Οι '60s γκαραζοθρύλοι STANDELLS live @ Gagarin 205 (27/06)

Oι μυθοι του 60s garage STANDELLS από το Los Angeles, έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε μια περιοδεία που θα κάνει στάση και στη χώρα μας!

Τη Κυριακή 27 Ιουνίου στο An Club, θα γίνουμε μάρτυρες μιας ιστορικής στιγμής που θα περιλαμβάνει hits της εποχής όπως τα “Sometimes Good Guys Don’t Wear White”, “Why Pick On Me”, “Riot On Sunset Strip” και ?Try It?!!!

Περισσότερες πληροφορίες για την εκρηκτική εμφάνιση των STANDELLS, καθώς και οι εγχώριες μπάντες που θα πλαισιώσουν τη βραδιά πολύ σύντομα!

Πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτήριων είναι ήδη διαθέσιμος προς ?20 στο http://standellsath.eventbrite.com. Σύντομα και στα φυσικά σημεία προπώλησης προς ?25.

Τιμες εισητήριων:
Προπώληση/ταμείο: ?25
limited discount e-tickets: ?20 (http://standellsath.eventbrite.com)

Links:




Διοργάνωση:
CTS Productions / www.ctsprods.com

I love that dirty water! (το πιο γνωστό τους τραγούδι δεν αναφέρατε ή μου φαίνεται;)

ναι όντως δε το αναφέραμε :stuck_out_tongue:

να αναφέρουμε όμως, οτι μεταφέρεται η συναυλία στο Gagarin 205. Οι τιμές εισιτηρίων παραμένουν οι ίδιες κ η προπώληση στα φυσικα σημεια ξεκινάει απο την επόμενη εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων :slight_smile:

Η μπάντα που θα ανοίξει τη βραδιά είναι οι Αθηναίοι THE LIZARDZ, με το εκρηκτικό surf/garage/punk τους σαφέστατα επιρρεασμένο απο τους ήχους συγκροτημάτων όπως οι Fuzztones, Cramps, Sonics και Clash.
www.myspace.com/lizardzthe

Και μήπως έχει κάποιος την καλοσύνη να αλλάξει το “An Club” σε “Gagarin 205” στον τίτλο παρακαλώ; Θενξ!