ακόμη καλύτερο
ελα, κλειστε το γαυρο… αηδιασαμε…
στο γαυρο πρεπει να παρεμβει εισαγγελεας
αν θελουν να την κανουν εφημεριδα της Θ7 ξερωγω, να τη μοιραζουν εκει, αλλα να εχει πανελληνια κυκλοφορια και να κρεμιεται στα περιπτερα μια εφημεριδα με αυτο το πρωτοσελιδο ειναι απαραδεκτο
εμετος και ξανα εμετος, ειναι που που μονο οι βαζελοι εχουν τα κομπλεξ και που μονο η πρασινη βαζει καθε μερα πρωτο θεμα τον ολυμπιακο, τελικα αλλα βλεπω…
εμετος ξανα
εντιτ
αντε του πρωταθλητη ειναι καπως αστειο, το αλλο ειναι αθλιο
Εντω μεταξύ αυτοί που γράφουν στο Γαύρο είναι τόσο χαμηλού διανοητικά επιπέδου, έχουν τόση εμπάθεια, που ούτε καν χιουμορ δεν βγάζουν! Παιδάκι του δημοτικού θα έβρισκε καλύτερο εξώφυλλο απο αυτό! Να επέμβει εισαγγελέας σε όλα αυτά τα εκτρώματα. Τουρκικες (που λέει ο λόγος) εφημερίδες δεν θα κυκλοφορούσαν με τέτοια εξώφυλλα αν νίκαγε ομάδα τους ελληνική…
Αν ποινικοποιούσαμε την ακαλαισθησία και την καφρίλα , η μισή ελλάδα θα έπρεπε να μπει φυλακή Εδώ κυκλοφορούν εφημερίδες όπως η Α1, τα νέα, ή ο στόχος άρα γιατί να κλείσουν το γαύρο?
lol ρε,δλδ τι πιο αηδιαστικο ειδατε στο γαυρο σημερα απο αλλες αντιστοιχες στιγμες αλλων κωλοφυλλαδων και θελετε να κλεισει(μονο) ο γαυρος???υπερεβη τα εσκαμμενα σημερα ο γαυρος???ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ δν πρεπει να υπαρχει!!!
ουτε το φως?
γι αυτο εβαλα το “γνωστες” μπροστα…σιγουρα το φως ειναι αλλου επιπεδου εφημεριδα(κριμα που ναι σαν τραπεζομαντιλο:wink:),για τις γνωστες 4εις γαυροβαζελικες το ειπα.Δν αναφερομαι στις δυο της αεκ γτ δν το κοιταω καν το πρωτοσελιδο συνηθως:roll:
βεβαια απο την αλλη ο zouglau εχει πολυ δικιο,θα εκτοξευοταν η ανεργια αν αποφασιζανε καποια μερα να καθαρισουνε γενικα τον χωρο των ΜΜΕ :?
ο ιδιος διαιτητης δεν ειναι που εδωσε την κοκκινη στον ουντοτζι ???:-k
Σίχαμα ο γαύρος,έλεος,τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί?
Μα δεν ξέρεις τι κοινό έχουν οι παναθηναικοί με τους ολυμπιακούς?
καλα πλεον οι οπαδικες ουτε να πικαρουνε δεν καταφερνουν…ρε σαν ανηλικα προσχολικης ηλικιας ‘‘επιχειρηματολογουν’’
Τραγικές εφημερίδες?:-k
και οι 2 ασχολούνται με τον παναθηναικό.
τώρα γίνεσαι ίδιος με τις εφημερίδες…
όλοι τα ίδια σκατά είναι
Ωστόσο τι ακριβώς έγινε με τον Νιομπλια και τα πήραν οι γαυρικες εφημερίδες; :-k έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται.
Τους την είπε για τα δημοσιεύματα περί ομάδα τηε πεντάρας κτλ…Αναφέρθηκε σε 7-άρα από Γιουβέντους,στην τεσσάρα(αν δεν κάνω λάθος) από Ρόζεμποργκ,ε,δεν θέλουν και πολύ να τσιμπήσουν.
Επιπλέον ξεκαθάρισε πως «δεν μου αρέσει η κουβέντα για τη διαιτησία. Με όλα αυτά που λέγονται, όποιος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ πρέπει να βάλει τη στολή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Με ενόχλησαν αυτά που είπαν από τον Ολυμπιακό για την ομάδα της πεντάρας, γιατί την εκπροσωπώ εγώ. Δεν πρέπει να τα λέμε αυτά. Κι εγώ θυμάμαι μία ομάδα με ριγέ και ασπρόμαυρα που έβαλε επτά σε μία άλλη με ερυθρόλευκες φανέλες. Και άλλη μία, η Ρόζενμποργκ, της έβαλε τέσσερα. Δυστυχώς, πήραμε το ευρωπαϊκό το 2004 και πάμε με την όπισθεν».
είναι και ο νιοπλιας τραγικός…
edit: Με πρόλαβε το γρήγορο πιστόλι hopeto
Α μάλιστα… αν κάτσουν τώρα και οι προπονητές να ασχολούνται με αυτά δεν τα βλεπω καλά τα πράγματα. Πολύ άσχημα ξεκινησε αυτο το πρωτάθλημα.