30 Seconds to Mars

Είναι σίγουρο ότι οι πλειοψηφία θα τους θεωρεί φλώρους και πολύ ποπ :p. Αλλά έχουν μερικά κομμάτια που τα σπάνε. 3 άλμπουμ έχουν βγάλει. Τα 2 πρώτα τα έχω ακούσει αρκετά. Το τελευταίο το έχω ακούσει ελάχιστα. O τραγουδιστής τους είναι ο γνωστός ηθοποιός Jared Leto. Ναι, αυτός που έπαιζε στο Requiem for a Dream, στο Panic Room, στο Alexander κλπ κλπ κλπ.

Παρακάτω έχω 3 αγαπημένα κομμάτια από τους 2 πρώτους δίσκους συν 2 μπόνους που είναι διασκευές. Εχω βάλει και λινκ σε όλα τα κομμάτια, για όποιον θέλει να τα ακούσει. Μη κράξετε πολύ… please. Το ξέρω ότι το φορουμ μας είναι πολύ σκληροπυρηνικό, αλλά θέλω να δείξετε κατανόηση και ανοιχτό μυαλό :smiley:

30 seconds to mars

Edge of the earth

Capricorn (A Brand New Name)

Echelon

A beautiful lie

A Beautiful Lie

From Yesterday

The Kill

Βonus

Bad romance (Lady Gaga cover)

Message In A Bottle (Police cover)

Τραγικοί στα live.

εξαιρετικοι περφορμερ θες να πεις.

το πρωτο τους δεν το εχω ακουσει(ωραιο το Capricorn:wink:) το beautiful lie το ειχα λιωσει πολυ…
με το This Is War όμως δεν ενθουσιάστηκα…

αα και ναι μου άρεσε το τραγούδι με τον [U]kenye west[/U]:stuck_out_tongue:

Στηρίζουμε και εμείς. Το περσινό δισκίο ήταν πάρα πάρα πολύ καλό album( Κατερίνα να το ακούσεις περισσότερο). Γενικά δεν κόβω φλέβα γι δαύτους αλλά όποτε ακούσω το ευχαριστιέμαι. Έχουν γράψει μια γκάμα από πολύ ωραία τραγούδια. Γενικά θα ήθελα να τους δω live. Κάποτε.

χμου!

λοιπόν ήταν απο τα λίγα συγκροτήματα που μισούσα στη ζωή μου, με το this is war τους άκουσα να δω τι λένε και τελικά τους αγάπησα.

λαιβ είναι η του ύψους η του βάθους δηλαδή τη μιά φορά γαμήσανε τα πάντα και την άλλη φορά ψιλοβαρεθηκα (έχω πίασει και drumstick τους το οποίο αν ήξερα άποψη στέλιου τότε επρέπε να γύρναγα και να τον βάραγα με δαύτο :p)

τεσπα απο εκεί που τους μισούσα κόλλησα μαζί τους… ναι δεν είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η μουσική σκηνή αλλα προκειται για μια αξιοπρεπέστατη μπάντα.

Με κάλυψαν οι φίλοι σου που σε έκραξαν. Αφού θα περίμενες τον Μπέλαμυ και παίζει να άκουγες και κομμάτια στο ΑΪ ΠΟΔ :stuck_out_tongue:

Ναι το hurricane το έχω ακούσει και είναι ωραίο κομμάτι.

Και εγώ δεν κόβω φλέβα, αλλά έχουν κομμάτια που είναι πολύ καλά. Ελπίζω να τους δω και εγώ live, στα πλαίσια όμως φεστιβαλ. Δεν μπορώ να τους φανταστώ headliners. Βέβαια, και για ένα ακουστικό live δε λέω όχι. Το cd που έχουν βγάλει από ακουστικό live λέει.

Έπρεπε να του σπάσεις το κεφάλι με την μπαγκέτα 8)

καλοί είναι, αν τύχει να τους ακούσω δεν έχω πρόβλημα και έχουν μερικά πολυ καλά κομμάτια.η αδερφη μου έχει και τα 3 αλμπουμ το οποια ακούγοντε και τα 3 ευχαάριστα. Για τα live τους έχω δεν ιδέα για να σας πω!

δεν χρειαζεται να ξαναπω ποσο σε ζηλεύω #-o :stuck_out_tongue:

Λοιπόν. Από τις πρώτες μπάντες του είδους που έφαγα γερό σκάλωμα, φταίει το ότι ο Jared είναι προσωπικότητα και φοβερός σε ότι κάνει, φτάει το ότι έχουν μουσική μου ώρες ώρες με εκφράζει πάρα πολύ και με κάνει να σκέφτομαι διάφορα, φταίει το ότι γενικότερα μου βάζουν κάτι παράξενο… Δεν ξέρω. Πάντως και οι 3 δίσκοι τους είναι αρκετά πάλω από το “καλό” με το beautiful lie να είναι ξεκαθαρα στην κορυφή από πολλές απόψεις. Στηρίζουμε :smiley:

ναι ρεεεε !!δν το χα σκεφτει ποτε και να φανταστεις οτι το ρεκβιεμ το χω δει καμια δεκαρια φορες #-o

οντοπικ,αρκετα καλη μπαντα,μου τη δινει λιγο το emo style τους αλλα το beautiful lie τοτε το χα λιωσει τοτε και εχει κομματαρες μεσα,το πρωτο δε μπορω να πω οτι με τρελανε και το τελευταιο δν μπηκα καν στη διαδικασια να τ ακουσω γτ το σινγκλακι (kings and queens) δε μου αρεσε καθολου.

Δεν έχω κάτσει να τους ακούσω…
αλλά και τυχαία στο mtv ή σε κάνα mad που έχει παίξει κάποιο videoclip και πάλι δεν ξετρελάθηκα…
δηλαδή… σε γενικές γραμμές σαν μουσική? είναι οκ.
Αυτό όμως που με εκνευρίζει ΠΑΡΑ πολύ είναι οι φάτσες τους! και ειδικά τον τελευταίο καιρό που παίζουν πρώτη μούρη στη διαφημιστική μπάρα πάνω πάνω στη σελίδα του ρόκιν.
Γαμώτο… πραγματικά ΠΟΛΥ ενοχλητικές φάτσες… έλεος…

Edit: ντάξει… είναι φάτσες αυτές???

για την συναυλία στο φάληρο άκουσα κάτι για sold out στα φθηνά, ξέρει κανείς κάτι?

Αφου εχει παρει η vodafone και δινει 500 εισητηρια δωρο σε κληρωση λογικο να γινει sold out:p

δεν πιστεύω,με τέτοιο εισιτήριο για αυτή τη μπάντα…[-X[-X

Εδώ άλλαξε ο χώρος λόγω τρελής προπώλησης (απ’ότι είπαν τουλάχιστον)

Ας ξεθαψω αλλο ενα τοπικ καποιας μπαντας… :stuck_out_tongue:

Στο ψητο…βγαλανε νεο σινγλακι(κλικ). Σε σχεση με τις προηγουμενες κομματαρες τους(kings and queens, beautiful life, edge of the earth), δεν μαρεσει καθολου. Ελπιζω ο υπολοιπος δισκος (19 Μαη νομιζω βγαινει) να ειναι αρκετα καλυτερος απο αυτο το δειγμα :frowning:

Δεν μου λέει κάτι αυτή η μπάντα, ίσως να διαφωνήσουν 15χρόνα κοριτσάκια μαζί μου αλλά δε πειράζει.

τα ειπες ολα μαν!

Χάλια το νέο σινγκλ, ελπίζω να μην είναι αντιπροσωπευτικό του δισκίου.

Δεν νομίζω ποτέ να ξεπεράσουν το ντεμπούτο στα γούστα μου, ήταν τρομερά μοντέρνο στο 2002 και ακούγεται ακόμα φρέσκο. Για να μην πω την sci-fi παραγωγή του Ezrin που ήταν όλα τα λεφτά. Μέχρι τώρα όλα τα άλμπουμς κρατάνε μια ποιότητα και ελπίζω να συνεχιστεί. Δεν βλέπω αλλαγή στον ήχο στο νέο σινγκλ, κάτι που θα γούσταρα πάλι να κάνουν.

ακουσε κανεις το νέο δίσκο; είναι πραγματικά απαίσιος. Παρόμοιες φατσες εκανα όταν με ταιζε η μανα μου σπανακορυζο μικρος.