7ο RadioActive Festival Παρ. 12 & Σαβ. 13 Ιουνίου 2009, Ηρακλείο Κρήτης

όσοι είστε εκεί κοντά το Σαββατοκυριακο, θα περάσετε όμορφα

7ο RadioActive Festival Παρ. 12 & Σαβ. 13 Ιουνίου 2009 Two Days of Music & Culture

Studio Fm1 105, 4
Ραδιοφωνικός Σταθμός
Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης

7ο RadioActive Festival
Παρ. 12 & Σαβ. 13 Ιουνίου 2009
Two Days of Music & Culture

O ?Studio Fm1 105,4? με σκοπό την επικοινωνία με το κοινό του και όχι μόνο παρουσιάζει το 7ο μουσικό και πολιτιστικό φεστιβάλ την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν ξημερώματα της Κυριακής. Το festival θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις 6 συγκροτημάτων (από όλη την Ελλάδα και 3 τοπικά), επίδειξη capoeira, προβολές ταινιών κ ταινιών μικρού μήκους, εκθέσεις φωτογραφίας, παζάρι αντικειμένων και δίσκων, Fire Show, έκθεση ζωγραφικής, και αφιέρωμα για τα 20 χρόνια του σταθμού.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου με πυρήνα το προαύλιο του κλειστού γυμναστηρίου Μάρκος Καραναστάσης όπου θα γίνουν τα live των συγκροτημάτων ενώ κατά μήκος του χώρου θα υπάρχουν περίπτερα και πάγκοι με διάφορα εκθέματα και αντικείμενα, μπαρ ενώ στο αμφιθέατρο του φουαγιέ του γυμναστηρίου θα προβληθούν οι ταινίες και θα στηθούν οι εκθέσεις από τις 17:00 μέχρι μια ώρα πριν ξεκινήσουν οι συναυλίες.
Tο πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

Παρασκευή 12 Ιουνίου

ΔΕ ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ
The Rockin? Bones
Deus Ex Machina
The Last Drive

Σάββατο 13 Ιουνίου

Off Topic
The Wagons
Νέα Τάξη Πραγμάτων
Γιώργος Τσίγκος & οι Μαύροι Κύκλοι
Skaribas

Η εκδήλωση αυτή όπως και όλα τα προηγούμενα Radioactive Festivals έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των κερδών θα διατεθούν στο ίδρυμα «Ο Άγιος Σπυρίδων» της πόλης μας .
Η είσοδος για την μια μέρα θα είναι 10 ? ενώ και για τις δυο 15 ? (με μπύρα).
Ολόκληρη την διοργάνωση αναλαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο οι παραγωγοί του STUDIO FM1 105,4 οι οποίοι με μοναδικό κίνητρο το μεράκι τους και την θέληση τους να προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη του Ηρακλείου σας καλούν σε αυτήν την γιορτή και εύχονται σε όλους καλή διασκέδαση.

(το καλό το πράγμα βέβαια θα γίνει τον Ιούλη στην Λάρισα - ίνφος σουν :naughty::naughty:)

Για το 3ημερο στον Τυρναβο λες?