απο το στομα σου και στων μανατζερ το αυτι… :lol:
αν και το psychotic εστω ατυπα ειναι στα σκαρια…
απο το στομα σου και στων μανατζερ το αυτι… :lol:
αν και το psychotic εστω ατυπα ειναι στα σκαρια…
Εγω ειμαι κατα των ριουνιον!
και εγώ!
(αλλά θέλω ριγιουνιον Carcass, Sepultura, At The Gates, Faith No More)
εγω αυτους που θελω να δω δε προκειται οποτε…
[SIZE=“1”]pantera…[/SIZE]
καλά και ποιος θα ήθελε να τους δει αυτούς…αμα πιάσουμε και τέτοια “reunion”, τότε λέω και Death και Alice In Chains και ένα σώρο…
Pink Floyd
Led Zeppelin (ας ειναι και με τον Jason δεν εχουμε προβλημα)
Deep Purple
Camel
Δε μου ρχεται αλλη…ισως Guns…
Psychotic Waltz
Genesis με Gabriel και Hackett
Τhe Tea Party
Led Zeppelin
και φυσικα
Roger,Dave,Nick και Richard ξανα μαζι…
Katarxas reunion της Mk.1 των Rainbow είναι αδύνατο διότι ο drummer Gary Driscoll απεβίωσε τον Ιούνιο του 1987(R.I.P.) . Εγώ θέλω την εξής πεντάδα:
1)Manowar με Ross The Boss στην κιθάρα
2)Rainbow με : Ronnie James Dio στα φωνητικά, Jimmy Bain στο μπάσο και Bobby Rondinelli στα τύμπανα.
3)Sentenced
4)Pink Floyd
5)At The Gates
Vasika, θέλω και αλλα pollaaaaaa αλλα αυτά είναι τα 5 που θα`θελα περισσότερο.
Θελω reunions συγκροτηματων που δεν διαλυσαν λογω θανατου ενος μελους, δηλαδη:
Pink Floyd
Rainbow
Deep Purple
Arcturus
Sepultura
κ.α.
Πλακα πλακα και μενα θα μου αρεσε αυτο!
Μονο για ενα tour:please:
Αυτό θα γίνει στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Irons που θα κάνει παρέλαση όλη η ιστορία του συγκροτήματος.
Guns N Fuckin Roses reunion…,οκ ξερω δεν προκειται να γινει ποτε των ποτων, αλλα ετσι το λεω για το γαμωτο…:papas: :x
Σε ερωτηση fan : “where’s Slash?”, αυτο ειχε απαντησει καποτε ο Axl :? ->
http://www.broadcaster.com/clip/673
Ποτέ μην λες ποτέ!
Αυτό το είχε πει στο Carling Weekend Leeds Festival στις 23 Αυγούστου 2002 ύστερα από άπειρο πρήξιμο από οπαδό… 8)
Έχουν αλλάξει όμως πολλά πράγματα από τότε!
Καλα εκανε και τον ειπε fuckhead τον οπαδο…:lol: , σιγουρα εχουν αλλαξει πολλα φιλε Maiden??:-s Γιατι
την τελυταια 3-4ετια εχει γινει Ο χαμος μεταξυ Axl/Slash(το 2005 ειχε παει στο σπιτι του Axl ο Slash κατα τις 5:30 αργα βραδυ…?) Nα δω τον Slash να παιζει το Better η το twat, θα ειναι απιστευτο:p
Ναι, για μένα έχουν αλλάξει πολλά!
O.K. Aν όχι πολλά, σίγουρα κάποια! :roll:
Τα έχουμε πεί πολλές φορές!
Ο “χαμός” που αναφέρεσαι ήταν φήμες!
Φυσικά και δεν πήγε ο Slash στο σπίτι του Axl… :lol:
Και φυσικά αν γυρνούσε ο Slash εννοείται δεν θα έπαιζε κάτι από την “Chinese Democracy” περίοδο του group! :lol:
Γιατί ρε συ. Εντάξει μπορούν αν θέλουν να αλλάξουν το όνομά τους και να κάνουν ότι έκαναν οι Heaven and Hell. Να ονομαστούν όπως ο πρώτος δίσκος τους με αυτόν τραγουδιστή. Δηλαδή ΙRON MAIDEN. Ούπς :?
[SIZE=“7”][/SIZE]guns n rosessssssssssssssssss
Sentenced(αν και δεν πρόκειται να γίνει) , Savatage , Earth με Barlow, Metallica με Mustaine(και στο τέλος του show να πετάξει την κιθάρα του στην κεφάλα του Ulrich:p ), Sepultura με τα δύο αδέρφια και πάλι μαζί
Dire Straits
Rainbow
[SIZE=“7”]WARLORD[/SIZE]
Σωστά! Warlord με Cans
Επίσης ξέχασα ACCEPT