7/2 Λέσχη Καλλιδρομίου: Οδός 55, Era Of fear, Gay Anniversary, Κωμωδία Θανάτου

“Τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Λέσχη Υπογείως στη Καλλιδρομίου 94 αντιμετώπισε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα 11 χρόνια της ιστορίας της. Μέσα από δυσκολίες μαζευτήκαμε, εργαστήκαμε πάρα πολλές ώρες και μέρες και, με χρήματα από τις ταλαιπωρημένες μας τσέπες, ξαναφτιάξαμε τη Λέσχη από την αρχή. Θέλουμε τη βοήθεια όλων για να συνεχίσει η Λέσχη δυναμικά όπως πάντα. Ας στηρίξουμε τα Live και τις κατά καιρούς εκδηλώσεις. Η ώρα έναρξης που θα αναφέρεται στην αφίσα θα ισχύει αυστηρά. Ας στηρίξουμε το Bar της Λέσχης και όχι την τσέπη του καθόλου φιλικού ψιλικατζή στη γωνία. Ας κρατήσουμε το χώρο καθαρό, διότι είναι μεν αυτοδιαχειριζόμενος αλλά όχι αυτοκαθαριζόμενος. Ας τιμήσουμε το κουτί οικονομικής ενίσχυσης στην είσοδο. Είναι προϋπόθεση της ύπαρξης και της αυτονομίας μας.”
Λέσχη υπογείως στη Καλλιδρομίου 94.

μιλάμε για μακελειό!!! Σας περιμένουμε όλους.

Ηρθε η ώρα, σας περιμένουμε όλους/ες τη Παρασκευή. Μην αργήσετε γιατί θα χάσετε σίγουρα… 21:30 ξεκινάμε.

και το νεότερο post:

[B]"Μετά και από τη τελευταία συνέλευση της Λέσχης Υπογείως Στη Καλλιδρομίου 94 και την επιθυμία των συγκροτημάτων που θα παίξουν σε αυτή, τη Παρασκευή 7/2 καθώς και της ίδιας της Λέσχης. Η σειρά των μπαντών που θα παίξουν είναι:

Πρώτη μπάντα: Οδός 55
Δευτερη μπάντα: Κωμωδία Θανάτου
Τρίτη μπάντα: Era Of Fear
Τέταρτη μπάντα: Gay Anniversary

Το live θα ξεκινήσει στις 21:30 με τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση. Όλοι λοιπόν από νωρίς στην υπόγα. Στηρίζουμε το χώρο με κάθε τρόπο.

Λέσχη Υπογείως στη Καλλιδρομίου 94"[/B]

από το fb των οδός 55:

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο live στην Καλλιδρομίου λόγω ασθένειας.

πόσο γαμηστεροί αυτοί οι era of fear!