A place to Bury Strangers 8+9/12

Και αυτοί στο Rodeo.

Τι θα γίνει με την alterground και τις διπλές ημερομηνίες ρε γαμώτο?
Εμείς στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε ψυχή?

Μιλάμε για ένα συγκρότημα του σήμερα, γιατί να χαρούν μόνο οι Αθηναίοι το deadeat, το ego death και τις άλλες κομματάρες από το Exploding Head live?

Και στις 6 Δεκέμβρη παίζουν οι Six Organs of Admittance, γαμώ την τρέλα μου.

Δεν μπορούν δηλαδή να τους φέρει το principal έστω το block33 ακόμα και ο βαγγέλας στο 8ball? Κάποιος.

Κοίτα οι πούστηδες ρε μαλάκα.

ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ.

edit: αφήστε που εκείνες τις μέρες δεν θα πηγαίνουμε γενικά σε lives.

Οι A Place To Bury Strangers στην Αθήνα

Οι A Place To Bury Strangers, το group από την Νέα Υόρκη που έκανε αίσθηση το 2007 με το ντεμπούτο του album - και το όνομά του βέβαια - κυκλοφόρησε το δεύτερο shoegaze πόνημα του με τίτλο “Exploding Head” για λογαριασμό της Mute, και ήδη βρίσκεται σε heavy rotation στις προσωπικές μας ακροάσεις στο mixtape.gr.

Όσοι τους έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν, εκεί στο Primavera Festival του 2008 βασικά, είχαμε να λέμε για την δυναμική τους. Όπως γράφαμε άλλωστε, «εάν ψάχνετε για μια μπάντα που θα σας κολλήσει στον τοίχο, this is it. Αν ψάχνετε για μια μπάντα που συνοψίζει το πώς πρέπει να παίζεται ένα rock’n’roll gig στα ‘00s, this is it. Πολύ πιο βίαιοι, σκοτεινοί και σέξι (ηχητικά μιλώντας…) απ’ ότι στο άλμπουμ, μας κράτησαν καρφωμένους για όλο το σετ τους μπροστά στη σκηνή.»

Την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, το Rodeo θα δεχτεί την επίθεση των Α Place To Bury Strangers, και όποιος αντέξει!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα προς 23 ευρώ, ενώ όσοι θέλουν βρεθούν στο Rodeo και τις δύο ημέρες μπορούν να προμηθευτούν κοινό εισιτήριο μόλις προς 28 ευρώ μόνο με τηλεφωνική κράτηση στα 210-8814702 ή 6979-709743

Ισχύει και έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου αξίας 25% σε φοιτητές, ανέργους και στρατευμένους με επίδειξη σχετικής ταυτότητας στο ταμείο του Rodeo.

Links
www.myspace.com/aplacetoburystrangers
www.aplacetoburystrangers.com

Πηγη: Μιxtape.gr

Όσοι γουστάρουν Joy Division κτλ αξίζει να τους δουν… Μόνο που το Rodeo μου κάνει λίγο μικρό, πιο άνετα θα είμασταν σε κάνα Gagarin.

rodeo, δλδ alterγκαου. βλέπω ότι έχει αρχίσει τα διήμερα, τα φοιτητικά, μειωμένες τιμές γενικα. τι έγινε, μας κάνει τα γλυκά μάτια? :-s

φοβερη συναυλια προβλεπεται!!! οσο αφορα τις τιμες και το χωρο, ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους!

Σοσιαλισμός ρε… :stuck_out_tongue:

Γιατί διήμερο στην Αθήνα γαμώ?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13698