Aθλητικές εφημερίδες

ουτε και εγω εχω αγορασει ποτε μου αθλητικη εφημεριδα.μονο τις διαβαζω σε καφετεριεςτζαμπατζης θα μου πειτε τωραπιστευω οτι η πιο αντκειμενικη ειναι η sport day

ο (ψευτο)πρωταθλητης φοβηθηκε το γαυρο κ επανεφερε τον “κορυφαιο” αθλητικο συντακτη-αναλυτη (κρατηθειτε)…ΘΕΜΟ

σημερινη ερωτηση: “ποσοι βαζελοι προεδροι χρειαζονται για να ταισουν ενα κορακι”

η γελοιοτητα των αθλητικων εφημεριδων δεν θα ειναι ποτε ξανα η ιδια…

Πήρε κανείς τον Γαύρο;:):!:

μαζι με το παγωτακι και με ενα βιβλιο της σειρας των νομπελ πηρα και τον γαυρο(συνδιασμος που σκοτωνει)

ενταξει η εφημεριδα ειναι ολα τα λεφτα…απο το λιγο που την ειδα παιζει να μην υπαρχει ουτε μια σελιδα που να μην λεει οτι ο κοκκαλης πρεπει να φυγει εδω και τωρα…
ειρωνειες σε παναθηναικο.
ψιλομετριο χιουμορ
και γενικα οτι περιμενενεις απο μια τετοια εφημεριδα…
εχει και την διακυριξη του “γαυρου” #-o (και εκει εναντιον του κοκκαλη γραφει)

Παντως, αμα δεν εχεις τι να τα κανεις, μπορεις να τα δινεις σε μενα. :smiley:

το παγωτο και το βιβλιο τα θελω…
παρε τον γαυρο…

Καλά ρε δίνεις λεφτά για το απόλυτο τίποτα;Όπου απόλυτο τίποτα όλες οι αθλητικές εφημερίδες.Σου βγάζω κάρτα.
Υ.Γ. Μια φορά στη ζωή μου είχα αγοράσει την…Εμμμ…Κάτι με sport.

ειμαι περιεργος…
παντα θελω να δω τι παιζει…
ασχετα που δεν θα την ξαναπαρω ουτε τζαμπα

οποιος διαβασε πρασινη να μου πει τι γραφει στη σελιδα 34…

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:

φωτοζ με αριθμημενες “φαπες”

ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΒΕΡΚΟ;
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ

Ενα σχολιο για τα πρωτοσελιδα metrosport και Σπορ.

Λεει η metrosport “ξυπνηστε υπουργοι και βουλευτες” για τον Ηρακλη,“ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα” για τον Παοκ για την επιχορηγηση που κοπηκε.

Σπορ:“Στραγγαλιζουν τον Παοκ οι ελληνες πολιτικοι με το νεο σκανδαλο και την…οπισθοχωρηση της Οπαπ ΑΕ που προκαλεσε οργη στους εκατονταδες φιλους του δικεφαλου”.

Αθλητικη Μακεδονιας Θρακης συμπληρωνει : “Προσπαθειες του Σπυρου Βουγια να βοηθησει τον Ηρακλη”.

Και το ερωτημα ειναι το εξης,τελικα απο την μια φωναζουμε για το κρατικοδιαιτο πρωταθλημα και πως η πολιτεια δεν πρεπει να παρεμβαινει για να βοηθαει τις ομαδες με αρθρα,με επιχορηγησεις,με πολιτικες παρεμβασεις,αλλα απο την αλλη οι ιδιες οι ομαδες επιδιωκουν οταν εχουν προβλημα ειτε οικονομικο,ειτε για γηπεδικα θεματα κλπ τις πολιτικες παρεμβασεις.

έχω την αίσθηση πως μπροστά στο Γαύρο ο Πρωταθλητής είναι Sportday.:!:
για τα επεισόδια σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ κυριότεροι υπαίτιοι είναι οι οπαδικές εφημερίδες.που θα πάει πια αυτή η κατάσταση?έχει ξεφύγει εντελώς πλέον.
πάντως το καλύτερο πρωτοσέλιδο σήμερα το είχε ο φίλαθλος…

τι γραφει η πρασινη για τους αγγελοπουλους…:lol::lol:
ρε ειμαστε ολοι τραγικοι λεμε

ειλικρινα

ατομο που διαβαζει πρασινη ή γαυρο

δεν θα τον επαιρνα ουτε για ζωωλογικο κηπο

iq ραδικιου λεμε

υποθετω οτι η απορια “που ειναι το ΦΩΣ των σπορ” παιζει να εχει ξαναειπωθει,ε?

βρε ολες για τα μπαζα ειναι…

μα ποιος θα τις κλεισει γαμω τη πουτανα μου…δεν γινεται να δικαιολογουν τα αισχη και να φανατιζουνε τον κοζμο καθε φορα…μονο τους εργαζομενους θα λυπηθω αμα κλεισουνε…

το γκαυρο δεν τον πιανει ουτε η πρασινη ουτε ο πρωταθλητης… μπηκε με τη μια στη πρωτη θεση, αλλωστε το ειχαν πει ειναι μια εφημεριδα που ανταποκρινεται 100% στους φιλαθλους του ολυμπιακου…

τοπ ατακες…
“διαιτητες κ αστυνομια με το πρωτο βαρελοτο εκκενωσαν το σεφ” και “το πηραν στα χαρτια” …:lol::lol::lol:

Θα χει κλείσει μέσα σε 6 μήνες.

Κιεγώ της ίδιας άποψης είμαι:wink: :slight_smile: :!: