Καλύτερο άλμπουμ ac/dc από το 1981 και μετά

1. Εγω ρε παιδια που …τωρα ανακαλυψα τους AC/DC και τους μαθαινω πειραζει?!
    :oops: Για να κανω την αρχη ποια album των AC/DC θα πρεπει να εχω στην δισκοθηκη μου για να καταλαβω τι εστι αυτο το συγκροτημα? :roll:

den peirazei, ftanei pou tous anakalipses, egw tha su proteinw tous 2 pou nomizw prepei na exeis:High Voltage kai Back In Black, pare afta kai apo kei kai pera vlepoume.

Το Ballbreaker, όχι για κανένα άλλο λόγο από το ότι περιέχει το Hard As a Rock που με αυτό άρχισα να ακούω AC/DC μικρό παιδάκι που μου έβαζε ο ξαδερφός μου (R.I.P.).

Μύνημα προς Kimi-
Powerage
Highway To Hell

Symfwnw apolyta. O monos logos pou mporw na skeftw einai h kakh paragwgh pou apotrepei sto prwto akousma

ΚΙΜΙ, εγώ θα πρότεινα τα εξής για αρχή:

1. Let There Be Rock
  2. High Voltage
  3. Back In Black

…και μετά όλα από Bon Scott… :lol:

:smiley: Λοιπον μαγκες εχω ακουσει καποια απο αυτα που μου προτεινατε και εχω παθει
…black out, μιλαμε κοντευω να γινω ac/dcακια(κοντευω, δεν εγινα ακομα…)ς, ακομα και τα μετρια τραγουδια να ακουσεις η μουσικη ειναι σκετη τρελλα!
Τι φοβερα riffs, τι απιστευτος ρυθμος, δλδ αν ζουσε και o Bon και συναντουσε τον brian και ητανε μαζι θα γινοταν της …ποπης! Α ρε θεε γιατι δεν γεννηθηκα 10 νωριτερα…!!!Ειδες τι μου στερησες?! :x
Shoot to thrill ρε! Και να φανταστειτε οταν ειχα ακουσει το thunderstruck ελεγα
, μα τι *****κες ειναι αυτοι…αλλα το μετανιωσα.
8O

Ποσα θελετε ρε AC/DC για να ερθετε στο ελλαδισταν,???

Άστο φίλε, το περιμένουμε χρόνια
Και επειδή μάλλον δεν θα γίνει μάζεψε λεφτά για καμιά Ιταλία ή Ισπανία (mas mejor!) στην επόμενη περιοδεία (που μήπως θα είναι και η τελευταία? Λέω εγώ τώρα…)

To who made who. :twisted:

8O Ρε παιδια εχω να κανω μια ερωτηση σε ολους τους ac/dcακιες και οχι μονο,
προσφατα εχω κολλησει κι εγω αυτη την αρρωστια που λεγεται ac/dcmania και δεν υπαρχει αντιδοτο. Σαν νεος fan τους εψαξα και ψαχνω ακομα να μαθω πληροφοριες
για τα album τους και για να γινει αυτο φυσικα βρισκω και διαβαζω τα διαφορα reviews
που εχουν γραψει κατα καιρους τα …διαφορα …δηθεν εμπειρα μουσικα sites.

:evil: Για να μπαινω στο ψητο και λεω παω στο avopolis διαβαζω review για το razors edge και το βαθμολογει ο τυπος με 9, πηγαινω αλλου και μου το χει 6, αλλου αλλιως κτλ.

Κοιταξτε βαθμολογια του πολυπειρου περιοδικου pop-rock για album των ac/dc->

-Flick of the switch 5
-Fly on the wall 5
-Blow up your video 7
-For those about to rock 6(ελεος πια!)
-Who made who 6

Δλδ τα μισα album συμφωνα με αυτους ειναι μετρια…

Λεω ρε γμτ δεν ειναι δυναμον κατι δεν παει καλα εδω , δεν μπορει να ειναι ολα τοσο μαπα, ac/dc ειναι αυτοι οχι τπτ τυχαιοι!

Τα κατεβαζω ολα και διαπιστωνω το ακριβως αντιθετο , οτι σε ολα τα album(σχεδον) υπαρχουν φοβερα τραγουδια! 8)

Διαπιστωση->Αν ο αλλος ειναι προκατειλημμενος και δεν σε γουσταρει μια, ε θα σε θαψει μεχρι εκει που δεν παει!

8O

Το stiff upper lip παλι καποιοι το θαψανε, ομως εχει παλι απιστευτα τραγουδια,
ac/dc Don’t give up! :smiley:

Μονο αν ερθουν ελλαδα για συναυλια, τοτε θα καταλαβουν ποσο μεγαλο λαθος κανουν αυτοι ριχνουν λασπη, ε ρε και να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και να
ανακοινωσει η didi ac/dc! Αμαν και ποτε…!

Α και ψηφιζω razors edge

Sorry για το κυρηγμα αλλα ΕΛΕΟΣ πια με αυτους που κανουν δισκοκριτικη!
Εσεις τι λετε ρε παιδια? :?:

Εμεις λέμε να πάς να ακούσεις τα albums από 74 έως 80 8)

8O 8O 8O
μπροβο eagle! εμαθες την σωστη εποχη της μουσικης! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ε είπαμε ότι κάνω κάποιες εξαιρέσεις, μην το δένεις κόμπο κι εσύ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

λεω κ εγω… :cry:

The Razor’s Edge. Αν και μετά τον θάνατο του bon οι AC/DC έγιναν πολύ για παναγίες.

Κimi παράτα να διαβάζεις δισκοκριτικές. Καλύτερα πάρε τον δίσκο και άκουσε τον και χέσε τους κριτικούς. Στις συγκεκριμμένες κριτικές των δίσκων που ανέφερες υπάρχει μία για το back in black που το βαθμολογεί με 8,5. Μέσα στην κριτική γράφει ο τυπάς “'ένας από τους κορυφαίους rock δίσκους όλω των εποχών”. Την ίδια ώρα σε κάθε τεύχος του περιοδικού βάζουν κριτικές από 8 και πάνω τουλάχιστον 5-6. Άρα το back in black πρέπει να είναι στους 2 με 3 χιλιάδες κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών.!!! και μάλιστα πολύ κάτω στη λίστα. Τα άτομα είναι για δέσιμο και τις περισσότερες φορές το κάνουν για δικά τους συμφέροντα. Άκου τους δίσκους όλα τα άλλα είναι μαλακίες. Οι AC/DC έχουν κυκλοφορήσει μόνο γαμάτους δίσκους και μόνο μεταξύ τους μπορούν να συγκριθούν. Σου προτείνω να βάλεις το Βαck in business από fly on the wall σε τέρμα ένταση και μετά να κάψεις όλες τις κριτικές. Όσο για το Stiff upper lip είναι δισκάρα ατελείωτη. Μόνο το Can’t Stop Rock N Roll να είχε θα ήταν μνημειώδεις δίσκος.

Όντως το Stiff Upper Lip είναι τεράστια δισκάρα. Κι ευτυχώς απ’ότι έχω παρατηρήσει μόνο σε ελάχιστους δεν αρέσει…
Μαζί με το Back In Black (εννοείται!) & Razor’s Edge είναι τα αγαπημένα μου albums από AC/DC!
Κάθε 10 χρόνια βγάζουν ένα άλμπουμ το οποίο τους δίνει το φιλί της ζωής! (1980, 1990, 2000) Άρα το 2010 να περιμένουμε άλλο ένα μεγαλειώδες άλμπουμ! :smiley:

Δώσε μερικές ευκαιρίες στο fly on the wall Εagleheart. Δεν θα χάσεις στο υπόσχομαι

Γενικά μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει άλμπουμ των AC/DC πού να μη μου αρέσουν τουλάχιστον 2-3 τραγούδια πολύ, οπότε μου αρέσει και το Fly On The Wall, όχι όσο αυτά πού ανέφερα η τα albums με Scott βέβαια, αλλά δεν το λές κακό άλμπουμ!

Φυσικά το ανυπέρβλητο Fly on The Wall με ισως τισ καλυτερες φωνητικες ερμηνείες που έκανε ποτέ ο Brian.
Τραγουδάρες μέσα:Back in business,Shake yoyr foundations,Sink the pink,Hell or high water το αργοσυρτο Danger(don’t talk to stranger)…ποιος τους γαμαει τους κριτικους οποιος ακουει μουσικη με τα αυτια του το προσκυναει…ε τωρα γιατι το θαβουνε.,…ε εδω καποιοι θαβουνε το Black Hand Inn τον καλυτερο δισκο των Running Wild μετα την αγια τριαδα του Jolly Roger,Port Royal και Death or Glory…ανιατες περιπτωσεις βλακειας…