Είσαι ένας απ’τους Great Old Ones;
Είσαι fan του Lovecraft;
Είσαι ο Abdul Alhazred;
Είσαι fan της μυθολογίας, της παραψυχολογίας και του παγανισμού αλλά κουράστηκες απ’την πολλή Loreena McKennitt;
Είσαι περίεργος αν οι Aarni έχουν σχέση με αρνιά;
Τότε άκουσέ τους
Avant-garde metal μπάντα απ’την Φινλανδία που μπλέκει το doom με το folk αλλά και διάφορες γλώσσες μεταξύ τους όπως Αγγλικά, Φινλανδικά, Λατινικά, Αρχαία Αιγυπτιακά και όχι μόνο.
Από δίσκους θα σας έλεγα ν’αρχίσετε με το “Bathos” που θα σας εισάγει αμέσως στο κλίμα των Aarni. Άντε με το καλό!
Θεωρω το Bathos αψογο δισκο εχοντας ακουσει τα κομματια του δεκαδες φορες.Συστηνεται ως αναγκαιο ακουσμα στους παντες.(το χα αγορασει απο τον SECRET PORT,ισως να χει καμμια κοπια ακομη)
αναρωτιεμαι ομως για την δισκογραφικη τους συνεχεια,μιας και ο 2ος τους δισκος(Tohcoth) εχει παρει ασχημες κριτικες και ο ιδιος δεν εχω ακουσει νοτα.μηπως απλα γραφουν παπαριες και αδικα ο δισκος βρισκεται μακρια μου?Οποιος γνωριζει,ας ενημερωσει.
Το e.p. τους,Omnimantia (τι e.p.,56 λεπτα ειναι:-k) που μπορω να το βρω?
επισης προσφατα κυκλοφορησε ενα τετραπλο σπλιτ,με ενα απο αυτα να ναι το αλλο γκρουπ του,οι Umbra Nihil(Γαματοι και αυτοι).τα αλλα 2 γκρουπς του σπλιτ,οι Jääportit
και οι Caput LVIIIm δεν εχω ιδεα τι παιζουν.και γι αυτο το σπλιτ,οποιος εχει πληροφοριες,ας τις μοιραστει:p