81 db live in Greece

Και ποιος δεν ξερει στο Βολο τον Κωστα Λαδοπουλο,απο την εποχη που επαιζε στους Subnormal και τρεχαμε στα live να ακουσουμε το’‘For Whom The Bell Tolls’'που το διασκευαζαν.To κατειχε το αθλημα απο τοτε κι ολοι το ηξεραν στο Βολο.
Το group του,οι 81db,εβγαλαν ενα πολυ καλο δισκακι και ερχονται λοιπον σε πολλες πολεις της Ελλαδας και φυσικα στο Βολο(25/3/2010) στο Cafe Santan!!!

http://www.81db.net/news.php

Πολύ δυνατά έπαιξαν τα παλικάρια.
Ο Λαδόπουλος το κατέχει πολύ το άθλημα. Έριξε και τις πενιές του στο μπουζούκι. Ο τραγουδιστής καλός αλλά τον κάλυψε λίγο ο ήχος.
Τσίμπησα και το cd :smiley:

Tελικα ειμαστε πολλοι οι Βολιωτες εδω!!!

Κι εγω μολις γυρισα απο τη συναυλια(αφου εκανα και μια σταση στο Underground για καμμια μπυρα)!!Ειναι φοβεροι,παιζουν επαγγελματικα εντελως!!!Ο Λαδοπουλος ειναι μορφη ,τερμα!!!Κι εγω τσιμπησα το CD!!
Παληκαρια στην Αθηνα ,αλλα και αλλου,ξερω οτι οι εποχες ειναι δυσκολες ,αλλα καντε τον κοπο να πατε να τους ακουσετε,τo αξιζουν.Στην Αθηνα γινονται οντως πολλα live αυτον τον καιρο και οι Αθηναιοι θα εχουν αλλες προτεραιοτητες,αλλα οσοι κλαινε για την διαλυση των System Of A Down,μπορουν να βρουν παρηγορια στους 81 Db!!!

Aθηνα που παιζουν?

ΑΝ…

Λοιπόν σήμερα έπαιζαν στο Αν, με σαπόρτ Common I και Need.

Η συναυλία ξεκίνησε - με ώρα έναρξης 20:00 - στις 21:25. Aίσχος, γιατί ρε πστη μια ζωή τα ίδια? Γιατί κάποιος που δουλεύει ή που φεύγει με την τελευταία συγκοινωνία να παίρνει τον πούλο, γιατί οι χεντλάινερς να παίζουν μπροστά σε 20 νοματαίους? Καταλαβαίνω τη δυσκολία προσέλευσης που καθυστερεί και την έναρξη, αλλά έλεος ρε γμτ.

Τεσπά, οι Common I ήταν αρκετά καλοί, οι Need πολύ καλοί, και οι 81db που δεν τους γνώριζα μου φάνηκαν πάρα πολύ καλοί στα 5-6 τραγούδια που πρόλαβα να δώ πριν φύγω στις 12 παρά δέκα.

Παιχταράδες όλοι, ο κιθαρίστας φοβερά φιλικός και αποδοτικός σε κιθάρα-μπουζούκι κι ο τραγουδιστής πατονικός μέχρι το κόκκαλο.

Όταν τους έβλεπα σκεφτόμουν τις Σοαντ επιρροές, και μπαίνοντας εδώ βλέπω το ποστ του φίλου jiopas, που ξέρει αρκετά πραγματάκια φαίνεται. Εύγε που το πρότεινες.

Στάνταρ πάντως αν ξαναέρθουν είμαι ήδη μέσα.

Να εισαι καλα φιλε!Χαιρομαι που σου αρεσαν.Οντως ο τραγουδιστης ειναι κατι μεταξυ Patton και Tankian.Εγω παντως τους βλεπω για ψηλα!!!
Δεν ειχε κοσμο ,ε?

Δυστυχώς όχι, καμιά 80αριά βαριά θα έλεγα. Όντως πάντως μου φάνηκαν επαγγελματικότατοι και εύκολα θα τους έλεγα ανερχόμενους. Άλλωστε εδώ στους System ρίχναμε μπουκάλια, θα πηγαίναμε να δούμε τους 81 decibel? :?

Λες οταν ειχαν παιξει support στους Slayer,e?Πες τα και μετα οταν το Metal Hammer,τα διαφορα εντυπα και το internet τους εκαναν μοδα,αυτοι που πετουσαν μπουκαλια,πηγαινα ακομα και στη δεξιωση του πρεσβυ με μπλουζακι SOAD.
Φυσικα η μπαντα το αξιζε νε ασχοληθει ολος ο πλανητης μαζι τους,δεν το συζηταμε αυτο.
Τες πα ,ξεφυγα…
Καλοι οι 81db,αξιζουν την προσοχη μας!!!

και ένα κλιπάκι από την εμφάνιση στο AN.
http://www.youtube.com/watch?v=tuWBGZeiSGo