ΟΚ λάθος sorry. Δεν είδα το “εν ενεργεία”. Νόμιζα που έκαναν επιτυχία από το 1990 και μετά. Αν και για μένα οι Nirvana ήταν το καλύτερο συγκρότημα των 90’s αν αναλογιστούμε ότι έβγαλαν μόνο 3 album.
ακυρος ορος ο καλυτερος
απο τη στιγμη που δεν μπορει να μετρηθει
και ακυρο το τοπικ καθως τα περισσοτερα σχηματα που βγηκαν στις αρχες των 90’ς εχουν πεσει τα τελευταια χρονια
και πολλα γκρουπς που βγηκαν τελη 90΄ς με αρχες 00’ς ειναι περισσοτερα ευνοημενα καθοτι διανυουν την περιοδο ακμης τους τωρα.
Βασικα εγω δεν ξερω γιατι δεν ειναι στα δημοψηφισματα αυτο το θεμα… :-k
ακριβως. Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειναι στα δημοψηφισματα το τοπικ “τι cd αγορασατε σημερα?” :? :? :?
Χαχα!
Αδιάβαστο όχι (αυτή τη φορά τουλάχιστον! ), αλλά απρόσεχτο / ξεχασιάρη σίγουρα ναι! :yes:
Αν και δεν μου αρέσει καθόλου η πρώιμη περίοδος των Lost, ξέρω ότι έχουν όχι ένα, αλλά 4 demos κιόλας!
Απλά, το αρχικό μου post είχε κάποια λιγότερα ονόματα από αυτά που έχει τώρα!
Μια μέρα μετά συνειδητοποίησα ότι έχω “ξεχάσει” 2 αγαπημένα μου groups και έκανα edit για να τα βάλω! :roll:
Τους Iced Earth και τους Paradise Lost!
Και τους έβαλα βιαστικά στην πρώτη κατηγορία με τις groupάρες που γίνανε γνωστές!
Και λίγο πιο μετά θυμήθηκα ότι τα demos τους είναι από τα '80s! #-o
Kαι ξανακάνω edit για να το διορθώσω! :?
Είδες που έχω τους Iced Earth από κάτω!
Και εκεί ξέχασα να κάνω το ίδιο και για τους Paradise Lost! #-o :lol:
[SPOILER]Φωνή αντιλογίας: Άσε τις δικαιολογίες ρε κακομοίρη και παραδέξου ότι δεν το ήξερες…
:lol: [/SPOILER]
χαχαχαχαχαχ
:lol: :lol: :lol: :lol:
νταξ, ρε συ
αποκλειεται να μην το ξερες,οταν βλεπω οτι ασχολεισαι και συ με την μουσικη,με ημερομηνιες,μελη,παραγωγους κλπ κλπ
ετσι και αλλιως ομως και να μην ειχες ασχοληθει μαζι τους,οταν βλεπεις οτι το ντεμπουτο τους βγηκε το 1990,ε λογικο ειναι να υποθεσεις οτι θα χουν και καποια ντεμο πριν το 90.
τα 3 απο τα 4 ντεμο τα ποσταρα στο θρεντ τους!
Tool.
είναι πολλά , αλλά αν είναι να πω ένα αυτό θα ναι με σιγουριά
Paradise Lost
Με καλυψες.-
…αλλα περα απο την πλακα θα πω “Συμφωνία Χ” με διαφορα
N E V E R M O R E
το σκότωσες
Θα βάλω μπάντες που βγάλανε το πρώτο album από 90’s και μετά, όχι demos κλπ
[ol]
[li]Paradise Lost
[/li][li]Iced Earth
[/li][li]Down
[/li][li]Machine Head
[/li][li]Nevermore
[/li][li]Gojira
[/li][/ol]
Toύτοι δώ 8)
μαζι με αυτους
Ο Κοργιαλάς? :-s
:lol: :lol:
προσεχε τα λογια σου για τις τσουσκες!:lol:
μαζι με τα πιπερονια θα πω και τους καλους μου Foo Fighters
Aν έχω καταλάβει καλά την ερώτηση ειναι να έβγαλαν πρώτο δίσκο από το '90 και μετά.
Radiohead:!:
8O Tool8O