A Song of Ice and Fire & George R.R. Martin

Χαχαχα φιλε αν πιασει τον Μαρτιν ο Μπεηκκερ θα φριξει ο κοσμος. Δεν εχεις δει τιποτα :stuck_out_tongue:

θα χε πλακα ειναι η αληθεια :stuck_out_tongue:

1 Like

Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που ακόμη περιμένουν και κάνανε συνειδητή προσπάθεια να μη φάνε σποιλερ για να διαβάσουν την ιστορία απ’τα βιβλία.

Είδα τους 2 πρώτους κύκλους μαζεμένους όταν βγήκε ο 2ος, μου άρεσαν, αγόρασα και τα 5 ( ή 7 ) βιβλία, και δεν ξανασχοληθηκα με τη σειρά.

Εγώ λεω βασιλιάς θα γίνει ο Ταργκαρυεν που τον άλλαξε ο Βαρυς μωρό ( έχουν περάσει κ 7-8 χρόνια απο όταν τα διάβασα, δε θυμάμαι λεπτομέρειες καλά ) και ο Μπραν θα γίνει δέντρο.

Να το πάρω απόφαση να το δω?

1 Like

Δες το μωρε. Εχει αρκετες διαφορες. Ειδικα απο ενα σημειο κ μετα

1 Like

Ναι και μην το βλέπεις με βάση τα οσα διάβασες.
Ας πούμε οτι ειναι μια αλλη σειρα με άλλο στορυ.
Πέρα το οσα λέγονται απο δω κ απο εκει, για εμενα αξλίζέί άπειρα σαν σειρά κ σαν παραγωγή.

3 Likes

Κι εγώ λέω να τα δεις,

πρώτον γιατί τα βιβλία δεν πρόκειται να βγουν ποτέ

και δεύτερον γιατί αν βγουν κάποτε τα βιβλία δε θα έχει πολύ μεγάλη σχέση η πλοκή με αυτή της σειράς εκτός από τα πάρα πολύ βασικά σημεία.

Όσο για τις υποθέσεις σου, (ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ)

ουσιαστικά μέσα πέφτεις για τον Μπραν, όση χρησιμότητα θα είχε ένα δέντρο τόση είχε και αυτός στα γεγονότα :")

5 Likes

Ξαναζωντανεύω το θρεντ, μόνο και μόνο για να εμφανιστεί στην κορυφή και να πιστέψει κάποιος πως υπάρχει ημερομηνία έκδοσης :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Lol το διάβασα χτες. Άντε χοντρέ τελείωνε καμία σελίδα, σε φάγανε οι σειρές κι έχασες τα αυγά και τα πασχαλια

Εκτίμηση μου προσωπική είναι ότι έχει χάσει τη μπάλα και δεν μπορεί/θέλει να τελειώσει τη σειρά.
Για αυτό και καταπιάνεται με side stories που του είνσι πιο εύκολα.

1 Like