οι tool που μας διέλυσαν τα εγκεφαλικά κύτταρα. ο brant bjork
λοιπον…
Τhe White Stripes
BRMC
θα εβαζα και STP αλλα ρε γαμω βγαλαν ενα ντεμο ως Mighty Joe Young πριν το 90
Από Ελλάδα* είναι σίγουρα οι Will-o-the-wisp. Παγκοσμίως ίσως οι Kayo Dot; Δεν ξέρω… Σίγουρα δεν υπάρχει ‘καλύτερο’ συγκρότημα. Ίσως πιο χαρισματικό…
Υ.Γ. Από solo Καλλιτέχνες ο Yann Tiersen
*Και c real μόνο και μόνο επειδη η τύπισσα που τραγουδάει είναι ανατριχιαστικά όμορφη
Τι είπες τώρα! Πόσο τα σπάνε οι Kayo Dot!
To φετινό το έχεις ακουσει?
Ωραιος !
Όχι, δεν έχω ακούσει τίποτα από το φετινό. Διάβασα όμως αρκετές αρνητικές κριτικές. Ποιά είναι η γνώμη σου;
Ούτε εγώ έχω προλάβει να το ακούσω, αλλά έχω επίσης διαβάσει κάτι κριτικές τύπου 20/100 κτλ, γι’ αυτό ρώτησα
toοl
γιατί κάθε επόμενο άλμπουμ τους ήταν και ένα σκαλοπάτι παραπάνω , να δούμε που θα το πάνε οι τυποι…
Dream Theater…
Ομολογώ άγνοια…:-s
Τι παίζουν;
Tσέκαρε
Εxperimental-Avant-garde rock/metal, οι συνεχιστές των θεούληδων Maudlin Of The Well
Οι Ιn Flames κατα τη γνωμη μου.Εχουν κυκλοφορησει ικανοποιητικο αριθμο αλμπουμ απο οταν ξεκινησαν. ( 1994 αν δεν κανω λαθος)
αυτο δεν ειναι παντα καλο
Smashing Pumpkins
Radiohead
Bjork
PJ Harvey
Alice in Chains
Tool
Afghan Whigs
και 1002 άλλοι
η καλύτερη δεκαετία ever
Στα 90s άνετα συνυπολογίζω συγκροτήματα που μπήκαν στο mainstream κι ας ήταν και πιο παλιά, δλδ REM κλπ…
Pearl Jam
ξεχνιεται το ποσο λιωμα ειχες γινει οταν ακουγες το Last Kiss ???
Εδώ τα πρωτεία τα κατέχει το Black…
ε δεν πειραζει… :lol:
To 1984 βγηκε το ομωνυμο ντεμπουτο αλμπουμ τους…
Από αμέρικα σίγουρα μονάχα οι[SIZE=“7”] ΤΟΟL[/SIZE]
Το συγκρότημα που δεν υπάρχει απλά ανάμεσα στα άλλα, αλλά ΟΛΑ τα υπόλοιπα περιστρέφονται γύρω απ’ αυτό… Από Ανγκλετέρα μεριά θα έλεγα Porcupine tree, αλλά είναι λίγο παλιότεροι, δε γαμιέτε Porcupine και τα μυαλά στα κάγκελα της Θύρας 13!
Βασικα θα πω τελειως προχειρα in flames καθως βαριεμαι να ψαξω ολα τα σγκροτηματα που μ αρεσουν μετα το 90