Aπορία

Δεν ξερω αν καποιος στο παρελθον εξεφρασε την ιδια απορια με εμενα (μιας και οι επισκεψεις μου τον τελευταιο καιρο στο rocking ηταν λιγοστές).

Συμφωνα με διαφορα δημοψηφισματα που εχουν γινει περι του καλυτερου κιθαριστα πανω κατω τα αποτελεσματα ειναι ιδια με συνηθισμενο νικητη τον Ιοmmi.Πριν αρκετο καιρο μεσω της αναζητησης του google ειδα οτι εδω στο forum δημοσιευτηκαν οι 100 καλυτεροι κιθαριστες ολων των εποχων συμφωνα με το guitar world.Εγω εχω τρελα με τον Slash.Λοιπον ακουστε την απορια μου.

Αν ο Slash και οι GnR ηταν μεγαλυτεροι σε ηλικια και ειχαν εμφανιστεί 10 χρονια πριν απο το ντεμπουτο κοντα το 85 πιστευετε οτι ο Slash θα ηταν με το ιδιο ακριβως τροπο παιξιματος και ταλεντο πιο ψηλα στη σχετικη λιστα με τους κιθαριστες?

Την απορια μου τη δημιουργησε η καταταξη των καλλιτεχνων.Ειδα 3ους αν δεν κανω λαθος του αδερφους Young!!!Οπως ειδα και τους κιθαριστες των KISS ψηλοτερα απο τον Slash.Θεωρειται οτι η καταταξη εγινε λογω παλαιοτητας ή αυτη ειναι και η πραγματικοτητα συμφωνα με εσας?

Εγω δεν κατάλαβα τίποτα…Μάλλον επειδή δεν είμαι κιθαρίστας… :slight_smile: :-s :-k :roll:

Ρε παιδι μου ο Slash βγηκε 15ος συμφωνα με καποιες προτιμησεις.Ο Angus kai Malcolm Young βγηκαν 3οι.Εγω θεωρω οτι αυτοι οι 2 εχουν πολυ λιγοτερο ταλεντο απο τον Slash αλλα ειναι πιο ψηλα στη λιστα.Αποψη μου ειναι οτι αυτοι βρισκονται πιο ψηλα επειδη ειναι μελη ενος συγκροτηματος που εχει παγιωθει απο τα τελη του 70’ ενω ο Slash απο συγκροτημα που εγινε γνωστο στα μεσα του 80’.

:lock:

Θα ναι παντα πρωτος μεσα στη καρδια σου,μη σκας.Και κυριως μην ανοιγεις ολοκληρο topic γι’αυτο το πραγμα.

Ισως γιατι οι gnr βγαλαν συνολικα 3 αλμπουμ και ειχαν πορεια 7 χρονων…:roll: …Και να ηταν απο πιο παλια ποιος σου εγγυαται οτι θα εβγαζαν πολυ καλους δισκους ωστε να φαινεται ο Σλας?Βρομαει φανμποιλικι το ερωτημα χεχε:wink: …Εκτος αυτου αυτες τις λιστες τις βρισκω γελοιες…Τι σημαινει καλυτερος κιθαριστας?Ως προς τι?Μηπως βαζουν σε καθα χαρακτηριστικο και συντελεστη βαρυτητας?Και ολα τα χαρακτηριστικα ειναι και μετρησιμα?ελεος!!!

Eυχαριστω παιδια για τις γνωμες ολων.!.!

Και πολύ ψηλά μπήκε.

Bασικά δεν γίνεται να είναι ο σλας στην ίδια λίστα με Iommi. Είναι σα να βάζεις τον Αστέρα Εξαρχείων να παίξει με τη Ρεαλ τσου λου.

Οι λίστες είναι για το σούπερ μάρκετ, το έχω ξαναγράψει! :stuck_out_tongue:

Το ενδιαφέρον είναι το υποθετικό ερώτημα που θέτεις “αν οι gn’r έβγαιναν 10 χρόνια νωρίτερα” :-k

Δηλαδή το '77…

Σίγουρα θα έβρισκαν μία μουσική βιομηχανία πολύ πιό απρόθυμη να τους αβαντάρει όσο έκανε στα τέλη της δεκαετίας του '80 γιατί το 77 τα λεφτά είχαν παιχτεί στο χαρτί που λεγόταν punk.

Θα έβρισκαν απέναντι τους μία από τις μπάντες που τους επηρέασαν πολύ, τους Ζeppelin να είναι ενεργοί και να περιοδέυουν και θα κινδύνευαν πολύ περισσότερο να χαρακτηριστούν “μιμητές” παρά όταν βγήκαν 10 χρόνια μετά.

Θα εβρισκαν απένταντι τους μία άλλη νέα Αμερικάνικη hard rock μπάντα με χαρακτηριστικό φρέσκο ήχο, χαρισματικό τραγουδιστή και κιθαρίστα που έφερε επανάσταση στην τεχνική και τον ήχο του οργάνου: To πρώτο Van Halen κυκλοφόρησε Φεβρουάριο του '78 8)

Πλάκα έχουν όλα αυτά να τα φαντάζεται κανείς αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από υποθετικά σενάρια. :wink: