Ναι, ναι ξέρω, δεν ψάχνουμε τη μεγαλύτερη μπάντα, απλά υπάρχουν άτομα που βάζουν τους 30 seconds to mars πάνω από τους Pink Floyd. Αυτό το thread είναι μόνο τεστ απόδειξης του αυτονόητου. Πέρα από προσωπικά γούστα, απλά αντικειμενικά πράγματα. Βoηθήστε να αποδειχτεί η αλήθεια 8)
Σχόλια ευπρόσδεκτα ώστε να αποδειχτεί και η παράνοια
P.S. όχι, δεν κάνω πλάκα.
P.S. 2 Ξανα-υπερ-τονίζω την αντικειμενικότητα. Μιλάμε για αξία, όχι για γούστα. Ευχαριστώ
Ε, υπάρχουν κι άνθρωποι που βάζουν πάνω απ’ όλα τον Πασχάλη Τερζή, δικαίωμά τους και τι να τους κάνουμε. (Μην πω τον Τζάστιν τον Μπίμπερ και γίνω κλισέ του γιουτιουμπ.)
Άμα τους ξεφωνίσουμε δεν θα αλλάξει κάτι.
Θα στηρίξω το αυτονόητο μόνο επειδή απέναντι είναι οι 30 seconds to mars που τους σιχαίνομαι, αλλά τέτοιο θρεντ πάει αυτόματα για τρόλλινγκ. Σόρρυ.
Γι’αυτό τόνισα την αντικειμενικότητα. Και ναι, το περιμένω το trolling, ίντερνετ γαρ.
Άλλο να βάζεις πάνω απ’όλα κάποιον καλλιτέχνη, και άλλο να αναγνωρίζεις αντικειμενική αξία To thread φτιάχτηκε για άτομο που απαξίωσε εντελώς τους Pink Floyd, και εγώ απλά αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Ούτε εγώ τρελαίνομαι, αλλά κάποια πράγματα έχουν αντικειμενική αξία. Music history, πώς το λένε?
Επίσης σκοπός δεν είναι να… ξεφωνίσω, αλλά να αποδείξω σε συγκεκριμένο άτομο ότι ο περισσότερος κόσμος θα στηρίξει Pink Floyd. Γιατί είτε αρέσουν είτε όχι, είναι θρύλοι.
To poll κλειδώνεται ενώ στο σκορ προηγούνται οι 30 seconds. Είναι ένα καλό ηθικό δίδαγμα περί ίντερνετ, φόρουμ, και ανούσιων δημοψηφισμάτων. Και κλειδώνεται νωρίς γιατί ξέρουμε τι θα επακολουθήσει.
Επίσης σκοπός δεν είναι να… ξεφωνίσω, αλλά να αποδείξω σε συγκεκριμένο άτομο ότι ο περισσότερος κόσμος θα στηρίξει Pink Floyd. Γιατί είτε αρέσουν είτε όχι, είναι θρύλοι.
Σόρρυ underpyjama, αλλα το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει να διαπιστώσει με άλλο τρόπο τα αυτονόητα όπως φαίνεται…
edit. Για οτιδήποτε σχετικό με τα δύο συγκροτήματα, μπορείς να καταφύγεις στο θρεντ τους.