70000 tons of metal

φιλε τοξικε, οντως ηθελε οργανωση και ειχε λιγο τρεξιμο,αλλα τωρα τα ειδαμε πως εχουν τα πραγματα.ελπιζω να καταφερουμε να παμε ξανα,αν και παλι δεν ειναι ευκολο.δεν ξερω αν θα εχουμε τα λεφτα για το επομενο και δεν ξερω πως θα μας βρουν οι υποχρεωσεις μας…γι αυτο το παλεψαμε για φετος,αφου μπορουσαμε κι ας ηταν δυσκολο και δεν ξεραμε αν θα μας δοθει ξανα η ευκαιρια.παντως αν το αποφασισουμε ξανα,δεν θα παμε ψαχνοντας. τωρα ξερουμε τί και πώς και θα βγει σιγουρα πολυ φθηνοτερα και με λιγοτερο αγχος στην οργανωση - ή οποιος απο δω μεσα, ή γενικα θελει να παει,σιγουρα μπορουμε να βοηθησουμε…

επικη περιγραφη οπως παντα, μπραβο! συνεννοησου με τους admin του rockin να το ανεβασετε στην κεντρικη σελιδα σαν ενιαιο σουπερ-αρθρο με φωτος κλπ (αν θες βεβαια) Αξίζει!

με λιγο καλυτερη λιστα απο μπαντες (γουστα ειναι αυτα…) θα ψηνομουν πολυ για μελλοντικη κρουαζιερα :slight_smile:

η βουτια στην πισινα του joakim των sabaton :

hahahhaaaa

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ACE!

ολόκληρη εμφάνιση των Iced Earth…με την ποιότητα να σου τσακίζει τα νεύρα(τι σκατά ειναι αυτό το χρατς χρουτς που ακούγεται συνεχεία ρε πούστη μου)

*δεύτερο παρτ διπλά

αν δε κανω λαθος ειναι ο αερας που ξυριζει στο καταστρωμα και σκιζει τις καμερες που δεν εχουν δυνατοτητα για wind cancelling

τα καλα της κρουαζιερας :slight_smile:

ενταξει…ξυράφι μιλάμε…ειδικά αν το έχεις δυνατά

ευχαριστουμε τον Ace Ventura για την γενναιοδωρη και εντυπωσιακη περιγραφη…ουτε που μπορω να χωρεσω στο μυαλο μου ποσο τελεια μπορει να περασετε…αντε και του χρονου :slight_smile:

[B]“Metal Zone” host Nikki Blakk of the San Francisco, California radio station 107.7 The Bone has posted a 10-minute video report on the 70000 Tons Of Metal cruise [/B]

*Κλαίω με το καραοκε
**πολύ τυχεροί αυτοί που βρεθήκαν στην πρώτη απόπειρα

Πολύ καλό το όλο φεστιβάλ, απ’ότι φαίνεται απ’τα κλιπάκια…να γινόταν κανά τέτοιο κιαπ’τα μέρη μας;…ωραίο αλλά χλωμό:):!:

Κυρίες και κύριοι… Μαζέψτε φράγγα!!!

[CENTER][COLOR=“Red”][SIZE=“5”]The World’s Biggest Floating Heavy Metal Festival

January 23 - 27, 2012

Miami, FL - George Town, Cayman Islands - Miami, FL[/SIZE][/COLOR][/CENTER]

Ασταλδε σκοπευεις να πας;

Σκοπεύω να το προσπαθήσω φίλε. Μακάρι να τα καταφέρω! Έχουμε ακόμα αρκετό καιρό!

Εχουμε εχουμε.Αν πας ομως πως θα κανεις την ανταποκριση,σιγα μη πιανει το wifi στ’ανοιχτα του Ατλαντικου:!:

Καλά θα κάνω τέτοιο ταξίδι και δεν θα πάρω και μαζί μου καμιά δορυφορική σύνδεση;;;;; :stuck_out_tongue:

πόσο λες να σου βγει ?:-k

Κάπου είχε πει ο Ace Ventura κόστος πάνω κάτω αλλά δεν θυμάμαι. Νομίζω πάντως η κρουαζιέρα βγαίνει 600-700$ κάτι τέτοιο!

Εγώ υπολογίζω η φάση να βγαίνει 1500? πάνω κάτω!

Go for it Αστάλδε. Μη μασάς, είμαστε μαζί σου…
Να ακούμε τις ιστοριες σου του χρόνου, καλά νάμαστε…

αν δεν ειναι πανω σε εξεταστικη διπλα ειμαι θα παω 100 %!!!

Με αντιστοιχες καλες ανακοινωσεις με τις περσινες, μαλλον θα το τιμησω αυτη τη χρονια…

Ακομα ομως δεν ξερω τιποτα (παρεα εχει βρεθει) αν δεν ανακοινωθουν οι μπαντες…