jiopas
October 22, 2011, 5:23pm
#1
Ο MrPoll επεστρεψε και σας προσφερει την δυνατοτητα να ψηφισετε το αγαπημενο σας ειδος αλλαντικων.
Τα λατρευω τα αλλαντικα,αλλα στο bacon εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια.
Αρα ψηφιζω bacon.
Υ.Γ.Αν το thread εχει επιτυχια θα κανω και για τυρια(Crimson,δεν εννοω εσενα:D :lol: :lol:).
Παστουρμά…δεν έχω φάει ποτέ και ούτε πρόκειται, αλλά μου αρέσει το όνομα…
:lol::lol::lol:
μαααλααααακαα…
δεν ξέρω τι να ψηφίσω(μάλλον μπεικον) αλλά ο τίτλος σου εχει δοθεί άξια.
Δεν έχει παστουρμά μέσα, οπότε το πολλ κρίνεται σαφώς, αναμφισβήτητα και εξ’αδιαιρέτου off topic. Έδιτ πολλ, πληζ.
Εδιτ. Με πρόλαβε η Σάιλεντ. Αν είναι δυνατόν.
Έδιτ 2: Α και προσούτο. Με πεπόνι, ιτ ρουλζ.
Έδιτ 3 για τον αποκάτω για να μην ξαναποστάρω γιατί βαριέμαι. Όχι, το βάζω στον ίσιο δρόμο.
jiopas
October 22, 2011, 5:30pm
#5
Kαλος ειναι,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται αλλαντικο.
Παντως αφου φαει κανεις,μετα μυριζουν ασχημα οι μασχαλες του.
Moonchild,σαμποταρεις το poll μου? x:x
Eχω και επιλογη :’‘Αλλο?’’
παπαρδέλα όπως μορταδέλα.
Μάααλιστα…
Όχι, ότι θα δοκιμάσω…στην ιδέα ότι θα τρώω καμήλα (υπάρχει, βέβαια, και ο παστουρμάς “μαϊμού” -:p- που δεν φτιάχνεται από καμήλα, αλλά ή το τρως ή δεν το τρως καθόλου), τέλος πάντων, ανακατεύομαι…
1ον, πώς γίνεται να μυρίζουν οι μασχάλες σου (μπλιααχ το έχω ακούσει και από άλλους)?
και 2ον, λύστε μου μία απορία: το προσούτο από τί φτιάχνεται? το αυθεντικό, το ορίτζιναλ…
Από χοιρινό σε πολύ λεπτές φέτες
Πολύ λεπτές όμως…σι θρου σχεδόν
Μάααλιστα…
Όχι, ότι θα δοκιμάσω…στην ιδέα ότι θα τρώω καμήλα (υπάρχει, βέβαια, και ο παστουρμάς “μαϊμού” -:p- που δεν φτιάχνεται από καμήλα, αλλά ή το τρως ή δεν το τρως καθόλου), τέλος πάντων, ανακατεύομαι…
1ον, πώς γίνεται να μυρίζουν οι μασχάλες σου (μπλιααχ το έχω ακούσει και από άλλους)?
και 2ον, λύστε μου μία απορία: το προσούτο από τί φτιάχνεται? το αυθεντικό, το ορίτζιναλ…
Pastirma, basturma, pastourma, bastirma, basterma(from Armenian: պաստրմա) or pastırma (from Turkish: pastırma) is a highly seasoned, air-dried cured beef that is part of the cuisines of countries from the Balkans to the Levant. During the Byzantine period, it was called apokt. One story gives its origins as the city of Caesarea (modern Kayseri), where there was a Byzantine dish called pastón, which would be translated as "salted meat" and was apparently eaten both raw and cooked in stews. Armen...
Prosciutto (/prəˈʃuːtoʊ/, Italian: [proʃˈʃutto]) is an Italian dry-cured ham that is usually thinly sliced and served uncooked; this style is called prosciutto crudo in Italian (or simply crudo) and is distinguished from cooked ham, prosciutto cotto. A number of regions have their own variations of prosciutto, each with degrees of protected status, but the most prized are the Prosciutto di Parma PDO from the Emilia-Romagna region and the Prosciutto di San Daniele PDO from the Friuli-Venezia Giuli...
Ναι, μα τον Δια, είναι ΤΟΣΟ δύσκολο.
δεν τρωω συχνα αλλαντικα,αν και μ αρεσουν ολα λιγο πολυ.
μαλλον μπεικον θα πω,γιατι μεσα σε ομελετα\m/
α και μπουγατσα παστουρμα\m/\m/
Πω,πω,πω μία απορία είχα καλέ, ε,δύο…
Βαριόμουν να το ψάξω…
KEN
October 22, 2011, 6:17pm
#13
Δυσκολη αποφαση.Θα ψηφισω Γαλοπουλα (Καπνιστη ειδικα ειναι ονειρο :))
sofi-k
October 22, 2011, 6:24pm
#14
Επρεπε να υπηρχε επιλογη ΟΛΑ. Μορταδελα, μπεηκον και σαλαμι κυριως.
Μονο το ζαμπον δεν πολυγουσταρω.
Εη, οσοι αντρες ψηφισατε γαλοπουλα ειστε γκεη. Αυτο.
Το (kevin) bacon είναι τέλειο αλλά δεν πάει με όλα, άρα θα ψηφίσω την λατρεμένη μου γαλοπούλα.
σαλάμι, και για την ακρίβεια ΑΕΡΟΣ
DeKay
October 22, 2011, 7:01pm
#17
Είναι πιο δύσκολο από το καλύτερο metal album του '88.
jiopas
October 22, 2011, 7:03pm
#18
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Eτσι ρε φιλε,πες τα.
Αντε στηριξτε λιγο,γιατι τα κοριτσακια του forum μου εβαλαν χερι που μετα τα αλλαντικα κ τα τυρια,εκανα thread κ για λουκανικα.
sofi-k
October 22, 2011, 7:06pm
#19
Δεν φταιει το αντικειμενο του τοπικ συγκεκριμενα, μην μας βγαλεις και φεμινιστριες.
Σαλαμι αερος απο 'δω αλλα γουσταρω και μπεηκον και οτιδηποτε καπνιστο υπαρχει…το ζαμπον & η παριζα γαμανε αλλα μετα απο λιγες μερες πιανουν κατι σαν λιγδα πανω τους και δεν τρωγονται με τπτ…