Abscess - Dawn of inhumanity

Το review ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ … κανεις δεν το παρατηρησε ?

Ο δισκος αν και διαφορετικος απο την πιο punk κατευθυνση των τελευταιων τους, ειναι εγκυημενη διασκεδαση αν τα χομπυ σας κυμαινονται απο διαμελισμό μικρών ζωων εως κανιβαλισμό με σεξουαλικές προεκτάσεις. Πλησιαζει με ανεση παλίοτερο υλικό τόσο των ίδιων όσο και των autopsy (λιγότερο αυτωνών). Τα κομμάτια μεγάλωσαν και ο βάλτος μπήκε πάλι μέσα στο σπίτι σας . Νταξει όντως είναι κατώτερο του Horrorhammer και του split με Bonesaw αλλα μονο και μονο επειδή αυτά τα δύο πατάνε τη μιση υφήλιο κάτω. Έξω οι λακέδες . Εδώ μιλάμε για εμετούς, σκατά , κ τετοια πράματα .

Οι γουστάροντες να τσεκαρουν και τους δικους μας Necrovorous που βιαζουν οποιο θηλυκό βρεθεί σε απόσταση 100 μέτρων μόνο με την ματιά τους.

ποιο review λες, του Τολη;

αυτο http://rocking.gr/review2914.php
αν τολη εννοεις τον Γιοβα , δεν αγοραζω χαμερ … αλλα θα θελα να δω τι εγραψε.

Αποθέωσε.

Οι γουστάροντες να τσεκαρουν και τους δικους μας Necrovorous που βιαζουν οποιο θηλυκό βρεθεί σε απόσταση 100 μέτρων μόνο με την ματιά τους.

Της Άνχελα Μέρκελ συμπεριλαμβανομένης?

Ειχα γραψει 2 λογακια στο death metal θρεντ πριν λίγες μέρες. Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ απο το Horrorhammer. Γενικά γουσταρω αλλα δεν τρελαίνομια και τόσο λογω του έντονου πανκ στοιχείου που με ψιλοχαλάει. Η αρνητική κριτική εδω πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

edit: Ο Γιοβανιτης το αποθεωσε πάντως

γενικά δεν ακούω death metal αλλά ό,τι έχει κάνει ο reifert μου αρέσει αρκετά.το dawn of inhumanity για μένα είναι ο καλύτερος death metal δίσκος μέχρι στιγμής.και ίσως ο μόνος απ’όσους έχω ακούσει γιατί εγώ αυτό θεωρώ DEATH metal.παρόλα αυτά δεν έχει καμία πρωτοτυπία.

Το review το εχει γραψει ο Nihilist btw.

Δεν το εχω ακουσει το αλμπουμ πολλες φορες.Μια φορα μονο.

σε εναν καποιο (σχετικα μεγαλο ) βαθμο συμφωνω με ολο το ποστ σου…

Ο reifert ειναι το μισο death metal … ετσι απλα . Οσοι φερουν επιχειρηματα για μπαντες τυπου Nile (που δεν ειναι κακη μπαντα γενικα), θα πανε εκει που τους αξιζει συντομα … και δεν θα ναι ωραια … μουοχοχοχοχο

οποιος γουστερνει το πιο πανκ στοιχειο της φασης τσεκαρει αμεσα κ τους eatmyfuk , που ναι τιγκα GG alin tribute … θυμαμαι μαλιστα θαψιμο στο χαμερ προ καμια δεκαετια φαση … αρα δεν μπορει να ναι κακοι ε ? :stuck_out_tongue: