AC/DC -- Backtracks

Θα κάνουν world tour για αυτό?

Crabsody, όταν το είδες αυτό πόσα τα εγκεφαλικά που έπαθες:):!:
Γαμάτο πακέτο, αν παίζει και νορμάλ τιμή, βουρ:p:!:

Χεχε η τιμή δεν είναι νορμαλ. 175 ευρώ +μεταφορικά. Εντάξει είναι για φανατίκλες κυρίως. Και να προλάβω ορισμένους. Το υλικό εννοείται ότι δεν δικαιολογεί τέτοια τιμή. Έτσι κι αλλιώς εικόνα και ήχος πια είναι “τζάμπα”. Το πακετάκι είναι το θέμα. Η θήκη που είναι και “ενισχυτής” και μπούρδες. Οι AC/DC είναι αλήθεια ότι από τότε που υπέγραψαν στην Sony έχουν πέσει σε παραπτώματα ολίγον τι αρπακτών και εμπορικότητας γενικότερα (βλ Black ice, διαφημιστικά site κτλ κτλ).

Θα υπάρχει και έκδοση απλή μόνο με 2cd και 1dvd αλλά για μένα δεν αξίζει. Κατεβάστε το υλικό αν σας λείπει. Στην τελική αυτό που θέλω πιο πολυ να δω είναι το δεύτερο dvd με το live στο Circus Κrone που θα είναι πολύ ΓΑΜΑΤΟ και δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την απλή έκδοση.

Η τιμη για να ειμαστε και ακριβεις για μενα που ειμαι Αθηνα μου βγηκε 318 δολλαρια Αμερικης (πακετο+ μεταφορικα+ τελωνειο). Η πληρωμη σε εουρα θα γινει με την αναλογια της ημερας αποστολης. Αμα πεσει κιαλλο το δολλαριο θα βγει φτηνοτερα αμα ανεβει ακριβοτερα αρα υπολογιστε στο περιπου το συνολικο μπουγιουρντι θα ειναι απο 210 εως 250 ευρω.

Αουυυυυυυυυτς:):!:

Για 3cd και 2 dvd το ποσο που ζητανε ειναι εξωφρενικο.Τωρα κατι χαρτονομισματα κτλ που εχει τα εκτυπωνω και μονος μου.Παντως οτι limited εχω αγορασει απο ac/dc(απο 30 ευρω και πανω) δεν αξιζε τα λεφτα του και αν γυριζα το χρονο πισω δε θα τα ξαναεδινα.

Προφανώς το κουτί-ενισχυτής είναι που κοστίζει και όχι τα χαρτονομίσματα. Αλήθεια τί limited έχεις αγοράσει πάνω από 30 ευρώ;

Μαλλον θες να πεις τι λιμιτεντ αγορασε με ΚΑΤΩ απο 30 ευρω. Γιατι συνηθως τα κουτια πανε 50 και πανω. Δεν μιλαμε για λιμιτεντ με ενα εξτρα cd Η dvd μιλαμε για Box sets.

Θυμαμαι ακομα και το Maiden Eddies archives το ειχα παρι 68 ευρω απο το ροκ σιτυ τοτε.

Τα κομμάτια πάντως τα live που περιέχονται στο box set είναι παλιά b sides στην ουσία. Τα studio έπρεπε να έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό αλλά τέλος πάντων. Υπάρχουν κι άλλες ηχογραφήσεις που ίσως τις κρατάνε για μελοντικό “ενισχυτή”. Ευκαιρία πάντως να ακούσει και λίγος περισσότερος κόσμος το τρομερό Down on the bordeline που είχε κοπεί από το Blow up your video.

Έχω κάνει μια τρομερή συλλογή με live από bootlegs που βάζω στοίχημα είναι ανώτερη από τα live του backtracks. Tώρα ακούω το Little Lover σε τρομερή εκτέλεση :bow2:

Black ice(μεταλλικο κουτι),Bonfire

Εντάξει το Bonfire είχε πραγματικά σπουδαίο ακυκλοφόρητο υλικό που δεν έβρισκες τότε πουθενά και δεν ήταν τόσο υπερβολικό στην τιμή. Πάντως ήταν και εκείνο για φανατικούς.

bonfire respect…το backtracks με βαζει σε σκεψεις αν θα το παρω γιατι ειναι αρκετα ακριβο…αλλα απο οτι ειδα ειναι αρκετα γαμάτο!!

Εφτασε η μεγαλη στιγμη. Ηρθε σημερα μαιλ απο την Δευτερα ξεκινανε τις αποστολες αντι για Νοεμβριο.

Επισης τσεκαρετε το παρακατω βιντεακι


ειναι 2 μελη του fanclub με το κουτακι.

Και για οσους ρωταγαν σε ποσα κομματια θα βγει κτλ παραθετω απο Blabbermouth.
“As previously speculated, the “deluxe” package is housed inside a fully operational AC/DC amplifier and will come in a limited, autographed run of 50,000 copies. Included in the set are three CDs of live and studio rarities, two DVDs, a vinyl LP also containing studio rarities, a 164-page coffee table book, fine art lithographs of rare photos, a reproduction of an early AC/DC concert flyer and other memorabilia, including a button, guitar pick, and more.”

Οσοι πιστοι προλαβετε με λιγα λογια.

Tι γραφικοι ειναι αυτοι?:lol2::lol3::lol:

8 λεπτα αστειρευτης καγκουριας…

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ!!!
EΕιδικα εκει που ριχνει το στερεο απο το “ανελεητο” hadbanging και την οπωρωση με τους ac/dc ακομα κυλιεμαι στο πατωμα απο τα γελια.

Περαν απο τους παπαρες το κουτι τα σπαει.

Καλά ρε παλιόβυσμα εμένα γιατί δεν μου ήρθε μαιλ;;;;

ΑΑΑΑΑΑ ειναι μονο για τους AC/DC biggest fans.:stuck_out_tongue: Ειμαι και με τη βουλα ενας. Αυτο το email Μου στειλανε.

Great news! There’s been so much demand for the Backtracks Deluxe Collector’s Edition that rather than wait until November, we are going to ship your order to you starting this week! The first shipment just arrived from the plant (click the link below for a video of them arriving at the warehouse), and we want to get Backtracks out to the band’s biggest fans right away.
Watch the video here.
You will receive a shipping confirmation with tracking information in the next few days, and should receive your order just a few days after that.

2 ερωτήσεις:
Το κουτί αυτό θα είναι διαθέσιμο για πώληση μέχρι και τη Δευτέρα ή όσο έχουν κουτιά θα στέλνουν ???
Και υπάρχει αντίστοιχο site από Ευρώπη για να γλυτώσω τους φόρους ???

Όσο έχουν κουτιά θα στέλνουν. Τα κουτιά είναι 50,000. Δεν υπάρχει αντίστοιχο site στην Ευρώπη. Με τη σημερινή ισοτιμία το κόστος για Ελλάδα είναι 213 ευρώ. Τα 34 ευρώ είναι φόροι δασμοί και τα 44 μεταφορικά.