Πρόκειται για το νέο τους, αριστουργηματικό πόνημα, μετά το ντεμπούτο So Close And Yet So Far Away (2010).
Βρετανικό κατά βάση psych/prog rock της οικογένειας των Van Der Graaf Generator/Peter Hammill και πρώιμων Genesis. Πολύ 70’s, αλλά και πολύ φρέσκο, πολύ σύγχρονο, με επιρροές από εναλλακτικό ροκ της εποχής και κυρίως Radiohead. Εμφανείς, όμως, και οι καταβολές των μουσικών, καθώς δεν του λείπουν τα ελληνικά στοιχεία, πολύ σωστά και αριστοτεχνικά τοποθετημένα.
Όσοι το έχουν ακούσει, είναι ήδη εκεί. Όσοι δεν το έχουν ακούσει, παρακαλούνται να το κάνουν και δε θα βγουν χαμένοι. Δικά μας παιδιά είναι άλλωστε και διάολε, εν προκειμένω ΑΞΙΖΟΥΝ και τη στήριξη.
Τετοιος δίσκος έχει να βγει χρόνια στην Ελλάδα,εξαιρετική αισθητική πέρα απο τον “συγκεκριμένο” μουσικό ήχο.Με λίγα λόγια θεωρώ πως ο καθένας θα ξετρελαθεί
Οσοι μπορούμε ας πάμε,είναι ειλικρινά μεγαλειώδες άλμπουμ.
Για να έχουμε το ελληνικό ροκ που μας αξίζει ρε αδερφέ:!:
Εγώ δε το χω με τις περιγραφές το μόνο που θα έλεγα είναι ότι τουλάχιστον για μένα είναι σημαντικό να στηρίζουμε δουλειές που έχουν πολλά να πουν.
Απόλαυση!
Ναι Θεσσαλονίκη θα ταν ωραία…
[SPOILER]σήμερα στο αμφιθέατρο εγώ με ακουστικά στα αυτιά να ακούω το παραπάνω και ταυτόχρονα (?) να προσέχω[/SPOILER]
Τουλάχιστον οι Αθηναίοι ψηθείτε ρε σεις!
Αν αξίζει να σπρώξουμε κάτι εγχώριο μουσικά, οι Verbal Delirium εμπίπτουν χωρίς αμφιβολία.
Αυτό που κατάφεραν στο “From The Small Hours Of Weakness” δε συμβαίνει κάθε μέρα (όχι μόνο εντός Ελλάδας).
Αν είμαι ζωντανός, θα είμαι εκεί. Συν τοις άλλοις, είναι νομίζω μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας σε ζεστό συναυλιακό περιβάλλον (πρώτα ο Θεός…).