ΜA-nowa-RΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

Προς τη μεγάλη ιντερνετική οικογένεια του ρόκιν:
Συμφορουμίτες, συμφορουμίτισσες. Άντρες, γυναίκες και παιδιά. Γιαγιάδες και παππούδες. Ξαδέρφια, μικρανίψια, μπατζανάκηδες, ζευγάρια, σκυλιά και γατιά. Ροκάδες, μεταλλάδες, χιπστέρια. Στους κρίσιμους και δύσκολους καιρούς που ζούμε, ήρθε η ώρα να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στο συνάνθρωπο, στο συμφορουμίτη. Ας συνδράμουμε όλοι ώστε να αποκτήσει τα άνωθεν ζωτικής σημασίας αντικείμενα γνωστός user που κυκλοφορεί με γούνινα εσώρουχα και μούσκουλα που στάζουν baby oil. Ας γίνουμε εμείς ο λόγος που θα πραγματοποιήσει το όνειρό του:

Λεφτά, ρολόγια, χρυσά δόντια, σουτιέν, υπογεγραμμένες αφίσες του Slash, spare τρίχες από το μουστάκι του Logan, καβάτζα ρέπλικα από το γυάλινο μάτι του Αρχηγού, όλα τα δεχόμαστε.

Γιατί οι Manowar μας ενώνουν.
Για τα αυλάκια ρε γαμώτο!

Λοιπον! Εχουμε και λέμε 11 studio albums απο 30 ευρω το καθενα ειναι γυρω στα 330 ?! 33 τρου μπράδερς να μαζευτουμε και να δωσουμε ενα 10αρικο, ολα ειναι κομπλε! Δηλώνω παρων!

Φίλε Έλρικ, θα πουλήσω και τα 200 συλλεκτικά κομμάτια μου της prog/psych σκηνής της Παραγουάης για πάρτη σου! Εκ της Μασονίας…

Δεν θα παω ταξιδι τελικα, ολα για τον Ελρικ.

Ελρικ εγω θα σου δώσω την ευχή μου… καταλαβαίνεις, ετσι? γιορτές είναι…να πιούμε και καμιά μπύρα με τον αγιο βασιλη

παιδιά πραγματικά με συγκινείτε :cry:
δεν έχω λόγια, ότι και να πω είναι λίγο:!: να ξέρετε ότι ο Τζόι κοιτάζει από ψηλά και όλα ανταμοίβονται…

Έλρικ, για κάθε σταγόνα ιδρώτα που θα χύνω κάθε φορά που ακούω Μanowar, θα καταθέτω 10 λεπτά σε έναν ειδικό κουμπαρά που θα ετοιμάσω για σένα μόνο.

Σταδιακά πιστεύω θα μαζευτούν αρκετά χρήματα.

[SPOILER]μετά από κάτι χρόνια έστω :PP[/SPOILER]

Τί θες, Έλρικ; Πες μου κι εμένα, θα κάνω ό,τι μπορώ…για τους Manowar ρε γαμώτο!!! :stuck_out_tongue:

Ελρικ με τα λεφτα (που δεν εχω) θα στα κανω εγω ολα δωρο γιατι ετσι πρεπει να κανει ενας true metal brother!!!Oπως και να εχει η προθεση μετραει ετσι;;; :stuck_out_tongue:

Ναι Σταματη Μαλελη;Με ενημερωνουν απ’το κοντρολ οτι η οικια Forsberg προτιθεται να τα προσφερει δωρεαν και να χαρισει ετσι τη χαρα στον μικρο μας φιλο,καθως ‘’[I]πηραμε καινουρια σουβερ με ματ τελειωμα και τις γιορτινες τουτες μερες πρεπει να θυμομαστε ολοι οτι πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι[/I] ‘’.Κυριες και κυριοι ενας θριαμβος της ανθρωπιας και της ανιδιοτελειας θα λεγαμε,που ομοιο του μονο η Μαριαννα Βαρδινογιαννη εχει επιδειξει.

πραγματικά η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, έχουν μαζευτεί έξω από το σπίτι μου παδιά από το 15o δημοτικό αιγάλεω και προσφέρουν το χαρτζιλίκι τους για να μου πάρουν το triumph of steel gatefold.

Όσα χρειάζεσαι, στα βάζω στοίχημα ότι την Κυριακή θα σου χώσω τρίμπαλο :!:

γίνεσαι επιθετικός και χαλάς το κλιμα αγάπης και συντροφικότητας που επικρατεί [-X

Είμαι φύσει και θέσει επιθετικός, απλά τα τελευταία χρόνια έχω γυρίσει πιο πίσω ελέω φυσικής ακαταστασίας.

Η απροθυμία σου όμως να δεχθείς το στοίχημα είναι άλλη μία απόδειξη του γιατί οι ΜΠΑΘΟΡΥ σας κάνουν πλάκα στο πολλ. :razz:

μην βγαίνεις οφτόπικ, η θρεντστάρτερ το έκανε για άλλο σκοπό (πιο ευγενή) αυτό το θρεντ.
παρόλα αυτά ,και έχοντας αποδείξει τα γατήσια αντανακλαστικά μου, δε θα πω όχι στη χορηγία που κάνεις. Έρχοναι δύσκολοι καιροί και κάθε προσφορά είναι δεκτή 8)

σου χαριζω το CD-R louder than hell που εχω. με ασπρομαυρο εξωφυλλο μονο κ τιτλους γραμμενους στο χερι. με αιμα…

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Έλρικ σου φεξε, ακόνισε τα σπαθιά!

Κάποιος μοντ, αν δεν το κλειδώσει :p, ας φτιάξει τον τίτλο (έφυγε το α, ήταν MA-nowa-RΑΘΩΝΙΟΣ).
εδιτ: άκυρο, το 'φτιαξα μονάχη

φιλε ELric πουλαω την συλλογη μου απο machine head & Metallica για σενα!!
επειδη ειμαι και μεγαλυτερος σου πρεπει να φροντισω για την ευτυχια σου!!!

Είμαι πολύ μικρός, αλλά μεγάλε Thor δέξου ένα από τα ελάχιστα σχετικά σπάνια κομμάτια της συλλογής μου. μια από αυτές της κυκλοφορίες που προσπάθησαν να χτυπήσουν το αληθινό ΑΤΣΑΛΙ. όμως επειδή ο καιρός γυρίζει αλλά το ΜΑΙΤΑΛ ποτέ δεν πεθαίνει, αυτό το μίασμα θα θυσιαστεί για αυτόν τον ΙΕΡΟ σκοπό.

Για μια ακόμα φορά οι Kings of metal πάνω από κάθε whimp n poser:

prwth fora vlepw gkri_kourada:)