31/03: Πάρτι 3ου Έτους Πολιτικών Μηχανικών!

Οι Πολιτικοί Μηχανικοί σας προσκαλούν στο πάρτι του 3ου έτους τους το ερχόμενο Σάββατο 31/03 στο Κυλικείο Τοπογράφων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφουστις 8!

Για μια ακόμη χρονιά το 3ο έτος της σχολής μας διοργανώνει πάρτι για να στηρίξει την 9ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του!
Σας περιμένουμε όλους και μην ξεχάσετε να φέρετε και την παρέα σας!

20:00-23:00 Live!
23:00-7:00 Dj Set!

Είσοδος 5E με ποτό!

Original Δημοσίευση
Event στο Facebook

Μεταλ θα έχει?

Για γκόμενες δε ρωτάμε, ΕΜΠ είστε.

Στους πολιτικούς μηχανικούς είναι 50-50 :wink: Άρα υπάρχουν ελπίδες, μην τους απογοητεύεις :stuck_out_tongue:

Εάν θέλετε γκόμενες, ελάτε σε μας!

σε σένα;

Όοοοχι ρεεεεε, όχι σε μένα, στη σχολή… Έχουμε ωραία κορίτσια, “κόβει” το μάτι μου εμένα… :stuck_out_tongue:

Σνομπαρία η νομική να μην πάτε.

Στηρίζουμε παιδαγωγικό.

Τώρα ΕΜΠ κλάφτα χαράλαμπε η φάση γενικά αποφύγετέ το όσο γίνεται.

Μην τους λες τέτοια, υπάρχουν και απλά παιδιά. :stuck_out_tongue:

στο παιδαγωγικο ειναι ολες πανχαζες…

φιλολογια ftw

Κάνουμε ένα γκάλοπ;

Στους ηλεκτρολογους ΕΜΠ παντως η αναλογια ειναι 1 κοπελα στους 15 και λιγους λεω.Και απο αυτες οι μισες δεν βλεπονται :lol::lol::lol: Ισως κατεβω παρτυ ετσι για τα λολζ

1/15;;; 8O Πάντα αποτυχημένες επιλογές κάνω…

Ε πανε στο παρτυ ντε.

Μία κουβέντα είναι. Πάντως, ψήνομαι άγρια να πάω σε πάρτυ του ΕΜΠ… (κάποια άλλη στιγμή…)

δε ξέρω τι γίνεται στο εμπ αλλά σε άλλες πόλεις οι πολιτικοί έχουν πολύ καλά κομμάτια

Ναι ειμαστε παζαρι για γυναικες.Παντως μονο σε πολιτικους και αρχιτεκτονες υπαρχει γυναικειος πληθυσμος-και στις αλλες σχολες πολυτεχνειου ετσι ειναι.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13058

Παιδαγωγικά καλές μεν αλλά αυτό που σου βγάζουν αυτές τις Φιλοσοφικής είναι άλλο πράμα.Κομάντα όλες τους

[SPOILER][/SPOILER]

I hate to rain on your parade, αλλά αλήθεια, υπάρχει ηλιθιότητα και ασκήμια εκεί μέσα με το κιλό. Απλώς είμαστε πάρα πολλές και ενώ δεν αυξάνεται το ποσοστό των ωραίων αυξάνεται τουλάχιστον ο αριθμός τους. Δεν ξέρω και πολύ τι υπάρχει σε άλλες σχολές να πω την αλήθεια.
Τα αγόρια μας πάντως είναι αρκετά σνομπ και με ηλίθιο attitude είστε_όλες_τα_δυνάμει_πουτανάκια_μου (όσοι βλέπονται). Αντί να είναι ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ:!:

Θα ψήφιζα αλλά [B]νικάμε[/B]. Αν και οι μισές ψηφοφόροι βλογάνε τα γένια τους.:smiley:

Να πω την αλήθεια,δεν είναι τόσο το ότι είναι πολύ πιο κούκλες από αυτές του Παιδαγωγικού,τουλάχιστον εδώ στο Ρέθυμνο.

Αλλά άλλος αέρας φυσά στα παιδαγωγικά και άλλος στην φιλοσοφική,τι να κάνομε