Ρωτάω αυτό γιατί μου φάνηκε ποιο ενδιαφέρον να μάθω τη γνώμη σας και γιατί υπάρχουν αρκετά παρεξηγημένα άλμπουμ να διαλέξετε. π.χ. εγώ λατρεύω το Fly on the wall το οποίο κρεμάστηκε από την άθλια παραγωγή αλλά έχει τρομερά κομμάτια μέσα κατα τη γνώμη μου.
κανενα…
Λιτός και περιεκτικός
To Razor’s Edge.
Stiff Upper Lip χαλαρα ομως…
For Those About To Rock
Όλα μα όλα.
Απίστευτα, θεΐκά, ατόφιο rock!
For Those About To Rock me mikri diafora apota alla…
Το For Those… είναι καταπληκτικός δίσκος αλλά πιστεύω είστε λίγο επηρεασμένοι και λίγο από την παραγωγή του Lange. Στη συνέχεια οι AC/DC κάνανε το για μένα καλύτερο Flick Of the Switch το οποίο ήταν πολύ απλό αλλά ροκάρει τρομερά. Μειονέκτημα ίσως η έλλειψη ενός ύμνου όπως το For Those About To Rock. Ο ίδιος ο Malcolm δήλωσε κάποτε ότι το For Those τους κούρασε πολύ και ήθελαν να κάνουν ένα δίσκο πιο χύμα και με τη μία. Έτσι κι αλλιώς αυτός δεν έμεινε ποτέ ικανοποιημένος από το For Those … αλλά προτιμά το Flick…
+1
Το Ballbreaker πήρε μία ψήφο αλλά για μένα είναι μάλλον το πιο αδύναμο άλμπουμ των AC/DC. Παρ’ όλο που επέστρεψαν στον παλιό τους ήχο , παρ’ όλη την ύπαρξη του Rick Rubin (φανατικού οπαδού τους) πίσω από την κονσόλα και παρ 'όλη την επιστροφή του Phil Rudd στα drums έλειπε η έμπνευση σε κάποιο βαθμό. Πάλι βέβαια είχε φοβερό ήχο και κάποιες κομματάρες όπως τα ballbreaker, the furor, boogie man και hard as a rock
To For Those About To Rock. Τα άλλα δεν τα χω ακούσει. :?
Φίλε nihilist αφού αγοράσεις τα πάντα μέχρι και το Back in black μετά θα πρέπει να ακούσεις τουλάχιστον και τα υπόλοιπα. Αξίζει
Έχω ακούσει όλους τους δίσκους τους μέχρι και το For Those About To Rock και μου αρέσουν πολύ. Μετά ψιλοξενέρωσα με τη φάση και δενέχω ακούσει τα επόμενα. Θα δούμε. Μπορεί να τα κατεβάσω από το net.
Off topic: Η διασκευή του Back in black από τους Six Feet Under δεν γαμάει?
Eίναι εντελώς χάλια, όπως και όλο το cd… Το χαρίζω σε όποιον γουστάρει να γελάσει
Άν και μεγάλος fan των AC/DC, μετά το 1980 δε μ’άρεσαν οι δίσκοι τους… Με εξαίρεση το “The Razor’s Edge” που είναι από τα πολύ αγαπημένα μου!
We Salute You…
Το Fly On The Wall είναι τρομερά παραξηγημένο από πολύ κόσμο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Είναι δισκάρα με κεφαλαία λέμε. Επίσης ακόμα πιο κάτω το φοβερό Blow Up Your Video. Τρελά κομμάτια μέσα.
Αν και εινα πολυ καλο το For Those About To Rock, εγω προτιμω το Blow Up Your Video