2o Rock Music Store Fest @ Stage Λάρισα, 24/03/2013

MORTAL TORMENT
AENAON
BLACK JUJU
INFIDEL
AGNES VEIN
INFECTION OF HEAVEN

Oσοι πιστοι προσελθετε!!!

εισαι ωραίος. το έβαλα στις φήμες εγω. λογικά εκεί θα είμαστε. πέρυσι περάσαμε πολύ καλά

*αν και ο θωμας θέλει να με βάλει να πληρώσω τριπλό εισιτήριο :stuck_out_tongue:

Κανονικα 4πλο σου αξιζει να πληρωσεις!
Μια χαρα θα περασουμε και φετος!!!

[B]DOORS OPEN 19:00
19:15-19:45 INFECTION OF HEAVEN
20:00-20:45 AGNES VEIN
21:00-21:45 INFIDEL
22:00-22:45 BLACK JUJU
23:00-23:45 AENAON
00:00-00:45 MORTAL TORMENT[/B]

Σήμερον

Αντε να δουμε τι θα δουμε και σημερα!

Αφου δεν εγραψε κανενας τιποτα,ας γραψω εγω δυο λογια.

[B]INFECTION OF HEAVEN[/B]:Φοβεροι…ακυρωσαν!:stuck_out_tongue:

[B]AGNES VEIN[/B]:Η πρωτη μπαντα που εμφανιστηκε,ο κοσμος δεν ειχε μαζευτει ακομα.Μια χαρα τα πηγαν,αρκετα ‘‘υπνωτικοι’’.Παρουσιασαν 2 καινουρια κομματια τα οποια δεν ξεφευγουν πολυ απο το ντεμπουτο τους.Μου αρεσε ο drummer,εχει πολυ σταθερο παιξιμο και καλες ιδεες.

[B]INFIDEL[/B]:Η μπαντα των Πουσιου/Κισατζεκιαν.Πιο ανεβαστικοι doomαδες με τον Πουσιο να εχει ωραιο εκτοπισμα στη σκηνη.Επαιξαν κομματια και απο τα 2 τους album με το No News, Good News,το οποιο εκαναν προσφατα και βιντεο,να ξεχωριζει.

[B]BLACK JUJU[/B]:Δικα μας παιδια με τον Πανο Δημητριου στη φωνη (Denial Price).Συνεχεια στον πενθιμο doom χορο.Προσωπικα κουραστικα,οχι λογω της μπαντας αλλα λογω του οτι 3 μπαντες απο τον ευρυτερο χωρο του doom/stoner μου επεσαν πολυ βαριες.Στο support που εκαναν στους Orange Goblin ειχα περασει καλυτερα.Ενα χειροκροτημα για τον Φοντα!!!:wink:

[B]AENAON[/B]:Progressive/black metal και επιτελους ξυπνησαμε!Ενας drummer που οργωνει,δυο κιθαρες που ξερνανε riffαρες,πληκτρα/σαξοφωνα να ακουγονται απο την κονσολα και ο κοσμος να γουσταρει.Ισως δεν ειχαν τον καλυτερο ηχο,αν και εχω ακουσει πολυ χειροτερο ηχο στο Stage,αλλα εδειξαν οτι εχουν να δωσουν σα μπαντα!Ωραιοι!

[B]MORTAL TORMENT[/B]:Και καπου εκει σκεφτηκα να φυγω αλλα το intro τους(http://www.youtube.com/watch?v=z8Ov3dJwOb0) με κρατησε και μοιρασε χαμογελα σε οοοοοοοοολο τον κοσμο!Ο τραγουδιστης τους βγαινει με πυτζαμες και πεταει την τεραστια ατακα ‘‘κοιταξτε τι καραγκιοζιλικια κανουμε για να μη φυγετε’’!Ρε οργωσαν λεμε,εσπασαν τα παντα,σε κατι groovaτα σημεια ετριζε ολο το μαγαζι!Οι κιθαριστες και ο μπασιστας να παιζουν παπαδες και ο drummer να οργωνει τον ασβεστη!Μερικους ισως τους χαλασαν τα guttural φωνητικα,αλλα δενουν γαντι με το brutal death metal τους!Επικη στιγμη οταν ο τραγουδιστης πηγε να αφησει το ποτηρι του γεματο με νερο επανω στην κεφαλη των ενισχυτων με το μισο μαγαζι να φωναζει ‘’[B]ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ[/B]’’!!!

Ωραια περασαμε,και του χρονου και cheers στον Θωμα!

οτι γράφει ο απο πάνω.

για μένα προσωπικά να πω οτι καραγουσταρα [B]BLACK JUJU[/B]. μερικοί δεν την πάλεψαν γιατί ηταν πολυ κοντινά τα 3 πρώτα συγκροτήματα, αλλά δεν με χάλασε στο ελάχιστο. ρισπεκτ στην μπάντα, στην φωνή και στον φωντα :smiley:

οι [B]INFIDEL [/B] έπαιξαν πολύ καλά με μορφαρες τον πουσιο/Κισατζεκιαν οπως και τον ντραμερ τον universe217, οκ. μορφαρα και ο κιθαρίστας με τον ήχο του(!!!) ρε ολοι ωραίοι λέμε

από την άλλη ενω δεν εχω καμία σχέση με πιο ακραία πράγματα, και το σκεφτόμουν πως θα την παλέψω, έγινε οτι και πέρυσι. πέρασα υπεργαματα με τις 2 μπάντες!! θεος ο δικός μας(?) τραγουδιαρης των [B]AENAON [/B]και πολύ ωραία η αίσθηση που σου αφήνουν μετά απο 40κατι λεπτά και ας είμαι εντελώς άσχετος.άξιοι.

[B]MORTAL TORMENT[/B] ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! οκ, γελάσαμε με ιντρο, αλλά η μουσική γάμησε. για κάποιο χαζό λόγο που δεν μπόρεσα να καταλάβω ηταν ανεβαστικη.ίσως φταίει και το κλίμα(παρτάρα, ατάκες,καλώδια, πιτζάμες, μάσκες, μπαλόνια, χοροπιδιτα, της παναγιας τα μάτια) αλλά πραγματικά πέρασα οσο καλύτερα γινόταν.
*μια χαρά ήταν τα φωνητικά που έδεναν με το στιβαρό τους παίξιμο.

*ζήτω στην παρέα, ζήτω στον θωμα, ζήτω σε όλους. άντε και του χρόνου πάλι :smiley:

Ζητω η 25 Μαρτιου!:lol:

Αυτό το 2st είναι αυτό που ακολουθεί το 1nd; :stuck_out_tongue:

Γράφετε Ελληνικά ρε παιδιά να είμαστε όλοι χαρούμενοι!

Xαίρομαι πάντως που διαβάζω πως άρεσε η μπάντα του Χρήστου του Κισατζεκιάν! Πάντα τέτοια!

:lol::lol:#-o

σωστός.!
ναι άρεσε. ο Κισατζεκιάν να νιώθει πάνω στην “σκηνή” και ο πουσιος να ειναι ενας μικρος(!αχμ…) θεος.

Επισης μαθαμε οτι ο Πουσιος μεγαλωσε στη Λαρισα!Τον εχω δει και σε αλλα live(στο κοινο) αλλα δεν ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτος.

ναι. και εμένα μου φάνηκε πολύ γνωστή φάτσα

Τοσο καιρο δεν το ειδε κανενας???
:oops::oops:

[B]Thomas Valasis - ROCK MUSIC STORE[/B]

Eνα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω σε ολους οσους βοηθησαν να γινει το 2ο rock music store festival χθες!!Απο τα καλυτερα live ever!!Σε ολες τις μπαντες:MORTAL TORMENT-AENAON-BLACK JUJU-INFIDEL-AGNES VEIN-ακομα και στους INFECTION OF HEAVEN παρ ολο που ακυρωσαν,σε ολους οσους ηρθανε,σε ολα τα παιδια που ηρθανε απο τρικαλα-καρδιτσα-βολο-θεσ/νικη,σε αυτους που θελανε να ερθουνε αλλα δεν μπορουσανε,στον γρηγορη απο το μεταλλουργειο,στον γιαννη απο mortal torment,στις πυζαμες του γιαννη απο mortal torment,στον πανο απο aenaon,στον πανο δημητριου απο black juju,στον χρηστο+γιαννη απο infidel,στον φοιβο απο agnes vein και φυσικα στο stage club.Αντε και του χρονου με υγεια!!Aυριο,το πολυ μεθαυριο μπαινει τεραστιο φωτογραφικο υλικο απο το live και το after party μετα!!!GOOFY FOR EVER!!!

:smiley:

:D:D:D