Πωλείται 4χορδο μπάσσο esp/ltd ec-414

Πωλείται 4χορδο μπάσσο ESP/LTD EC-414 (Eclipse). Το μπάσσο είναι σε άριστη κατάσταση, το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα εκτός σπιτιού. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Set-Neck

34? Scale

Mahogany Body

Flamed Maple Top

5-Pc. Maple-Walnut Neck

Rosewood Fingerboard

40mm Standard Nut

Thin U Neck Contour

22 XJ Frets

Black Nickel Hardware

Grover Tuners

TOM Bridge & Tail

EMG 35DC (B) /35CS (N) Active p.u.

Finish: See through black

Το μπάσσο είναι σεταρισμένο σε Μι με αρκετά χαμηλό action (ιδανικό για μένα που παίζω και με πένα), medium χορδές. Οι EMG που φοράει είναι άψογοι, αν και not my cut of tea (αντιπαθώ τους active), και το μπάσσο ανταποκρίνεται άψογα σε οποιοδήποτε είδος μουσικής. Ειδικά ο bridge, με το κατάλληλο EQ φέρνει αρκετά σε jazz bass ήχο. Να προσθέσω επίσης πως το μπάσσο δεν έχει προενίσχυση αλλά τα κλασσικά volume/tone/pickup balancer ποτενσιόμετρα, μόνο οι μαγνήτες είναι active.

Το μπάσσο έχει αρκετά λεπτό και “γρήγορο” μανίκι και σχετικά flat ταστιέρα (όχι και warwick flat βέβαια) και φέρνει αρκετά σε fender jazz. Συγκριτικά, είναι ελάχιστα πιο παχύ και rounded από τα διάφορα Ibanez.

Το βάρος του είναι μέτριο. Αν και δεν το έχω ζυγίσει, είναι ελαφρύτερο από κάτι “πέτρινα” jazz αλλά βαρύτερο από τα περισσότερα Ibanez κλπ. Δεν είναι υπερβολικά βαρύ σε καμμία περίπτωση.

Όσον αφορά το LP σχήμα, το μπάσσο αρχικά είχε ελάχιστο neck dive, αλλά αφού μπήκαν τα straplocks το πρόβλημα λύθηκε. Αν υπάρχει πλέον neck dive δεν το έχω προσέξει (και το neck dive με ενοχλεί υπερβολικά).

Στο μπάσσο έχουν γίνει επίσης μερικές μικρομετατροπές, πλήρως αναστρέψιμος αν κάποιος το θελήσει. Κατ’αρχάς, έχω προσθέσει Dunlop Straplocks, και έχω τροποποιήσει τα ηλεκτρικά έτσι ώστε οι EMG να τρέχουν στα 18v αντί για τα κλασσικά 9v, φυσικά με δύο μπαταρίες αντί για μία. Η συγκεκριμένη μετατροπή έκανε αρκετή διαφορά στον ήχο, μια και πρόσθεσε headroom και ο ήχος “άνοιξε”, δεν είναι ο κλασσικός compressed ήχος που θα περίμενε κάποιος από EMG active μαγνήτες.

Γενικά, στην κατάσταση που είναι το μπάσσο είναι εντελώς plug and play, και πιστεύω μια καλή ευκαιρία.

Δίνεται επίσης και με θήκη rockcase, πολύ sturdy για οποιαδήποτε μετακίνηση - εκτός φυσικά καταστάσεων που απαιτούν flightcase!
http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc_20905b_bass_soft_light.htm

Η τιμή του μπάσσου είναι 400 ευρώ, τελική και μη διαπραγματεύσιμη, οπότε παρακαλώ όχι παζάρια. Η τιμή δεν θα πέσει, κι αν δεν πουληθεί σύντομα απλά θα το κρατήσω.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, θα μ’ενδιέφερε μόνο κάποια Schecter (όχι Damien, Omen), η Gibson SG special faded ή κάποια λαμπάτη κεφαλή κιθάρας (άνω των 5-7-15άρηδων). Για ανταλλαγές θα προτιμούσα μόνο από Θεσσαλονίκη ώστε να μπορέσω να δοκιμάσω κι εγώ αλλά κι εσείς.

Η αγγελία θα ισχύει για λίγο καιρό, μια και σε λίγο φεύγω στο εξωτερικό.

Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, αλλά αποστέλλω οπουδήποτε με ΚΤΕΛ, αν και φυσικά θα προτιμούσα αγοραστές από εδώ. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον αγοραστή (υπολογίστε γύρω στα 10-15ευρώ λόγω μεγέθους). Συναλλαγές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν στέλνω αντικαταβολή.

Για φωτογραφίες παρακαλώ στείλτε ΠΜ και τις στέλνω στο mail σας.

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα ΠΜ ή ένα e-mail στο kaltrekk@yahoo.com

Deal gone down. Και πάλι διαθέσιμο το μπάσσο.

Οι ανταλλαγές που αναφέρονται στο πρώτο ποστ μου είναι άκυρες.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, θα μ’ενδιέφεραν superstrats Ibanez, ESP/LTD, Cort X κλπ. Απαραίτητα 25.5" κλίμακα, 43mm nut width και οπωσδήποτε bolt-on. Κατά προτίμηση μανίκι τύπου Wizard/wizard II. Αν υπάρχει κάποια πρόταση άλλης κιθάρας με τα παραπάνω χαρακτηριστικά το συζητάμε. Παρακαλώ ΛΟΓΙΚΕΣ προτάσεις! Για ανταλλαγές θα προτιμούσα μόνο από Θεσσαλονίκη ώστε να μπορέσω να δοκιμάσω κι εγώ αλλά κι εσείς, αλλά είμαι ελαστικός σ’αυτό λόγω… φυγής! ;D

Έφυγε το μπάσσο. Ας διαγραφεί/κλειδωθεί το θέμα. :slight_smile: