Γιαννης Αγγελακας 3 @The Greek Tour

Οπως βλεπετε παιζει σε καποιες πολεις της Ελλαδας και στο Βολο φυσικα.
Λογικα θα τον ξαναδω…
Περισυ που επαιξε Βολο,παλι με αυτο το σχημα,ηταν φοβερα!!!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011, αίθουσα Gold Star, Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Βόλος
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, Ακτή Δυμαίων, Πάτρα
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, Fuzz Club, Αθήνα
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, Fuzz Club, Αθήνα
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, Block 33 Θεσσαλονίκη

Λοιπον σημερα ο Αγγελακας στο Gold Star στο Βολο.
Εκει θα ειμαστε…

Λοιπον,εν ολιγοις…
Μπηκαμε με MyNameIsMud και μολις ειχε ξεκινησει ο Κονιτοπουλος,ε,ε,ε,ε,ε συγγνωμη ο Ψαρογιωργης.Μετα βιας αντεξα αυτο το ''ζαγκα ζουγκᨨπου ελεγε κι η γιαγια μου η συγχωρεμενη!!
Μετα απο αυτο το μαρτυριο,ανεβηκε η φιρμα.Ξεκινησε πολυ χαλαρα,γκρινια ολη την ωρα για τον ηχο,μεγαλες παυσεις αναμεσα στα τραγουδια,ξανα γκρινια για τον ηχο,πανομοιοτυπο playlist με αυτο των συναυλιων του τα τελευταια χρονια,ξανα γκρινια,ξανα κλαψα,αγγαρεια με λιγα λογια,αλλα στο τελος το εσωσε διοτι στο τελευταιο 20-25λεπτο αποφασισε οτι τραγουδαει για τον κοσμο κι οτι δεν βλεπουμε live το soundcheck!!!
Aποφασισε να σηκωθει απο την καρεκλα,να επικοινωνησει λιγο με τον κοσμο,να παθιαστει και στο τελος να γουσταρουμε καπως με τον Mud μιας και ειχαμε ψιλοξενερωσει!!!Και φυσικα στο τελος ευχαριστησε τον κοσμο και μας ειπε οτι το σημερινο ηταν μαρτυριο κ για τους ιδιους και παλι δλδ κλαψα για τον ηχο.Ρε μαλακα Αγγελακα,τοσα χρονια στο κουρμπετι εισαι,δεν εχεις μαθει τελικα να δεχεσαι την πραγματικοτητα?Δεν ξερεις ρε μαλακα οτι αν εσυ τρομπαρεις πανω στο σανιδι θα μου το μεταδωσεις και θα τρομπαρω κι εγω?Δεν ξερεις οτι αν εσυ καυλωσεις πανω στο σανιδι και μου το δειξεις ,θα παρασυρεις αυτοματως κι εμενα?Αντε μαλακα,σε εχουμε λατρεψει απο πιτσιρικια,σεβασου μας!!!
Παντως για μενα η χειροτερη εμφανιση του απο τις αρκετες που τον εχω δει!!!

:!: κακός ήχος με… 0 όργανα?!! πως γινεται αυτό??

*πάντως 3 φορές τρύπες, 1 αγγελακας 3, και 1 Επισκέπτες, o ηχος ήταν μπόμπα…αν και πόσο να χαλάσει

Ξερεις τι εγινε?Eμεις ακουγαμε μια χαρα,πεντακαθαρα,αλλα εκει στα monitors πρεπει να ειχαν προβλημα.Δεκτο,αλλα ρε συ μην γαμας τον κοσμο,πνιξ’το,κανε κατι τελος παντων,εμπειρος μουσικος εισαι,μην μας πρηζεις ολη την ωρα και δειχνεις στραβωμενος!!
Ετσι ηταν χθες φιλε και πραγματικα εκνευριστηκα!

ααα…στον δικό τους τον ηχο…το ιδιο πρόβλημα υπήρχε με τα μωρά στην φωτιά στην λαρισα …μετά απο κάθε τραγούδι ζητούσαν να γίνει κάτι

ισως ήταν τόσο άσχημα αυτό που άκουγαν που τους επηρέασε…τι να πω…κριμα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ “ALL.ALIVE” ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ :smiley:

θα τους δουμε πατρα 31 του μαρτιου μαλλον (πρωτη φορα)! :slight_smile:

προσθεσε κανα τραγουδακι στο προγραμμα?

Πως κι απο δω;;; :smiley:

Παντως, για φετος δυσκολα.

Ειδαμε περσι, τα 15 μας χρειαζονται, οποτε πρεπει να θελουν μπολικα ατομα να τα συνοδεψω για να παω ξανα. :stuck_out_tongue:

ε βασικα ειναι η κοπελα μου πατρα και θα κατεβω για πασχα και σκαει τζαστ φαιν! :smiley:
δεν τον εχω ξαναδει κιολας οποτε για μενα που μαι εξωτερικο ευχαιρια :slight_smile:

Eγω, παντως, αν εμενα Ιταλια μονιμα κι ειχα κλεισει ηδη για Primavera, τον Αγγελακα ευκαιρια δε θα τον χαρακτηριζα με την καμια. :stuck_out_tongue:

13.3.2012 Γιάννης Αγγελάκας 3 Λάρισα GR All Alive Music Venue
23.3.2012 Γιάννης Αγγελάκας 3 Αθήνα GR Fuzz Club
24.3.2012 Γιάννης Αγγελάκας 3 Αθήνα GR Fuzz Club
31.3.2012 Γιάννης Αγγελάκας 3 Πάτρα GR Ακτή Δυμαίων
6.4.2012 Γιάννης Αγγελάκας 3 Θεσσαλονίκη GR Block 33

*το gr θεϊκό

Είδα τον Αγγελάκα για 6η φορά από τότε που σταμάτησαν οι Τρύπες.
Από τις προηγούμενες, τρεις ήταν με Επισκέπτες και άλλες δύο με Βελιώτη.

Νομίζω ότι το τωρινό σχήμα με τους “3” έχει ένα ταβάνι απόδοσης. Χτες έπαιξαν για 2 ώρες και 10 λεπτά, υπήρχε κέφι, ανταπόκριση από το κοινό κι όμως από το καθαρά καλλιτεχνικό αποτέλεσμα έχανε κατά πολύ σε σύγκριση ας πούμε με την πανδαισία ήχων που είχαν οι Επισκέπτες.

Anyway, εννοείται σεβασμός σε ό,τι κάνει ο Γιάννης, αλλά αφού ρε άνθρωπε κάθε φορά εντάσσεις και νέα κομμάτια από Τρύπες στο σέτλιστ (χτες άκουσα πρώτη φορά “Μέσα Στην Νύχτα Των Άλλων”), κάνε το γαμήδι το ριγιούνιον να γουστάρουμε :!:

Ακόμα και με προσκλήσεις από στόμα σε στόμα και πριβέ λάηβ ας είναι, δεν παίζει πρόβλημα. :smiley:

Πρώτη χρονιά μετά από ένα μεγάλο σερί που δεν τον είδα λάιβ και τραγούδησε το “Μέσα Στη Νύχτα Των Άλλων”. Μάλιστα… :facepalm:

Ημουν και εγω την Παρασκευη και παροτι θα συμφωνησω με Κρισπ σε οτι λεει για μουσικο ταβανι κτλ ,θα πω πως γουσταρα τρελα κυριως γτ καθε τραγουδι ειχε το στοιχειο της εκπληξης για το πως θα παιζοταν.

Επισης ειμαι τεραστιος θαυμαστης του Σαδικη τον οποιο θεωρω ως μια απ τις πιο αυθεντικες και καλτ φιγουρες στο ελληνικο stage αυτη τη στιγμη.Περιττο να πω πως ειναι τεραστια μουσικαρα ,με απιστευτη σκηνικη παρουσια και οτι ο Αγγελακας ειναι πολυ τυχερος που τον εχει μαζι του.Πραγματικα ειναι η τριτη φορα που τους βλεπω μαζι και περισσοτερο χαζευω τον Σαδικη παρα τον Γιαννη.

Κατα τ αλλα πολυ ωραια ηταν με προσωπικα highlight οτι καινουργιο κομματι επαιξαν.Αν τα θυμαται κανεις ποια ηταν ολα ή τα βρει στο τιουμπ ας κανει εναν κοπο γτ εχω φαει τον τοπο (εκτος των “Σαραβαλο” και “το ποταμι”,τα ποια γαμησαν για αλλη μια φορα παρεπιπτοντως) .

Εγω με τα περι ριγουνιον διαφωνω.Εχω μεγαλωσει με Τρυπες και δν τους εχω δει δυστηχως live.Παρ ολα αυτα δν θα γουσταρω κανενα τετοιο ενδεχομενο πρωτον γτ λατρευω αυτο που κανει τωρα ο Αγγελακας (και εννοω τη μουσικη που παιζει),δευτερον γιατι δν θελω να βαλω τον εαυτο μου στην διαδικασια να σκεφτει πως κανουν ΚΑΙ αυτοι αρπαχτη και τριτον γτ εχω την εντυπωση πως ο Αγγελακας οπως και να το κανουμε εχει γερασει και λιγο (μετα απο καθε τραγουδι προχτες καθοταν αλαφιασμενος και προσπαθουσε να παρει ανασες…) με οτι και αν αυτο σημαινει…

Επισης το θεωρω λογικο να παιζει συνεχως νεα τραγουδια των Τρυπες,πρωτον γτ σιγουρα ο ιδιος θα βαριεται τρελα να ανακυκλωνεται συνεχως με τα ιδια και δευτερον, ειναι αδυνατον να πεις, θα παιξω μονο δικα μου, οταν επι δυο μιση ωρες ο κοσμος στις παυσεις τραγουδουσε απο κατω την “αμνησια” (για την οποια ειπε ο Θεος πως "ωραιο κομματι αυτο αλλα δν το εχουμε ετοιμο,θα το παιξουμε αλλη φορα :lol: ) …

Ρε παιδια ένα τραγούδι που έπαιξε χθες που έλεγε “είμαι φτηνός, πολύ φτηνός” κτλ και σε κάποιες φασεις του ο Σαδίκης ράπαρε, ποιό είναι;

Παρτο Μανσον :!: [B][I][U]ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ[/U][/I][/B]

[SPOILER][SIZE=“4”]ΣΚΙΖΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΑΠΕΡΑΝΤΑ !! 8O[/SIZE][/SPOILER]

ε κλασικά…δεν πήγα και είχε και νέο κομματι, και νεα προσθήκη. :frowning:
γαμώ τα λεφτά τα μπασταρδα

*ο τρόπος που τραγουδά στο απο πάνω μου θυμίζει τον τελευταίο δίσκο απο τρυπες.χωνω

ΠΟΙΟΟΟΟ ΠΟΙΟΟΟ?