Αγαπημένη 90's μπάντα-Πιο αντιπαθητική 90's μπάντα

Αγαπημένη:Fear Factory
Arcturus

Αντιπαθητική:Dream Theater

Kλείδωμα τώρα…

Αγαπημένη: Depressive Age ( από τις αγαπημένες μου γενικότερα δλδ )

Θα αναφέρω και τους Therapy? που ήταν μόνιμο κόλλημα στο Λύκειο!

Αντιπαθητική: δεν έχω κάποια που αντιπαθώ ιδιαίτερα. Ξέρω γω? Angra? Rhapsody? κάτι τέτοιο θα έλεγα.

για αγαπημενη ανετα Porcupine Tree. για αντιπαθητικη Rhapsody (Of Fire πλεον). βασικα δε τους αντιπαθω. απλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

αντιπαθητικη: μακραν οι Hammerfall…
αγαπημενη:Angra…
ελεος ρε παιδια οι angra γαμανε… μακαρι οι μισες απο τις μπαντες που υπαρχουν σημερα να παιζαν το 1/3 απο αυτα που παιζουν οι Αngra…:roll:

Οχι ρε Παναγιωτη και σε πηγαινα καργα!!!:stuck_out_tongue:
Οι Angra σπερνουν!8)

αγαπημενη - pain of salvation

αντιπαθητικη - darkthrone

Καλά δεν έχω να χωρίσω και τπτ με Angra. Ούτως ή άλλως είπα ότι δεν υπάρχει κάποια μπάντα που αντιπαθώ ιδιαίτερα. Και οι Angra μου ήρθαν πρώτοι στο μυαλό, αφού ξέρω ότι πρόκειται για μία αξιόλογη μπάντα που δεν μ αρέσει. :slight_smile:

Μπάντα που να ανιπαθώ γενικότερα δεν υπάρχει, καθότι φλώρος…
Τώρα για αγαπημένη, υπάρχει ειδικό thread http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3837&page=12&highlight=skyclad (αν και μιλάει για εν ενεργεία)

Αγαπημένες: (μόνο μία είναι δυσκολο να διαλέξω)
Stratovarius, Conception, Symphony X, Royal Hunt, Nevermore, Iced Earth, Talisman κ.α.

Αντιπαθητικές: Machine Head, My Dying Bride, Fear Factory

Μόλις ανέφερες 3 από τις αγαπημένες μου.Shit.:stuck_out_tongue:

εγω διαλεξα :stuck_out_tongue: :wink:

Πολυαγαπημένες…Conception and Solitude Aeturnus!

Αντιπαθέστατες…Nirvana and HIM…

μ’αρεσουν αρκετες και αντιπαθω επισης αρκετες. μια που μ’αρεσει και μου’ρχεται τωρα στο μυαλο ειναι οι Smashing Pumpkins, μια που αντιπαθω ειναι οι Pearl Jam.

Aν μιλάμε για μπάντες που έβγαλαν το ντεμπούτο τους μετά το 1990 :
Αγαπημένες : Sentenced, Opeth, In Flames, Nevermore, Rhapsody (Of Fire), Dark Tranquillity, At The Gates, Electric Wizard, Skitsystem, Zegota, Slipknot, Soulfly
Aντιπαθητικές : Green Day, Oasis, Iced Earth, Placebo, HIM

Σωστόςςςςς…

:smiley: :stuck_out_tongue:

Θα υποβάλλω μήνυση ε. Αυτό πού κάνεις είναι δική μου εφεύρεση! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κι ο bluezlick :slight_smile:

Αγαπημένες 90’s μπάντες: Pantera, Paradise Lost, Dream Theater

Ούτε συντάκτης του hammer να το είχε γράψει αυτό! :roll:

Τα είπες όλα Πάνο…

:wink: