Απο κομικς marvel,DC παρομοια
spidey…
διαβάστε και cloak & dagger αν βρείτε… Πολύ μου άρεσε…
Ο τιμωρός είναι απλά ο καλύτερος…
Evilernie
LadyDeath τα αγαπημενα μου . απο Chaos! Comics
Aπο τα υπολοιπα θα ελεγα τον σκοτεινο Batman
Batman, Wolverine και Punisher οι αγαπημένοι μου. Θα ψηφίσω τον πρώτο γιατί είναι από τους λίγους που δεν έχουν υπερδυνάμεις αλλά λεφτά τα οποία χαλάνε σε εξοπλισμό
καλα στο μυαλο μου εισαι; αυτοι οι τρεις ειναι και οι δικοι μου αγαπημενοι8O8O8O8O
ομως προτιμω λιγο περισσοτερο τον τιμωρο γιατι δεν ειναι τοσο too good to be true oσο οι αλλοι δυο
Batman ο καλυτερος για μενα! Δευτερος ερχεται ο Spiderman… Ο Superman παλι, ο κλασσικος υπερανθρωπος, πολυ φλωρουμπας μου φαινεται…
Kapetan michalis. vevaia den pliroi tis proypotheseis (ein’apo vivlio ki oxi apo komik)
Mπάτμαν και Spawn…
θα ηθελα να ειμαι ο μπατμαν γτ ειναι ο πιο λεφτας απο ολους και στις ταινιες εχει τις καλυυτερες γκομενες απο ολους τους αλλους
Ο V του Alan Moore.Αλλιως Spiderman,ο πρωτος συνθετος ηρωας κομικ απο Stan Lee!
Spiderman. Αν και τον ψήφισα μόνο και μόνο για το κάψιμο που είχα ρίξει στα 12 μου στο Playstation με το παιχνίδι…
ο καπεταν μιχαλης ειναι ο πιο τιμιος απολλους τους προαναφερθεντες
τον δικαστη τον ντρεντ δεν τον παω καθολου καθως ειναι οργανο και αμερικανακι
8O8O:lightsabre::lightsabre::ban:
δε θα βγάλω την καραμπίνα ακόμα, απλά θα σου πω πως ΟΛΟΙ οι υπερήρωες που έχεις στο πολλ είναι αμερικάνικοι, ενώ…
Judge Joe Dredd is a comics character whose strip in the [SIZE=“5”]British[/SIZE] science fiction anthology 2000 AD is the magazine’s longest running (having been featured there since its second issue in 1977).
παντως εχω διαβασει οτι σε καποια ιστορια κανει πολεμο εναντιον των κακων ρωσσων κομμουνιστων:-k αν αυτο δεν ειναι ‘‘αμερικανια’’ τοτε πες μου τι ειναι
Σε πολλές.
Ο Ντρεντ είναι μια απαισιόδοξη κριτική ενάντια στην Δυτικό τρόπο σκέψης και ζωής στο σύνολό του.
Ο δημιουργός του (Pat Mills) είναι δηλωμένος αριστερός. Πάρε διάβασε μια οποιαδήποτε ιστορία του δικαστή και θα το καταλάβεις εύκολα.
Eγώ ψήφισα άλλος συγκεκριμένα είναι δυο και ο λόγος γίνετε για τους παρακάτω κυριους:
Αυτός είναι ο Hawkeye για όσους δεν ξέρουν
και
και ο πασίγνωστος σε όλους Thor