Εδώ δεν υπάρχει άσυλο: 80's Documentary

Επειδή το θέμα έχει ψωμί, και για να έχουμε όλα τα ποστ μαζεμένα σε ένα θρεντ.

Για όσους ήδη ξέρουν τί παίζει με την ταινία, να πω ότι χθες έσκασε η πρώτη οπτικοακουστική μπόμπα από το ντοκυμαντέρ

όπου πρόκειται για ένα νέο τραγούδι που έγραψε ο Μάστορης των Metro Decay για το soundtrack της ταινίας. Εκτός ότι στο βίντεοκλιπ εμφανίζεται και συμμετέχει η μισή αθηναϊκή ανέξρτητη σκηνή των 80’ς (μέλη συγκροτημάτων όπως οι Villa 21, Flowers of Romance, Metro Decay, Anypoforoi, Anti Troppau Council, Yeah!, Not 2 Without 3, Magic De Spell, Yell o Yell κλπ κλπ), το μαστερινγ για το τραγούδι έγινε από τον Kevin Metcalfe (o οποίος έχει συνεργαστεί με μπάντες όπως The Sex Pistols, Siouxsie & The Banshees, The Members, Dead Kennedys, Roger Waters, Heatwave, Lindisfarne, Judy Tzuke, Paul McCartney, Ultravox, The Clash, The Police μεταξύ άλλων).

Δλδ είναι απίστευτο να βλέπεις όλους αυτούς τους τύπους μαζί μετα από 25 χρόνια να τα ξαναχώνουν όλοι μαζί. Τι να πω. Εύγε.

Για όσους δεν ξέρουν τί παίζει με την ταινία, απλά να πω ότι πρόκειται για μία πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια, που έλειπε από την εγχώρια σκηνή. Πρόκειται για ένα ντοκυμαντέρ για την αθηναϊκή ανεξάρτητη σκηνή των 80’ς. Ακόμη είναι στα γυρίσματα βασικά και του χρόνου θα προβάλλεται κανονικά.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες υπάρχουν εδώ

http://sportingsucks.blogspot.com/

και πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά με ένα τόσο ωραίο εγχείρημα όπου ανυπομονώ να το δω!

To ότι επαναδραστηριοποιούνται τόσα άτομα εκείνης της περιόδου μόνο καλό μπορεί να είναι για όσους την είχαν προλάβει και κυριότερα για εμάς που την νοσταλγούμε χωρίς να την έχουμε ζήσει.

Το ότι είδαμε επανακυκλοφορίες (μαζί με ακυκλοφόρητο ως σήμερα υλικό) από Stress, Αντι… και Παρθενογέννεσις σε λίγες μέρες (λογικά), συν την σύναξη αυτής της all star ομάδας για την προσπάθεια του ντοκυμαντέρ, οδηγούν τις προσδοκίες σε υψηλά επίπεδα.

Ξεθαμα λόγω ΤΗΣ συναυλίας!