Αγαπημένος 70s δίσκος με 2 κομμάτια

Απλά πράγματα, ένα κομμάτι στην μία πλευρά του δίσκου, και άλλο ένα στην άλλη! Ενστάσεις δεκτές για τις επιλογές, αν και νομίζω ότι με το σπαθί τους είναι στο top 10. Αυτά που μείνανε όξω είναι τα εξής:

JETHRO TULL - A Passion Play (εκπροσωπούνται έτσι κι αλλιώς)
ASH RA TEMPEL - Join Inn (Ομοίως)
KLAUS SCHULZE - Picture Music & Moomdawn (Επίσης)
COSMIC JOKERS - Galactic Supermarket (Ναι)
MIKE OLDFIELD - Ommadawn (Ξανά ναι)
TANGERINE DREAM - Ricochet (…)
ALAS - Alas
ACHE - De Homine Urbano
CLEARLIGHT - Clearlight Symphony
PULSAR - Halloween
GARYBALDI - Astrolabio
SBB - Ze Slowem Biegne Do Ciebie
FAR OUT - Nihonjin

edit: με 2 κομμάτια ο τίτλος, να αλλαχτεί παρακαλώ :stuck_out_tongue:

Αρχίσαμε πάλι? :stuck_out_tongue: Και τι το κάνεις το πολλ μωρέ, αφού
[B][SIZE=“5”]THICK AS A BRICK[/SIZE][/B] ναουμ.

Ε όχι μόνο κι εσύ, και τα άλλα αριστουργήματα είναι…(αλλά μεταξύ μας μάλλον κι εγώ αυτό θα ψηφίσω, ίσως στο τοπ τεν αγαπημένων δίσκων)

Δεν διαφώνησα.
Πάλι το έκανες το θαύμα σου στα εξτραζ ε, απ’τη μέση και κάτω το χάος (σχεδόν)… :stuck_out_tongue:

με τρώει πάλι να βρεθεί αφορμή να ξεσπάσει το αντι-prog μένος μερικών μερικών :stuck_out_tongue:

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Το Ommadawn έχει 3 κομμάτια

Tubular ftw

Το ομώνυμο των Ash Ra Tempel και το Join Inn είναι δύο από τους αρκετούς σέβεντις δίσκους που έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Επειδή δεν υπάρχει διευκρίνιση για το αν μιλάμε για ροκ δίσκους ή γενικά και αόριστα οπότε υποθέτω το δεύτερο, θα προσέθετα και μερικούς από το ευρύτερο φάσμα του ξένου ρεπερτορίου:

Miles Davis - A Tribute to Jack Johnson
Miles Davis - Pangaea
Fela Kuti and the Afrika 70 - Shakara
Fela Kuti and the Afrika 70 - Shuffering and Smiling
Fela Kuti and the Afrika 70 - No Agreement

Η Πανγαία και ο Jack έχουν από 2 κομμάτια ρε συ, ένα τεράστιο σε κάθε πλευρά… 8)
Εκτός και αν έχεις κάποια μεταγενέστερη έκδοση με κάποιo bonus και μετράς αυτό…:-k

Σε αυτά τα πολλ το ρίχνω στους γερμανούς, στα τρία είχα ψηφίσει φαουστ, στα 2 ψηφίζω tangerine dream.

Σε ένα prog φόρουμ το συγκεκριμένο πολλ θα ήταν ντερμπάρα. Οι περισσότεροι δίσκοι που πρότεινε ο karamourtzounis είναι, εκτός από αρτιότατοι, και ιστορικοί για διαφορετικούς λόγους.

Μεταξύ όλων αυτών, ξεχωρίζει το κορυφαίο δημιούργημα των JT. Ωστόσο, όποιο άλλο και αν ψηφίσει κανείς, θα έχει πολύ καλούς λόγους να το κάνει. Αλφαδιές όλα.

(αν υπήρχε ακόμα και το Hergest Ridge ανάμεσα στα βασικά υποψήφια, θα φαινόταν “λίγο”, άρα τι να λέμε…πολλάρα)

To ίδιο ισχύει για ΟΛΑ τα άλμπουμ του πολλ. Μετράτε μπόνους; Τι παίζει ακριβώς; =/

Άσε που σε περιπτώσεις όπως το A Passion Play πχ το κομμάτι είναι ένα και απλά χωρίστηκε στις 2 μεριές του άλμπουμ για πρακτικούς λόγους, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ένα.

Ενηγουεη, οι Jethro Tull είναι μία από τις 2 αγαπημένες μου μπάντες της εποχής οπότε όσο μεηνστρημ και να είναι σε σχέση με τα υποδέλοιπα, θα τους ψηφίσω.

Είναι άλμπουμ με 2 τραγούδια, απλά έκανε κάποιο λάθος στην επικεφαλίδα ο άνθρωπος, λέει κιόλας να το διορθώσει κάποιος :stuck_out_tongue:

Τις εκδόσεις με τα δύο κομμάτια έχω, δεν νομίζω οτι υπάρχουν καν κάποιες με μπόνους κομμάτια εκτός από κάτι complete sessions και τα ρέστα…

Το θέμα αναφέρεται σε αγαπημένους 70s δίσκους των 2 κομματιών, το λέει και ο karamourtzounis στην αρχή. Η επικεφαλίδα είναι λάθος και ο καρβού ακόμα δεν την έχει διορθώσει…

Άσε που και η λίστα με τους δίσκους στο πολλ κάνει μπαμ… :slight_smile:

A, ok, δεν παρακολούθησα όλο το θρεντ, το ποστ σου είδα και μου χτύπησε αμέσως πως κάτι πάει στραβά για τον Miles…

αρκετά με τη δικτατορία των jethro tull και του φλάουτου γενικότερα.

να τος ο ανθρωπος που ξερει απο καλο λαδι :!:

Ε και γω Tull θα το έριχνα αλλά τους ψήφισα στο '72, επομένως…

Ένα κομμάτι στη μια πλευρά του δίσκου και ένα στην άλλη, περιορισμό για διάρκειες δεν βλέπω, οπότε:

[SPOILER][B]JOY DIVISION “Transmission” (single) [1979][/B]

[/SPOILER]

:razz: