Πωλειται 7'' rotting christ αποκαθηλωσισ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 7’’ ROTTING CHRIST ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΙΣ ΠΡΟΣ 25 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ OSMOSE PRODUCTIONS 1993 ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

20 με 25 ευρώ το έχει όλο το internet και σε καλύτερη κατάσταση κιόλας, δηλαδή κι από την μύγα ξύγκι ρε, ήμαρτον.

ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ??? ΤΟ ΕΧΕΙ 20-25 ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ 15 ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.

Ναι είμαι ο επίσημος εκτιμητής του rocking και δεν ανέχομαι την κοροιδία, αν είχες ανάγκη θα το έδινες 15 ευρώ που και πάλι πολλά είναι. Από το Internet τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ στην χειρότερη γιατί είναι 7ιντσο, και επίσης στο internet αυτοί που το πουλάνε το έχουν ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ γιατί είναι καραγκιόζηδες αλλά ας πούμε ότι κάποιοι είναι επαγγελματίες και έχουν και έξοδα και τα ενσωματώνουν στην τιμή, εσύ πως το κοστολόγησες 25 ευρώ και το δίνεις και στην ανάγκη τόσο? Δηλαδή αν δεν είχες ανάγκη μπορεί και να το κοστολογούσες 50 ευρώ…ε ρε μυαλά…ρε όποιος πάει να “βγάλει φράγκα” από εδώ μέσα θα τρώει κράξιμο στα ίσα, κλεφτοκοτάδες.

καλρα ρε συ ελευθερη αγορα εχουμε…ηρεμησε…

ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Κ ΤΕΡΜΑ ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΚΑΝΕΙ 30 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ

Κ ΠΑΡΤΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

http://music.shop.ebay.com/Records-/306/i.html?_nkw=rotting+christ&_catref=1&_fln=1&_nkwusc=rotting+hrist&_rusck=1&_trksid=p3286.c0.m282

Καλησπέρα, ως moderator του forum του ιστότοπου [I]rocking.gr[/I] είμαι υποχρεωμένος να σου πω να πατήσεις Caps Lock, το πλήκτρο δηλαδή που μετατρέπει τα κεφαλαία γράμματα σε μικρά/αναγνώσιμα.

καητπέρα και πάλι

Και ελευθερία έκφρασης έχουμε επίσης…

Καταρχήν πάρε αυτό το link της δημοπρασίας που έληξε από τον ίδιο πωλητή να δείς ότι απούλητο πήγε και πρίν και τώρα το ξανάβγαλε για δημοπρασία αρχίζοντας από την ίδια τιμή γιατί είναι γίδι.

Επίσης πάρε αυτό το link που η τιμή είναι στα 2,95 ευρώ αυτή τη στιγμή

Γιατί δεν το έβγαλες και εσύ 2,95 ? Οεο?

Το ότι είδες έναν να αρχίζει μια δημοπρασία σε μια τιμή δεν σημαίνει κάτι…αν έβλεπες δηλαδή αγγελία στο ebay με 100$ θα έμπαινες εδώ μέσα και θα έλεγες “ευκαιρία παιδιά 100 ευρώ, από ανάγκη το δίνω”? Μάθε λίγο τι γίνεται γύρω σου και μετά πούλα ανάλογα, και πάντα να σέβεσαι αυτούς που ζητάς να σου δώσουν λεφτά γιατί δεν είναι μαλάκες, ξέρεις έχουμε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε μια οθόνη, act accordingly…

το οτι δεν πουλαει καποιος κατι οσο θες εσυ δεν σημαινει οτι δεν σε σεβεται. ελευθερη αγορα εχουμε στο ξαναλεω να το καταλαβεις γιατι μαλλον δεν καταλαβαινεις…καταλαβαινεις τα δικα σου

Όπως επίσης βλέπω στο ebay του αγαπητού φίλου που πουλάει 4 ραφτά. Έχει βάλει ταχυδρομικά 10 δολλάρια δηλαδή 7 ευρώ. δηλαδή λές και είναι 3 βινύλια. 3 βινύλια=4 ραφτά σε βάρος; κρίιμα και ήθελα να μπιντάρω γιατί θα βγούνε σε καλή τιμή μιας και απο την kyrck έχει το καθένα κανα 5ευρο.

:lol: :lol: :lol:

Όταν όλος ο κόσμος πουλάει κάτι 10 και εσύ το πουλάς 15 “από ανάγκη” κιόλας με κοροιδεύεις άρα δε με σέβεσαι όπως και δεν σέβεσαι τον χώρο των αγγελιών, το ότι έχουμε ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κράξουμε τους απατεώνες και δεν μιλάω για το παληκάρι αλλά γενικά για διάφορους βινυλιάκηδες ελληναράδες κλεφτοκοτάδες που εκμεταλλεύονται την πόρωση των fans. Επειδή είναι και δουλειά μου έχω ένα λόγο παραπάνω να έχω γνώμη και να την διατυπώνω, οπότε μάλλον εσύ καταλαβαίνεις τα δικά σου, ελεύθερη αγορά και @@ μέντολες λέω εγώ. Το ότι δεν είναι παράνομο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ανήθικο, αντιλαβού?

Λοιπόν παιδες επειδη εδω μεσα εχουμε και νταβατζηδες οι οποιοι θελουν να τα αγοραζουν απο εδω μεσα ολα τζαμπα για να τα πουλανε για χρυσαφι και να το παιζουν και ξερόλες το 7αρι κοστίζει 25 ευρώ να το ξέρετε ειτε σας αρέσει είτε οχι τοσο ειναι η τιμη του. Δεν διαβασα πουθενα εδω μεσα οτι για να βαλείς αγγελια πρεπει να το βάλεις πιο φθηνά απο παντού οπως επισης δεν αναγκαζω κανεναν να το παρει. Αν ο matia νομιζει οτι αν το δωσω 17 θα ειμαι γαματος και με 25 θα πλουτισω προβλημα του. Mπαντα που πλεον ειναι μαινστρεαμ ειναι δεν πλουτιζω εγω αλλα οι εταιριες τους το πιασες??? Και αν αυτη ειναι η δουλεια σου στειλε μας μια λιστα με αυτα που πουλας να δουμε τις τιμές που βαζεις εσυ.

http://www.discogs.com/sell/list?format=Vinyl&q=rotting+christ&style=Black+Metal&year=1993

Μια απλη λιστα στο ποσο κανει αν θελει καποιος να το παρει πιο φθηνα μπορει να το παραγγειλει ειτε απο το Ισραηλ είτε απο την Αμερικη

Alcoholocaust
666

Μπράβο έμαθες και το discogs, μπες και popsike να δείς και λίγο παραπέρα και επίσης να σε ενημερώσω ότι το 7" εφόσον είναι deleted κοστίζει όσο το πουλάει ο καθένας, ελεύθερη αγορά έχουμε όπως επιμένει ο mikro2345, εγώ απλά αυτούς που το πουλάνε ακριβά τους κράζω, είτε σ αρέσει είτε όχι.
Όσο για την “κουτοπονηριά” περί τζαμπατζήδων που περιμένουν να πάρουν από εδώ μέσα φτηνά για να πουλήσουν ακριβά έχω να πώ ότι εν μέρει έχεις δίκιο γιαυτό και εγώ δεν έχω βάλει για πούλημα ΤΙΠΟΤΑ ακόμη, π.χ. 7ιντσα Thou art Lord της μολών λαβέ που ήθελα να βάλω 10-15 ευρώ δεν τα έβαλα γιατί φοβόμουν τα λαμόγια που καραδοκούν για να τα μεταπωλήσουν 40 και 50 ευρώ, όσο τα έχουν και στο discogs δλδ…στο θέμα μας όμως…αυτό δεν δικαιολογεί ρε μεγάλε το να βγάζεις κι από την μύγα ξύγκι…αμέσως εσύ βρήκες και δικαιολογία δηλαδή γιατί το έβαλες 25, για να μην το πάρει κανένα τζαμπατζής φτηνά και το πουλήσει…τι άλλο θα ακούσω δε ξέρω…τέσπα καλές πωλήσεις, δεν είσαι εσύ το πρόβλημα απλά μου θύμισες πρακτικές ελλήνων γύφτων δισκάδων που ψάχνουν κορόιδα.