Το forum ξεπέρασε τους 2000 users.
Νομίζω ότι η αναβάθμιση οφείλεται σε users σαν εμένα 8)
Αν είχε μείνει μόνο ο Powerslave moderator βέβαια, θα τους είχατε φτάσει εδώ και καιρό… :twisted:
(In Powerslave we still trust!!!)
Το forum ξεπέρασε τους 2000 users.
Νομίζω ότι η αναβάθμιση οφείλεται σε users σαν εμένα 8)
Αν είχε μείνει μόνο ο Powerslave moderator βέβαια, θα τους είχατε φτάσει εδώ και καιρό… :twisted:
(In Powerslave we still trust!!!)
κ δεν θα υπηρχε ουτε μια γυναικα ομως…
Χαχ! Γιατί ρε παιδιά? Τι εντύπωση έχω δώσει? Bluezlick παλιοτόμαρο…
KARVOU IS THE GOD!
Powerslave & karvou - Rocking.gr Elite Members Union…
Ρε παλιοτόμαρα σας ανεχόμαστε που σας ανεχόμαστε στο φόρουμ μας, πείτε και καμιά καλή κουβέντα !!!
Μπράβο στο forum του rocking.gr !!! Εύχομαι με εμένα και με τον cozy στην αρχισυνταξία να φτάσουμε σύντομα τα 3000 !!!
άντε βρε και στους 10,000
Συγχαρητήρια στον kourou (γλύφτινγκ) κι ας έχασε ο μανάβης από τη Δυναμό
Συγχαρητήρια στους mods Powerslave και Cozy για τις μουσικές προτιμήσεις τους
Ο κόμης moderator θέλει πολλά ψωμιά ακόμα, αν και βρίσκεται σε καλό δρόμο…
Πες Λουκιανέ παιδί μου, αυτά τα ωραία που μου έλεγες για το μελωδικό hard rock, κάποια Δευτέρα στο TEXAS… (Πόσο πολύ σ’ αρέσει κι έτσι) Κι εγώ θα δηλώσω δημοσίως, ότι πολύ κακώς ο τρυφερούλης δεν θα παίξει του χρόνου Τσάμπιονς Λιγκ
Μπήκαμε αισίως στην εποχή του Ιούδα
Defenders of the faith
φτάσαμε τους 5000. Το μπαμ εγγραφών έγινε όταν από χρήστης έγινα mod. Να τονιστεί αυτό. Τότε βρήκαν χρόνο κι άλλοι χρήστες να ποστάρουν, αφού αναγκάστικα να σταματήσω να σπαμάρω
δεν νομιζω:p
Ροκιν φορ ε λαιφ ρε!! Πάμε για γιουζερς όσο τα ποστ εμου + του κριςπ μαζι!
δε με έζησες ως χρήστη… Δεν ξέρεις… (προφανώς και υπήρχαν χειρότεροι και προφανώς τότε το σπάμμινγκ γινόταν με dial up… άλλη αξία δηλαδή!)
Ενα ονειρο του Καρβου πραγματοποιηθηκε.Θυμαμαι απο το προηγουμενο μιτιν μας ελεγε βαλτε στο φορουμ οσους ξερετε, μαμα μπαμπα αδερφια φιλους, να φτασουμε τα 5000.
Το ποναει το φορυμ ο Καρβου!
o user 5000 κερδισε τιποτα?
τίποτα. Είναι η θεία μου η Ευδοκία…
Σε πειραζω ρε συ δε στη λεω.Μου φαινεται πως παίρνεις στραβα καποια πραγματα που λεω…
χιούμορ κάνω, δίχως emoticons
σαν να λεμε καλοκαιρι χωρις thread για σορτσακια
ακριβώς… όπως το χιούμορ υπάρχει και είναι καλό και δίχως emoticons, έτσι και το καλοκαίρι υπάρχει και είναι μια χαρά και δίχως σορτσάκια (το έχω δηλώσει πως δεν είμαι φαν των σορτς ε?)
+1
Όλες στο δρομο χωρις σορτσακια
τοτε ολες στον δρομο γυμνες
Αντε και 10000 σύντομα…