Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι καν τι είχα;:!:
Α ΝΑΙ.
Τώρα έχω το πουλέν
ας ελπίσουμε πως θα το ξαναβάλει τουχρόνου στο ΣΤΑΡ.:!:
οντοπι, είμαι ένας από τους φλώρους που ψήφισαν την γκέη γαλοπούλα, αλλά η γαμιόλα ΕΙΝΑΙ το καλύτερο και γευστικότερο αλαντικό, τέλος.
μετά πάνε τα περίεργα σαλάμια αέρος
+1 :!:
Ανθρωπος τωρα που λεει αυτο το πραμα για το υπερτατο προσουτο και εχει ψηφισει γαλοπουλα.
Ωρε που παμε.
Πιτσα με προσουτο FTW.
Σύντομα κοντά σας σε επιλεγμένα καταστήματα!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:
Ignorant, μη μασάς ρε, ζήτω η γαλοπούλα!!
ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.
εντιτ, πάμε μωρή σάηλεντ, το’ξερα πως εμείς οι αγαθοαγαπησιάρηδες καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας
ΤΣΟΡΙΘΟ η αλλιως το ισπανικο σαλαμο-προσουτο
Μήπως το μπερδεύεις με jamon;Το τσοριθο είναι λουκάνικο αν δεν απατώμαι:wink:
ομως αμα λεμε για αλλαντικα και πιτσα μονο ντομινος πεπερονι
οχι οχι το χαμον ειναι το ζαμπον στα ισπανικο (η τελοσπαντων ζαμπον ισπανικης προελευσεως). Το τσοριθο ειναι σα προσουτο, αλλα νομιζω οτι το κανουν και λουκανικο.
ταιριάζουμε σε αρκετά πράγματα … στο φραπέ, στα σαλάμια, αυτά είναι.
Ρε εκείθε πέρα στην Ισπανία, τρώνε λουκάνικα με αίμα… σοβαρά… Και γενικώς, εξώ μου φαίνεται δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο… Το πιο σιχαμένο πράγμα που έχω δει μαγειρευτό με αίμααα… μπλιααααχ.
με αιμα?τι αιμα?κανονικο!!! ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ιουυυυ
Οχι ρε ωραια ειναι!!!
Γιατί ρε παιδιά τι σας έφταιξε το αίμα;Η μοσχαρίσια πρέπει ή δεν πρέπει να έχει αίμα!ΕΛΕΟΣ:p
Μορθίγια λέγεται…
Στην Σουηδία, μάλιστα, πήζουν με αλεύρι το αίμα του ταράνδου και το χρησιοποιούν στα φαγητά τους αντί για ντομάτα, που βάζουμε εμείς.
Πολύ έμπειρο φαίνεται!!!=P~
Σου άρεσε εσένα;