Aνυπερβλητη νεοελληνικη μουσικη...!

Δε νομιζω παντως να ανοιξε το θρεντ για να δειξει οτι ΔΕΝ παραγεται “καλη” ελληνικη μουσικη , αλλα το ειδος της μουσικης που προτιμα η πλειοψηφια(και γι αυτον τον λογο προβαλλεται).Συμφωνω 100% με ποστ vangeli πιο πανω, στον πουτσο μας.Ο καθενας ακουει οτι γουσταρει δικαιωμα του να ναι ψαγμενος δικαιωμα του να μην ειναι, δικαιωμα και των μεταλλαδων να κραζουν τους υπολοιπους και των υπολοιπων να κραζουν τους μεταλλαδες. Ο καθενας οπως τη βρισκει:p

πόσα να αντέξει πια και αυτός ο π@ύτσος σας…!
:lol:

:naughty::lol:

Και ο Κρισπ ερχεται παντα να πει οτι ολοι εχουν αδικο :smiley::*

Προσωπικα δεν καταλαβαινω το γιατι να δημιουργουνται τετοια θρεντ… Αυτη η γκρινια εχει γινει πολυ βαρετη. Και επισης, τι να κανουμε ξερω γω; λες και το τι ακουει ο καθενας εχει αμεσες συνεπειες στις κοινωνικοπολιτικοοικονομικες συνθηκες. Το τι μπορει να προσφερει παντως η μουσικη αλλο θεμα.

Και κατι ακομα, τουλαχιστον οι “σκυλαδες” εχουν γνωθις εαυτον, και αναγνωριζουν την ελλειψη ποιοτητας στη μουσικη που ακουνε. Πολλοι “ροκομεταλαδες” εχουν ενα ενοχλητικο χαρακτηριστικο να πιστευουν οτι με αυτα που ακουνε ειναι στην ελιτ της μουσικογνωσιας…

Εν ολιγοις, μαλακιες.

'Ετσι.

Συμφωνώ απόλυτα.

Το προβλημα δεν ειναι μονο ελληνικο… Στην Ελλαδα απλος αντιγραφουμε πετυχιμενες συνταγες του εξωτερικου…

Απο εκει και περα, εμενα απλα δεν με αφορα ολο αυτο… Υπαρχουν αρκετα πραγματα για μενα να ακουσω, που δεν μου φτανει ουτε ολη μου η ζωη, και οπιος παρει πρεφα τι τρεχει, απο μονος τους θα στραφει σε αλλες μουσικες, οπιος δεν το παρει πρεφα δεν εχει σημασια αν θα ακουει βανδη η metallica η floyd η Μπετοβεν η οτιδηποτε αλλο…

Και στην τελικη βανδες/βισσες/βουρλιοτιδες μια χαρα κανουν, αφου ετσι οικονομανε…
Και το θυριο, δεν ειναι τυχεο που στραφικε σε αυτην την καριερα τελικα…

8a apantisw kai se alla, alla stekomai gia ligo sto bolded. Giati o pragmatika anoiktomualos na 8elei na allaksei thn stenokefalia tou allou ? einai kapws oksumwro

sorry gia ta greeklish alla mou gamisan to pc kati malakes.

Εγω συμφωνω με τον Βαγγελάρα!

Θα τον θαψω εδω τον σιχαμενο

Εδω εχουμε Satisfaction…:D:D:D:

http://www.youtube.com/view_play_lis…&v=JE2sw2X_ECw

Eδω ενα ποτ πουρι KISS + ΜΕΤΤΑLICA + ROLLING STONES…:papas::papas:

http://www.youtube.com/watch?v=VlMjb9KgcUo

Kαι μια τζουρα King Elvis :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

http://www.youtube.com/watch?v=z6kOdMnVg9g

Kαι απο κατω χιλιαδες δεκατετραχρονοδεκαπενταχρονα βληματα, υψιστης ωριμοτητας ,που κλεινανε τα σχολεια το Δεκεμβρη επειδη δεν εχουν μπουγατσες τα κυλικεια…

Είσαι πολύ μεγάλος, συνέχισε έτσι.

Rokakia, τι σου έχει κάνει ο Ρουβάς και τον σιχαίνεσαι τόσο πολύ? Επίσης, τι σου φταίνε τα
“ανώριμα” (όπως τα λες) δεκατετράχρονα?

Έτσι, κουβέντα να γίνεται.

Καλά ε, το βιντεάκι που προσπαθεί να “τραγουδήσει” KISS κτλ, είναι για χοντρά γέλια…

Ξερεις ποσο λαχταριστο ειναι να τρως μπουγατσα στο διαλλειμα?:lol:

λιγα για τον Σακη παιδια, μην τα παρω

:stuck_out_tongue:

Sakis the rocknroller:o:thumbdown::lol3:

Ο απόλυτος Έλληνας Καλλιτέχνης στο Λαικό

Για μένα με διαφορά ο καλύτερος απο τους παρακμιακούς στην νεοελληνική κάφρικη μουσική

το ξερετε οτι ο φοιβος ειναι μεταλας?και δεν το λεωγια πλακα μιλαω σοβαρα.απλα εχει δει κονομα και γραφει αυτα τα τραγουδια.εξυπνη τακτικη κατα τη γνωμη μου.
το οτι δεν μας αρεσουν αυτα δε σημαινει παντως οτι ειναι τοσο χαλια.καμια μουσικη δεν ειναι κακη.αυτο που μας απωθει ειναι το πνευμα που εκπεμπει το καθε ειδος της.το ροκ εχει π.χ ενα πνευμα απελευθερωσης,επαναστασης και ισως ειναι και μουσικα καλυτερο.η ποπ και τα τσιφτετελια ειναι συνωνυμα με λουλουδια,πιατα και αλλα γελοιοι τροποι του να δειξεις οτι περνας καλα.βεβαια κατι κερατακια και κατι τετοια επισης ειναι μαλακιτσες,οχι οτι εγω δεν τα κανω

Μμμ… Και το δικό μου αφτί το έχει πιάσει αυτό. Μήπως, όμως, είναι ένα urban legend;

ρωτα εμενα ειμαι 16 και ακουω rock/metal και οχι μονο Maiden, Metallica τ γνωστα δηλαδη, και τρωω κραξιμο απο τους συμαθητες μ γτ δν ξερω τν λεδυ γκαγκοσπερμα (πως στο διαολο λεγετε αυτη η πουτανα) που πια ειναι by the way???
αυτο που πιστευω ειναι οτι η κωλοκουλτουρα και μουσικη πλασαρεται απο τ ΜΜΕ γιατι οχι μονο επιφερει πολλα λεφτα στις δισκογραφικες (καινουργιο single καθε μηνα) αλλα και δν μεταφερει καπιο κοινωνικο μηνημα οπως η rock/metal γι αυτο το’‘new rock’’ εχει γινει αυτο το σκατο σημερα. και ολα αυτα γιατι η κυβερνηση και οι πολυεθνικες θελουν να μας ελενχουν μας θελουν ηλιθιους και ανηξερους για να μν καταλαβαινουμε τι μας κανουν και πως μας κλεβουν.

Αντε να βρεις τραγουδι με νοημα οπως εβρισκες πριν απο 30 χρονια…

μου φαινετε οτι χρειαζομαστε ενα SCHOOL OF ROCK!!!