Aντιο Robin Williams :(

2 μέρες αφού είχε βγει ιντερνετικη φάρσα οτι πέθανε, και μια μέρα αφού το διέψευσαν, πέθανε!!

αμα αρχίζεις να χάνεις παιδικούς σου ήρωες, χάνεις και τον εαυτό σου(όπως και ένα s στο τέλος). στο διάολο.

αντίο στο πιο ζεστό (αλλά και πιο θλιμμένο) χαμόγελο που εχω δει.

εχω ξεκινησει να σκεφτομαι ταινιες του που εχω δει και ειναι απλα αμετρητες… :frowning:

Good morning Vietnam. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μού. Τι να πω, παιδική ανάμνηση ηταν αυτη ατάκα, ακόμα θα ηχεί. Ο κινηματογράφος είναι φτωχότερος κατα πολύ απόψε.

Σαν ψέμα είναι! Πολύ κρίμα για τον άνθρωπο, νέος και είχε να δώσει ακόμα πολλά…

Rip…oh captain my captain…

δεν έχω λόγια. :(:(:frowning:

Τεράστια απώλεια για την ανθρωπότητα. Μεγάλος ηθοποιός με την κυριολεκτικη σημασία της λέξης. Κρίμα :frowning: :frowning:

Μεγάλη θλίψη για το τεράστιο ταλέντο που μας άφησε…Είχε να αντιμετωπίσει τους “δαίμονες” του διαβάζω σε διάφορα σάιτ. Ό,τι και να πεις για τις ερμηνείες του είναι πραγματικά πολύ λίγο. Απογείωνε ακόμα και μέτριες ταινίες (τζουμάντι, Μις Νταπφαιρ κτλ). Στα δράματα ανατριχιαστικός.
Μεγάλο Κρίμα…

Πρωινό ηλεκτροσόκ! :frowning:

R.I.P.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, μεγάλωσα με πολλές από τις ταινίες του. Με έκανε να γελάσω συνεχώς τόσο με τις κωμωδίες που πρωταγωνιστούσε όσο και με τα stand up show που έδινε.

Αντίο, θα μας λείψεις.

Δεν ηταν απο τους αγαπημενους μου με εξαιρεση το good morning vietnam που ειναι ταινιαρα και ισως τον κυκλο των χαμενων ποιητων. Ωστοσο επειδη ετυχε να τον δω απο κοντα, το βλεμα του ηταν σκεπτικο και χωρις γελιο (μπορει να τον πετυχα στην περιπτωση), μα εχω την εντυπωση πως ηταν ευαισθητη ψυχη και μαλλον για αυτο εφυγε οπως εφυγε. Θα ειχε ενδιαφερον μια συναντηση και μια κουβεντα μαζι του, οχι σαν ηθοποιος, αλλα ως ενδιαφερον ατομο.

κριμα…απο τους πολυ αγαπημενους ηθοποιους…

Πολύ άσχημο νέο.
Τελικά απ’ ότι φαίνεται ο Robin επιβεβαιώνει το κλισέ για τους κωμικούς που τους βλέπεις να κάνουν το σόου τους και λες αυτός πρέπει να είναι έξω καρδιά και γλεντζές άνθρωπος, αλλά στην πραγματικότητα είναι δυστυχή, βασανισμένα, μίζερα άτομα που δεν την παλεύουν σε τούτο τον κόσμο.

Κάποιες ερμηνείες του δε θα ξεχαστούν ποτέ.
Κι όχι τόσο οι κωμικές όπου υποτίθεται ότι ήταν στο στοιχείο του… αλλά οι δραματικές, όπου ΟΝΤΩΣ ήταν στο στοιχείο του. Γαμώ την πουτάνα μου, μόλις τις προάλλες είχα βάλει πάλι το Good Will Hunting και έλεγα ναι ρε Robin, έτσι, όλη η ταινία είσαι πάλι.

Σκατά.

Δυστυχώς σε τέτοιες προσωπικότητες οι δαίμονες ειναι συνήθως ανίκητοι…

RIP…

Tι να πω ρε πούστη, 63 ήταν μόνο, ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια. :cry:

από τις ειδήσεις που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις…
ξεχωριστός ηθοποιός, μεγάλη απώλεια

Relevant (?)

κρεμασμένος με ζώνη και σημάδια απο κοψίματα στους καρπούς λέει…

πάντως κάμποσοι βρήκαν (σωστά για μένα) την ευκαιρία να αναφερθούν στο θέμα της κατάθλιψης.
ΔΕΝ είναι ταμπου να έχεις κατάθλιψη, και ΝΑΙ βοηθάει να μιλήσεις σε κάποιον. από τους κοντινούς σου, μέχρι κάποιον πιο ειδικό.
για μένα η κατάθλιψη δεν νικιέται, απλά μαθαίνεις να την διαχειρίζεσαι. να διαχειρίζεσαι την ένταση της και το αποτέλεσμα της. κάτι που φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο. αλλά πραγματικά, δεν μπορεί να είναι ταμπου ούτε στίγμα το βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση.

απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους!
πολυ κριμα…καλο ταξιδι!!

JOINED