81db in Greece 2012

Κατευθείαν από το επίσημο δελτίο τύπου :smiley: :

Το Ιταλοελληνικό progressive/alternative metal συγκρότημα που ο τελευταίος δίσκος του ψηφίστηκε ως 13ος καλύτερος της χρονιάς 2011 από τους αναγνώστες του Rocking.gr, ανάμεσα από μεγαθήρια του παγκόσμιου μουσικού χώρου όπως οι Symphony X και οι Kasabian, συμπεριλήφθηκε από συντάκτες του Rock hard και Soundmag στη λίστα με τα καλύτερα του 2011, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το 2ο άλμπουμ ?Impressions? καθώς και με κομμάτια από τον ντεμπούτο ?Evaluation?. Το Impressions ηχογραφήθηκε στη Καλιφόρνια με παραγωγό την Sylvia Massy (παραγωγός Tool, SOAD, Johnny Cash κλπ ) και κυκλοφορεί από την αγγλική Rising Records (διανομή Ελλάδα από Soundforge).

Παρασκευή 10/2 ? Θεσσαλονίκη, Eightball Club (+INK, Nervisequin, Messages)
Σάββατο 11/2 ? Καβάλα, Jazz Rock Club
Τρίτη 14/2 ? Βόλος, Café Santan
Παρασκευή 17/2 ? Αθήνα, Mo Better Club (+Need)
Σάββατο 18/2 ? Αγρίνιο, Εν Πλω

τιμή εισιτηρίου???

Για που; Στο Rocking λέει:

Eightball 9? με μπύρα

Καβάλα 6?

Αθήνα, Βόλος, Αγρίνιο free :slight_smile:

σοβαρά???άψογα…ευχαριστώ!!! :smiley:

ώρες έναρξης και τα σχετικά θα τα μάθουμε εν καιρώ???

ε φαντάζομαι το κάθε μαγαζί θα έχει διαφορετική. λέω τώρα…

Για Αθήνα μόλις ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες: https://www.facebook.com/events/291412747583397/ :wink:

Kαλή φάση,αλλά έλεος με τα 3 (!) σαπόρτ στη Θεσσαλονίκη.

Στους Samsara το γαμήσανε και ψόφησε μέχρι να βγουν.Κάποιοι δουλεύουν κιόλας την επόμενη.Αρχίστε το τουλάχιστον πιο νωρίς.

“αρχίστε το” δε ξέρω σε ποιούς αναφέρεσε αλλά εγώ προσωπικά δε έχω καμμία σχέση άρα δε μπορώ! :stuck_out_tongue:

απ’οτι είδα όμως στο facebook site (https://www.facebook.com/events/173585879416161/) της μπάντας έχει 2, Ιnk και Messages για Θεσσαλονίκη άρα cool!:slight_smile:

Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε! :smiley:

Ήμουν χθες στο Βόλο… ωραία συναυλία, με καλοδιαλεγμένο σετ -αν δεν κάνω λάθος πρέπει να παιξαν γεμάτη 1μιση ώρα- με κομμάτια από τους δύο δίσκους τους, κάποιες διασκευές και ένα καινούριο τραγούδι, με το οποίο άνοιξαν τη συναυλία. Ο ήχος αρκετά καλός, με μοναδική πιθανή ένσταση την κιθάρα που ήταν ελάχιστα χαμηλότερα απ’ όσο θα ήθελα, ενώ όλα τα υπόλοιπα -μαζί με το μπουζούκι- ακουγόταν τέλεια. Αν και ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος, τα παιδιά δεν έχασαν το κέφι τους και έπαιξαν δυνατά, με όσο χαβαλέ θα περίμενε κανείς.

Highlight σίγουρα το Freakshow απ’ τον τελευταίο δίσκο και το “ενκορ” με So what, Have a nice trip -για δεύτερη φορά μάλιστα =P- και Toxicity. Και η φάση που έπαιξαν λόγω της ημέρας το Only you ή όπως το λένε. Επικ

Μιαμιση ώρα ε… μια χαρά! στην Θεσσαλονίκη δυστηχως έπαιξαν 7 ή 8 τραγουδια :frowning:
Τους έκοψαν για το disco party… από κοσμο το πολύ να κόπηκαν 20-25 εισητήρια.
Κρίμα γιατι είναι πραγματικα πολυ καλή μπάντα και γουσταραν (Ο Λαδόπουλος είναι μεγάλο τρελοκομείο!) άσχετα που ήταν άδειο το eightball.