Aθλητικές εφημερίδες

γιατί, αμφιβάλλεις πως οι φυλλάδες είναι ίσως η βασική αιτία για τα επεισόδια που γίνονται κάθε φορά στα γήπεδα?ποιός συντηρεί την αντιπαλότητα παο-οσφπ?
και τα ίδια λέω και για τις δικές μας, οι οποίες δεν πάνε πίσω.

Δεν είδα πουθενά να λες τα ίδια για τις δικές σας αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Σε ποιους ανήκουν αυτές οι φυλλάδες?

δηλαδη αν δεν ειχαμε τις φυλλαδες δεν θα ειχαν γινει τα επισοδια στο 4ο ματς?:-k:-k

Οι φυλλάδες βοηθάνε την κατάσταση πολύ. Δε σημαίνει ότι δε θα γινόταν τπτ χωρίς αυτές, αλλά όλο και γαργαλάνε τους κάφρους και τους γουοναμπί κάφρους…

Οι φυλλάδες είναι φερέφωνα διοικήσεων, άρα σε αυτές ρίχτε τα.

Πολύ γέλιο σήμερα μετά την απόφαση για την τιμωρία του γαύρου στο μπάσκετ. Οι γαυροφυλλάδες να φωνάζουν “σκάνδαλο, εξοντώνουν το Θρύλο” και οι βαζελοφυλλάδες να απαντάνε στους ίδιους τόνους “σκάνδαλο, δεν τους αφαιρούν βαθμούς”! :lol::lol:#-o

Οι αθλητικές εφημερίδες δεν είναι πια για ενημέρωση, αλλά μόνο για διασκέδαση:):!:

αλητικες εφημεριδες…λαθος γραφει το τοπικ

δεν ασχολούμαι καν με τις δικές μας.
βέβαια στο γυμνάσιο διάβαζα φανατικά μόνο derby, αλλά πλέον σταμάτησα να είμαι πρόβατο και το έχω κόψει.αν ποτέ πάρω αθλητική εφημερίδα παίρνω μόνο το goal.
αν είχα παιδί, θα προτιμούσα να κυκλοφορεί με πορνοπεριοδικά, παρά με οπαδικές εφημερίδες…

Χααα. σωστός. Έτσι πώς έχουν γίνει τα μπουρδέλα, οι φυλλάδες, πιο τίμια είναι τα τσοντοπεροδικά…

the horror θα με υιοθετήσεις?

ρε τώρα το είδα.!! (ο κολλητός μου δηλάδη)
στο επίμαχο εξώφυλλο γράφει πάνω πάνω :

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ METROSPORT

:!::!::!::!:

Goal news…Αντικειμενικη και με καλα γκομενακια στην αρχη!8)

εδω γελαμε

Εγώ πάντως έχω για ΠΙΟ αντικειμενική, σε σχέση με τις άλλες’‘αντικειμενικές’’, την Εξέδρα:):!:

Μαζί σου !

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Συμφωνώ σ αυτό …

Όσο για τις υπόλοιπες “αντικειμενικές” … αντικειμενικότητα θεωρώ πως είναι , να προσπαθείς να αποδώσεις , όσο το δυνατόν καλύτερα την πραγματικότητα …οι συγκεκριμένες 3 “αντικειμενικές” πανηγυρίζουν με όποιον πανηγυρίζει την δεδομένη στιγμή και κράζουν , όποιον έχει χάσει …

χαχαχα…
και μετά λέμε να σταματήσουν να βγαίνουν οι κώλοφυλλάδες…
με τι θα γελάμε ?