Συναυλία αλληλεγγύης για το Γιάννη, Βοτανικός 6/11

Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια λίγο διαφορετική συναυλία, με έναν κάπως διαφορετικό σκοπό…
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζουν για το τραγικό ατύχημα του Γιάννη, το οποίο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο. Εάν δεν έχετε ακούσει σχετικά, αρκούμαι στο να πω πως ο Γιάννης, εικοσιενός χρονών και παιδικός φίλος, ως αναβάτης στο ποδήλατό του συγκρούστηκε με τρένο με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια. Για να αποκτήσει καινούρια, μηχανικά πλέον, πόδια τα απαιτούμενα ποσά είναι αστρονομικά. Έτσι, θα γίνει προς τιμήν του μία συναυλία την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στο κέντρο του Βοτανικού με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.
Θα συμμετέχουν οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de spell.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.inews.gr/199/mia-synavlia-gia-ton-gianni.htm

Εάν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, εάν σας συγκινεί η ιστορία του νεαρού παιδιού, εάν η ίδια η συναυλία και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες σας λένε κάτι, εάν μπορείτε να διαθέσετε αυτό το μικρό πραγματικά ποσό ώστε να γίνει κάτι μεγάλο, βοηθείστε κι εσείς με την παρουσία σας ώστε ο Γιάννης να ξανασταθεί στα πόδια του…

Το νέο για τη συγκεκριμένη συναυλία έχει αρχίσει να διαδίδεται… Είναι δύσκολοι καιροί γενικά, ώρες ώρες σε πιάνουν οι μαυρίλες σου βλέποντας τις κοινωνικές εξελίξεις και την απάθεια μεγάλου ποσοστού του κόσμου για όσα γίνονται γύρω μας, ωστόσο τέτοιες κινήσεις φανερώνουν την άλλη όψη των πραγμάτων: εκείνη της αλλυλεγγύης και της ελπίδας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι. Ελπίζω να μπορέσω να δώσω το παρόν. :slight_smile:

Eγώ δε θα δώσω το παρόν λόγο απόστασης, αλλά θα ήθελα να πάρω ένα εισιτήριο, μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τα σημεία διάθεσης τους;

http://www.rocking.gr/agenda/2012/11/6/9344/

Σόρρυ για την καθυστέρηση, αλλά δεν ήξερα κι εγώ τι παιζόταν με την προπώληση. Νομίζω πως υπάρχουν ακόμα εισιτήρια στα γνωστά σάιτς. Επίσης από τα σημεία προπώλησης, μόνο στο Ash in Art έχει πλέον εισιτήρια.

Ωραία ιδέα ο αποπάνω!!! :slight_smile:

εγω κανονιζω για να παω με κατι φιλους

πολυ πιθανο να ερθω κ εγω με φιλαρακια :slight_smile: