλύψεις τι θα γίνει στην σειρά.
Ειδικά αυτοί του 24, τα σκάστωσαν όλα, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις!!!
Για όποιον έχει δει τις έξι σεζόν και δεν είναι ενημερωμένος, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ -ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ;- SPOILER ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΙΔΙΑ Η FOX, ας δει τι εννοώ, εδώ
Το λατρεύω το 24. Κορυφαία σειρά. Τώρα βλέπω τον 6ο κύκλο. Ο 1ος σπέρνει κ μου άρεσε πάρα πολύ και ο 4ος κύκλος. Ο 2ος απλά καλός ο 3ος με ξενέρωσε λίγο (εκει που όλα τα ειχανε κανονισει κρυφά απο άλλους κτλ κτλ πολυ χαζούλι μου φανηκε). Ο 5ος ήταν μέτριος και ο 6ος φαινετατι στα ιδια επιπεδα. Το καλό ειναι οτι στον 6ο επιστρεφει ο αγαπημενος μου Tony Almeyda (που πέθαινε στον 5ο), πρφανώς θα αναστήθηκε… χεχεχε. Οι παραγωγοί καταλάβανε (απο οσα λένε) οτι ο 5 και 6ος κύκλος δεν ηταν καλοι και επανερχονταιο οπως λένε δριμυτεροι στον 7οπ. Θα δουμε. Ο Μπάουρερ κορυφή. Γαμαει κ δερνει… Χεχεχε.
απλα κορυφαια σειρα.ο kiefer sutherland τα σπαει στο ρολο του bauer :lightsabre: .ξερει κανεις αν θα βγει και 7ος κυκλος??
Υπαρχει συμφωνια για 7ο και 8ο κυκλο,αλλα και για ταινια.
Ο 7ος παντως μαλλον θα αργησει,λογω της απεργιας των σεναριογραφων.
Ο πρωτος κυκλος απλα γαμαει…Νινα Μαγιερς ρεεεεεεεεεεεεεε!!!
Όχι μόνο ο πρώτος,αλλά και ο δεύτερος και ειδικά ο πέμπτος (κατ’εμέ) τα σπάνε στην κυριολεξία!!
Μακάρι να λήξει η κ@λ@απεργία και να δούμε και τα 24 επεισόδια χωρίς διακοπές!!
Τωρα ειμαι στο 3ο κυκλο…εχω δει 1ο και 2ο και μεχρι στιγμης ο πρωτος ειναι σαφως ο καλυτερος με μικρη διαφορα παντα!!Τζακ ειναι αυτος!!
Τελςιωσε χτες ο 3ος κυκλος…σκετη απολαυση!Αν και στενοχωρηθηκα καπως με το χερι του Τσεης!Ελπιζω στην 4η σεζον να εχει χερι το παιδι και να παρει και την Κιμ :lol:Ο Bauer τα σπαει πραγματικα!!Φοβερος ηθοποιος ο Sutherland!!Γαντι ο ρολος του!!Μολις βρω χρονο ξεκιναω και τον 4ο που απο τρεηλερ που ειδα θα πρεπει να ασελγει…
από τις πιο γαμάτες σειρές…ειδικά 1ος κύκλος…
:!::!::!:
Το βλεπει κανεις ακομα ή ειμαι ο μονος?Ναι ξερω,ο νεος Τσακ Νορις και τα λοιπα,αλλα μ’αρεσει :Ρ
Τωρα ειναι σε εξελιξη ο 7ος(!) κυκλος,μενουν αλλα 2 επεισοδια.Για 8ο που ειχε ακουστει παλιοτερα δεν ξερω αν ισχυει ομως.
Τζακ Μπαουερ φανς ενωθειτε.
φυσικα και τον εχω δει ολο τον 7ο μεχρι τωρα. μολισ κατεβηκε το 22ο…
εχει συμφωνηθει για 8ο και 9ο απ’οσο ξερω. και απ’οτι το κοβω εχει συνεχεια ο 7ος. δε νομιζω να τελειωσει στα 24 επεισοδια.