Aπιστία

Είμαι υπέρ του να ρίχνω και υπέρ του να μην βλέπεις μια σχέση σοβαρά γιατί δεν αξίζει… Βέβαια, αν φας κόλλημα τα πράγματα είναι δύσκολα… Το προσπαθώ όμως να μην πέφτω στην παγίδα!!

Γι’ αυτό όλοι μαζί για χίππικο!!! :stuck_out_tongue:

Σε καταλαβαίνω φίλε μου.

Aπιστία=Το αλατοπίπερο της ζωής…Και πάντα διακριτικά γιατί οι Tσουκάληδες παραμονεύουν…:lol: :lol:

Ουτε να το ριχνω ουτε να με κερατωνουν. Εισαι μαζι με καποιον γιατι τον σεβεσαι κ σε σεβεται…

manos δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, ουτε κατακρινω φυσικα το τι πιστευεις.Απλα διαφωνω και πιστευω οτι ετσι σκεφτονται τα 16 χρονα και ισως και πιο κατω…
Ειναι θεμα αξιοπρεπειας και εγωισμου να σεβεσαι τον αλλον ποσο μαλλον αν αυτος ο αλλος σου δινει πραγματα.Σκεψου αν την πατησεις με μια κοπελα, της δωσεις πολλα και εκεινη να στα ανταποδωσει ολα αυτα με ενα κερατο (αν εισαι δηλαδη τυχερος και φας μονο ενα!:wink: ).Να σου υπενθυμισω εδω οτι αυτο που λενε “Ροδα ειναι και γυριζει” ισχυει αρκετες φορες!Καποια στιγμη θα πληγωθεις και εσυ και θα πεις “Τι λαλακιες εκανα!”:wink:
Επισης, το αν φας κολλημα εχει αξια!Με το να προσπαθεις να μην πεφτεις στην “παγιδα” (που δεν θα μπορουσα ποτε να το θεωρησω ετσι) χανεις πολλες ευτυχισμενες στιγμες που δεν θα μπορεσεις ποτε να βρεις με ενα φασωμα ή μια ξεπετα!Γι’αυτο chill out λιγο και οποτε σου κατσει το καλο που λεμε, μην πεις οχι!

είσαι με κάποια γιατί εκτός των άλλων,τη σέβεσαι και την εκτιμάς.αν όχι,της το έχεις ξεκαθαρίσει,ότι θέλεις χαλαρά πράγματα…(αν και δε συμφωνώ με αυτά)
στην τελική,δεν κάνεις αυτό που δε θες να σου κάνουν,γιατί η άλλη μετά γίνεται τσούλα,π…τάνα κλπ κλπ αλλά εάν το κάνεις εσύ είσαι μαμιάς και φοβερός…
Αγοράκια,εδώ είναι η μαγκιά σας:wink:
ποτέ μα ποτέ δε θα το έκανα (ποτέ μη λες ποτέ,γιατί άνθρωποι είμαστε,αλλά επειδή ακριβώς είμαστε άνθρωποι,πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε τις αξίες και το σεβασμό πάνω από αρκετά πράγματα)

Παίζει να είναι και η πρώτη φορά που το ακούω από αντρικό στόμα αυτό! Μπράβο rudolf! :-k Ελπίζω μόνο να το λες όντως ειρωνικά! :stuck_out_tongue:

Φαλλοκρατης ειναι, μην τον ακους.

σους εσύ,προσπαθώ να προβάλλω τον καλό μου εαυτό:wink:
τα πιστεύω αυτά,είμαι φλώρος δηλαδή (fan των scorpions είμαι άλλωστε8O )
χαζή δικαιολογία είναι και το “ε,δεν μπορούσα να αντισταθώ,άνθρωπος είμαι,έγινε ό,τι έγινε,αλλά την τάδε (τη μόνιμη δηλαδή) την θέλω πραγματικά”:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Οι γυναίκες έχουν “χαλάσει” ή ξεφύγει λιγάκι στην εποχή μας,αλλά οι ευθύνες προέρχονται και από το πόσο λακαμές έχουν γίνει οι άντρες.και τούμπαλιν…

σωστος!

Εγώ θα το θέσω κάπως αλλιώς…

Η γυναίκα παράγει ένα ωάριο το μήνα…
Ο άντρας παράγει εκατομμύρια σπερματοζωάρια τη μέρα…Κάτι πρέπει να γίνουν αυτά τα καημένα…ε???

πολύ Δρούζα βλέπεις :smiley: :smiley: :smiley: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

:bow2: Αυτά είναι λέμεεεεε!!!:smiley:

αυτά κατασκευάζονται για να γονιμοποιούν…
αλλά καταλήγουν σε προφυλακτικά,γυναικεία σημεία,χαρτοπετσέτες κλπ κλπ…
άρα? ΑΤΟΠΟ:p

κατάπλασμα ίσως???

Γαργαρες,αποτυχημενες μαλακιες,πανω σε σελιδες περιοδικων και γενικως παντου.Περιπλανιουνται στο συμπαν :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ο άντρας είναι πολυγαμικός…

γιαυτό πεθαίνει πιο γρήγορα! χαχα:lol:

Ευχαριστημενος ομως…ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ

Πάντως αν πας σε οποιοδήποτε νεκροταφείο θα δεις νεκρούς άντρες με μ.ο. 65 χρονών και γυναίκες μ.ο. 85 χρονών!!!

Πες μου τώρα αυτό είναι τυχαίο ή μας καθαρίζετε γρήγορα;;; :lol: