A Wilhelm Scream

Για μένα και καναν outlaw torn μου φαίνεται το φτιάχνω αυτό το topic αλλά δεν βαριέσαι. Άλλωστε όλο και κανας άλλος θα τους ακούσει στο φόρουμ αλλά θα κάνει την πάπια. :stuck_out_tongue:

Hardcorίζον (ως προς τα bpm κυρίως κι όχι τα φωνητικά) punk rock από την αγαπητή Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Ευφυέστατες κιθάρες για το είδος που παίζουν (μην περιμένετε δηλαδή να ακούσετε μόνο πέμπτες κτλ.), πιασάρικα σημεία, χτύπημα, κοπάνημα, πώρωση, φάκινγκ ROCK κτλ. κτλ. Μου φέρνουν στο μυαλό Propaghandi αν και έχουν διαφορές στον ήχο τους, μάλλον επειδή τους άκουγα παράλληλα για κάποια διάστημα (συγκεκριμένα ένας τυπος το καλοκαίρι του 2007 μου είχε δώσει κάμποσους δίσκους hardcore-mathcore για να με κάνει άνθρωπο, μεταξύ των οποίων οι εξής: Death Knows Your Name από Hope Conspiracy, Pass The Flask από Bled, Miss Machine (τι ποιων ρε), Mute Print και Ruiner από αυτούς εδώ, Potemkin City Limits & Less Talk More Rock από Propaghandi και Designs For Automotion από Snapcase).

Μήπως, λέμε μήπως, είίχε πάει κανας τυχερός στο live τους εδώ πέρυσι (έπαιζαν και support οι Mute The Silence που τα σπάνε αλλά το διαλύσανε);

Αν ενδιαφέρεται κανείς θα του πρότεινα να ξεκινήσει με τoν παρακάτω (αγαπημένο του γράφοντος) δίσκο:

Mute Print

Πάρτε και μερικά κομμάτια:

William Blake Overdrive
Famous Friends and Fashion Drunks
Jaws 3 People 0
The King is Dead

Ελπίζω να σας κάλυψα.

Ε λοιπόν δεν περιμένα να δω εδώ πέρα θρεντ για την μπάντα αυτή! Well done έχω ξαναποστάρει κάποια πραγματα κι εγώ γι αυτούς (punk κυκλοφορίες πρέπει να’ ταν), ωστόσο ο δημιουργός τα είπε πολύ καλά! Παρά πολύ ωραία punk rock μπάντα (Για άλλη μια φόρα η Βοστόνη παίρνει τα συγχαρτητίρια μου για τις punk και hardcore μπάντες που έχει βγάλει) που προήλθαν από μέλη των Smackin Isaiah (επίσης ωραία μπάντα)…Πολύ ωραίες μελλοδικές κιθάρες με καλή τεχνική για τα δεδομένα του είδους, και ευτύχως όχι την υπερφλώρικη καλιφορνέζικη φωνή (αγαπάμε παρ’ όλα αυτά καλιφορνέζικο punk:p )

King is Dead απλά έπος!

Πάντως για καλή τυχη όλων των ενδιαφερομενων οι Wilhelm Scream επιστρέφουν Αθήνα στις 29 νοεμβρίου στο AnClub :yahoo::yahoo::yahoo: και θα τους δω επιτέλους μιας και τους έχασα το 2008

Γεμίστε το και σπάστε τα και για μένα please.

Ε τι διάολο, κάποια στιγμή θα τους πετύχω κι εδώ. Ήταν στο Toronto πριν 3 βδομάδες.

Α ξέχασα το myspace:

http://www.myspace.com/awilhelmscream

Ρε αυτοι ειναι ωραιοι.

Πολυ rise against ομως.Δεν βλεπω να τους ψαχνω.