8 Ιουνίου Block 33/ 9 Ιουνίου Fuzz Club- Exodus,Obituary,Heathen,Morgoth

…ναι έτσι, και μια στάλα κλιματισμού:):!:

Χτυπησα εισιτηριακη και εγω χθες,αλλα θελω να κανω μια αναφορα με την συναυλια.
Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που ενα τετοιο μινι φεστιβαλ το οποιο θα διαρκεσει περιπου 6 ωρες, να το κανουν σε κλειστο χωρο και ακομα χειροτερα στο Fuzz. Εχουμε τοσους χωρους ανεκμεταλευτους και αυτοι πανε και μας κλεινουν μεσα στο καζανι τοσες ωρες. Χαθηκε να το κανουν στο γηπεδο του baseball και ας παμε ρε παιδακι μου 1000 ατομα, που σιγουρα θα ηταν παραπανω.

Τεσπα,καλα να περασουμε αυριο και καλα κουραγια.

Ποιοι θα πάνε?Θα κατέβω μάλλον,αν δείτε κάποιον με άσπρο μπλουζάκι Ulver(κ τσαντάκι diesel) κάντε το καλό…

…εγώ με μπλουζάκι Nile - Ithiphalic, θά’μαι…καλά να περάσουμε:):!:

Γαμηστερότατο live! Έσπειραν οι Exodus! Δεν πρόλαβα τις υπόλοιπες μπάντες!
Πολύ κέφι και απο την μπάντα και απο το κοινο! Τρελο stagediving και δεν συμμαζευεται φάση! Αρκετός κόσμος για φεστιβάλ των 32 ευρω! Ήμασταν γυρω στα 700-800 άτομα αν δεν κάνω λάθος!

Μοναδική απορία :

[SPOILER]Γιατι το moshpit γίνεται αριστεροστροφα; :-s[/SPOILER]

ειναι συμβολικο, φημες λενε οτι οι πρωτοι moshers ηταν του συριζα…

32 ευρω ?? 45 δεν ειχε αυτο ??

παρτε και μερικες φωτο

heathen

obituary

exodus

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είσαι θεός αγόρι μου τελος!! Πάει ατάκες αυτό! On topic όντως 32 ευρώ ήταν η Σαλόνικα κι 35 Αθήνα!
edit: Πωωωω βλέπω τις φωτό πανικός πρέπει να γινε! Σειρά μας σήμερα :wink:

να πω και λιγα λογια για το live
homo iratus δεν ειδα σορυ προτιμησα να κατσω εξω στην δροσια θα ηθελα να τους δω κατω απο αλλες συνθηκες (σε κανα eightball π.χ.)
ενα περιεργο πραγμα στους heathen ο ηχος κοντα στην σκηνη ηταν καλος κι οσο απομακρυνοσουν ψιλομαπα.εχουν καλα τραγουδια παντως ,παιξαν κι απο τα καινουργια (τα οποια ειναι και λιγο μεγαλουτσικα),ο τραγουδιαρης δυο-τρεις φορες εχασε την φωνη του,μιαμιση ωρα για πρωτο(ουσιαστικα) συγκροτημα της βραδιας ειναι πολυ.
οι obituary ειχαν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ηχο.δεν ξερω τι πειραξανε,αλλα ενιωθες την μποτα στο στομαχι σου.τραγουδια το ενα πανω στ’αλλο ,μηδενικη επαφη με το κοινο ουτε χελοου γκρις γουι λαβ γιου ουτε τιποτα (προσωπικα δεν χαλιεμαι).παιξαν 70 λεπτα,κατ’εμε οι καλυτεροι της βραδιας
exodus νταξ οκ ξυσιμο (με την καλη ενοια),κοπανημα ,stagediving (οπου καλα εκανε και την ειπε σε κανα δυο που πηδηξαν σε αργη κινηση,αν ειναι να το κανεις καντο σωστα),ολα τα γνωστα τραγουδια,νομιζω τιποτα απο τα exhibit,wall of death στο τελος κι αντε να παμε ολοι στα κρεβατακια μας
επισης να πω κανονικες οι τιμες στο merch πηρα heathen ηθελα να παρω και obituary αλλα πολυ μαπα το σχεδιο,
ξεχασα να πω για κοσμο ,εμαθα οτι κοπηκαν 330 θεσ/νικη και 380 αθηνα (μεχρι χθες),βγαιναν στα 600 και 650-700 αντιστοιχα,μεσα βεβαια ειχε κανα 400-500 ισως να βαλανε κοσμο απο την μεση και μετα ‘θειο θα με βαλεις μεσα?’

Μετα απο Heathen, όσοι μείναμε απο έξω, μας έβαζαν με ένα εισητηριο 2 άτομα, και όταν έμεναν μονο οι Exodus, μπάιναμε 3 άτομα με ένα εισητήριο! Βέβαια, κάποιοι κατάφεραν να μπουν χωρις να πληρώσουν καν αλλα τεσπα!

βαριέμαι να γράψω πολλά, ακόμα είμαι πτώμα. θα κάνω μια ερώτηση.

[SPOILER][SIZE=“6”][SIZE=“7”]WHY SO HEAVY??[/SIZE][/SIZE][/SPOILER]

Θα πρέπει να κοιτάξουν πάντως το θέμα του ήχου εκεί στο Μύλο.Μόνο στους Obituary ήταν πολύ καλός.Σε Heathen κ Exodus είχε προβλήματα,τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.

OBITUARY FOR THE WIN…!!!
Είναι ιδέα μου ή παίξανε λιγότερο από τους heathen??

^^^
Όντως έτσι είναι.
Τα υπόλοιπα αύριο ή μεθαύριο. Τώρα πονάω. :stuck_out_tongue:

Όμορφα ήταν. Οι Exodus, cool, αλλά πολύ χαρντκορίλας ο τραγουδιάρης. Το μόνο κακό είναι οτι κάποιο @ρχιδάκι, βούταγε λεφτά και πορτοφόλια, 2-3 άτομα, παραπονέθηκαν… μπράβο ρε παιδιά!:-k
Τα λεφτά ήταν οι Obituary. Καμιά 600άρα βαριά πρέπει να ήμασταν και φύγανε 100 στους Exodus. Αλλά και 2 παρά που τελείωσε …

τελειοτατο live!!!
απολαυσα ολες τις μπαντες…
morgoth νταξει γαματο ανοιγμα της βραδιας,
heathen τι να πεις μουσικαρες ολοι τους δεν περιμενα γενικα οτι θα τους εβλεπα Ελλαδα απλως λιγο ψιλοακυρες οι κινησεις του White και το κοινο γενικα σε αυτους ηταν πιο ψοφιο σε σχεση με τα αλλα συγκροτηματα!
obituary με χαλασε καπως η αρχη γιατι φαινονταν ξενερωμενοι!προς το τελος ειδικοτερα στο encore τα εδωσαν ολα!
exodus παρολο που πολλοι δεν χωνευουν τον Dukes νταξει δεν με χαλαει!σε καποια σημεια κλασικων τραγουδιων απλως χτυπαει λιγο ασχημα αλλα ειναι καραπορωμενος!και γαματη σκηνικη παρουσια απο ολους τους!
κοσμος ικανοποιητικος κατω ηταν γεματο παντως…ελπιζω να εχουμε ξανα τετοιου ειδους μινι-φεστιβαλ

δύσκολο το κόβω, αλλά μακάρι.

…γαμάτη βραδιά, υπέροχο live, και με πολύ καλό ήχο, την περρισότερη ώρα
…Morgoth πολύ καλή εμφάνιση, τον τραγουδιστή δεν τον άκουγα ή δεν πολύ καταλάβαινα τι τραγουδούσε, αλλά όπως και νά’χει, ένα δυνατό ξεκίνημα της βραδιάς
…Heathen, παικταράδες μουσικάρες και γαμάτος τραγουδιστής…και ζωντανή ηχογράφηση…για να ακούσουμε:roll:
…Obituary, ο πιο ξενερωμένος στην αρχή ήταν ο κιθαρίστας, που είχε πολλά προβλήματα…μετά ήρθε στα ίσια του και χαλάρωσε…καλή εμφάνιση, αλλά περίμενα περρισότερα
…Exodus, μακελιό, αν και όντως είχαμε μείνει λιγότεροι, η εμφανισή τους ήταν άκρως πορωτική
…τέτοιες βραδιές πρέπει νά’χουν περρισ’οτερο κόσμο, για να τις ζήσουμε και στο μέλλον
:):!:

Οι Morgoth είναι τεράστιο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό death και είμασταν τυχεροί που τους είδαμε. Καλή εμφάνιση, φάνηκε όμως ότι λίγος σχετικά κόσμος ήξερε το υλικό τους. Θα ήθελα να τους δω κάποια στιγμή μόνους τους στο An. Υπέροχο τελείωμα με Pits of Utumno και Isolated.
Οι Heathen ήταν άκρως πορωτικοί. Απέδωσαν μια χαρούλα το ιδιόμορφο τεχνικό τους παίξιμο και ακούσαμε ύμνους που αγαπιούνται μια ζωή. Τα καινούργια τους τραγούδια είναι απλώς καλά. Τα παλιά όμως είναι αριστουργήματα και αυτό φάνηκε.
Οι Obituary για μένα ήταν η εμφάνιση της βραδιάς. Συνέχεια κοπάνημα, χωρίς πολλά μα και μου. Και είχαν και τον καλύτερο ηχο από όλες τις μπάντες, ξεχώριζες και την παραμικρή λέξη του Tardy. Για τον απίστευτο αυτό τύπο δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Ο άνθρωπος τραγουδούσε από την κόλαση κατευθείαν. Συνεπείρε πολύ κόσμο με τη φωνάρα του, η ενέργεια και η πόρωσή του στη σκηνή μεταδόθηκε σε όλους.
Και καταλήγοντας, οι Exodus (αντίθετα με τους Obituary) είχαν τον χειρότερο ήχο όλων, κάτι που τους αδίκησε. Ειδικά σε μερικές στιγμές, τουλάχιστον στο σημείο που ήμουν εγώ, ακουγόταν ένας θόρυβος και τίποτα άλλο, κάτι που παρατήρησαν και άλλα άτομα γύρω μου. Δυναμική όμως εμφάνιση από όλη τη μπάντα, έκαναν αυτό που πρέπει να κάνουν. Ο Dukes ξέρει τη δουλειά του πάνω στη σκηνή, δίνει αυτό που μπορεί να προσφέρει και με το παραπάνω, αλλά το παλιό υλικό της μπάντας με αυτόν στη φωνή ακούγεται εντελώς αλλαγμένο, ίσως με μια ποιο metalcore χρειά. Αντιθέτως, τα κομμάτια της δικής του εποχής αποδίδονται μια χαρά. Είναι κάτι που με ξενίζει γενικά στο συγκρότημα και απλώς το αναφέρω.

Γενικά, πολύ καλό event, δυνατή εμπειρία από 4 ιστορικές μπάντες, τεράστιο respect σε όλες. Σκάσαμε όμως ρε παιδιά. :slight_smile:

Συμφωνώ σε όλα αλλά θα σταθώ σε αυτό.
Ισοπεδωτική εμφάνιση από τους θεούς ανεξαρτήτως τεχνικών προβλημάτων στο ξεκίνημα.
Ο tardy είναι απλά κορυφαίος στο είδος του, ένιωθα ότι θα πεταχτούν τα σπλάχνα του κάθε φορά που άνοιγε στο στόμα του!!! τρομερός!!!

Ντάξει… Turned inside out και dying στα καπάκια… Κόντεψα να αφήσω τα κόκαλα μου εκεί μέσα όπως και στο slowly we rot!!!