Aυτοι που "εφυγαν" πολυ νωρις

  1. [SIZE=“5”]ΚΛΙΦ ΜΠΑΡΤΟΝ[/SIZE] ( εφυγε στα 24 )

Χαρισματικος και καινοτομος.Η συμμετοχη του στους τρεις πρωτους δισκους των Μεταλικα ειναι συντριπτικη.
Ασχοληθηκε με το μπασο στα 13 του οταν εχασε τον αδελφο του Scott.Πεθανε στις 27 Σεπτεμβρίου 1986.
Οι Metallica εκείνο το βράδυ βρίσκονταν στο δρόμο μεταξύ Κοπεγχάγης και Στοκχόλμης, όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η τελευταία συναυλία της ευρωπαϊκής ?Damage Inc.? περιοδείας τους με σκοπό την προώθηση του ?Master of Puppets?.Στο λεωφορείο τα μέλη του συγκροτήματος έχοντας μια μικρή διαφωνία για το σε ποια κουκέτα θα κοιμηθεί ο καθένας τράβηξαν χαρτιά. Στον Cliff, που τράβηξε τον άσσο μπαστούνι έλαχε να κοιμηθεί στην κουκέτα του Kirk Hammett. Αργότερα εκείνο το βράδυ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ανατραπεί. Ο Cliff Burton πετάχτηκε από το παράθυρο της κουκέτας στην οποία κοιμόταν και είχε καταπλακωθεί από το αναποδογυρισμένο λεωφορείο. Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν έξω βρήκαν τον Cliff αναισθητοποιημένο. Δυστυχώς το κακό είχε συμβεί.

  1. [SIZE=“5”]ΙΑΝ ΚΕΡΤΙΣ[/SIZE] ( εφυγε στα 24 )

Σπουδαιος και ιδιοφυης,αλλα ταυτοχρονα αποκοσμος,μελαγχολικος,σπαρακτικος.επαχε απο επιληψια και προσωπικα προβληματα.H ιδιοφυια του φαινεται στο συγκλονιστικο Closer. στις 18 Μαιου 1980 μια μερα πριν την εναρξη της αμερικανικης περιοδειας των Joy division, κρεμαστηκε με ενα καλωδιο στην κουζινα του σπιτιου του ακουγωντας το Idiot του Ιγκι Ποπ.Το A Day Without Me των U2 ειναι αφιερωμενο σε αυτον.

  1. [SIZE=“5”]ΣΙΝΤ ΒΙΣΙΟΥΣ[/SIZE] ( εφυγε στα 21 )

Ο Sid Vicious έδωσε την χαριστική (του) βολή σε ένα άθλιο διαμέρισμα στο χωριό Γκρίνουιτς της Νέας Υόρκης καταφερνωντας (γιατι περι κατορθωματος προκειται) να πεθανει μολις στα 21 του.Παρακμιακος,αρωωστα ηρωινομανης.
Ο μύθος λέει ότι την μοιραία δόση του την έδωσε η ίδια η μητέρα του και ότι στο Γκρίνουιτς βρέθηκε την Ο πρώτος αστυνομικός που τον αντίκρυσε μίλησε για ένα κουτάλι και μια σύριγγα δίπλα στο άψυχο κορμί του Vicious.
O Vicious δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ήρωας-ίσως ήταν το αντίθετο- αλλά είχε ένα δικό του τρόπο να ασκεί επιρροή στον κόσμο με το αυτοκαταστροφικό του πνεύμα. Αποτέλεσε σήμα κατατεθέν των Pistols και του πανκ γενικότερα και σίγουρα μαζί με αυτόν πέθανε και ένα μεγάλο μέρος του πανκ.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν κατάφερε ποτέ να παίξει μπάσο και η αλήθεια είναι ότι μπορεί κανείς να τον παρατηρήσει στα live ότι απλά το κουβαλούσε και παρίστανε ότι έπαιζε.

  1. [SIZE=“5”]ΡΑΝΤΥ ΡΟΟΥΝΤΣ[/SIZE] ( εφυγε στα 25 )

Ο κιθαριστας του Οζι Οσμπορν πεθανε στα 25 του, αλλα θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους κιθαριστες της γενιας του.Σκοτωθηκε σε αεροπορικο δυστυχημα.

Ιδιο με ΡΙΠ τοπικ

Το ποστ μεταφέρθηκε εκεί:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5853

:lock: