AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

δεν πιστευω τπτ αν δεν είναι επισημο!!

Όπως τα λέει ο fotislab. Αν δε το δω γραμμένο δε πιστεύω τίποτα.

Eγω παλι δεν πιστευω τιποτα μεχρι να τους δω στη σκηνη.

Για να το πάω λίγο παρακάτω και να τους δω, πάλι δεν θα το πιστεύω…

Άλλο πχ Μιλάνο, που είναι δίπλα σε πχ Ζυρίχη και άλλο Αθήνα. Τέλος πάντων θα επιμείνω για καλοκαίρι και rockwave, προσωπικά τους ήθελα σε ΟΑΚΑ το καλοκαίρι…:slight_smile:

Μην κοροιδευόμαστε, όπου και να γίνει, όσο και να είναι το εισιτήριο θα πάμε :stuck_out_tongue:

Ρε φίλε ακόμη και στο γήπεδο του Πανθρακικού να γίνει η συναυλία θα πάμε όμως οι πιο πολλοί θα έχουν προβλήματα με το να βρουν εισητίρια και δηλαδή εσύ δεν θες να δεις κυριολεκτικά ΛΑΟ όπως πχ το 1992 στην συναυλία τους…να πωροθούμε λίγο…όχι δηλαδή ότι με ενδιαφέρει τόσο πολύ πόσα άτομα θα έχει αλλά…δυναμώνει την ατμόσφαιρα!

μην ανυσηχεις αγορινα μου…

θα σε προστατευω εγω απο την σκονη και απο οποιον αλητηριο θα σε πειραξει…

:twisted:

πήγα στην madonna…το οακα είναι ότι χειρότερο για συναυλίες…δε βλέπεις από πουθενά…
άσε που με 30.000 το οακα θα φαίνεται μισογεμάτο…
κακά τα ψέμματα…στην Ελλάδα με τις επιλογές που μας δίνουν…το καραϊσκάκη και η μαλακάσσα είναι τα…ιδανικά!!! #-o #-o #-o

μια άποψη λέω…εννοείτε πως όπου κι αν γίνει θα πάω…εδώ (αν όλα πάνε καλά [-o<) θα ξενιτευτώ κι όλας για να τους δω…θα τους χάσουμε στην έδρα μας? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Exουν ξαναερθει Ελλαδα;;;

Οχι…το 92 τ Χαρου δν ξερω τι ειναι.:-k

Μερικοί δεν πιστεύουν και καλά κάνουν. Αν και είναι 100%. Μαλακάσα τελικά το ξαναρώτησα.
Πάντως κάτω θα έχει λογικά το πλαστικό γιατί όσο και μαλάκες να είναι η Didiδες δεν νομίζω να ρισκάρουν να πάνε φυλακή από τους παππούδες μετλάδες που θα πάθουν ανακοπή από την σκόνη :stuck_out_tongue:
Καλά δεν ξέρω αν θα έχει πλαστικό.Ξέρω ότι εγώ θα τους δω έξω και μετά έρθουν δεν έρθουν (που θα έρθουν αλλά λέμε) χεστ…Ε δεν με ενδιαφέρει…Και κανένα μόναχο σε ανοιχτό το καλοκαιράκι θα τσιμπίσω και είμαι κομπλε.

Χθες στο Τορόντο παίξαν μπροστά σε 45,000 κόσμο. Το σετλιστ το ίδιο. Δύσκολα να αλλάξει δυστυχώς

ναι…όπως πάνε τα πράγματα μάλλον δε θα αλλάξει το setlist εκτός κι αν υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις όταν έρθουν Ευρώπη…
για μένα πάντως που θα τους δω πρώτη φορά,ότι κι ανπαίξουν θα είναι τέλειο!!! :smiley: :smiley:

crab κανα νέο για τις υπόλοιπες ημρομηνίες του Απρίλη άκουσες???
μπαίνω κάθε μέρα στο fan club και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση…κάποιος είπε οτι μπορεί και να μην βάλουν άλλες εκείνες τις μέρες…παίζει να αφήσουν 10 μέρες κενό???

Crab, ερώτηση κι από μένα: Σε κάποιες συναυλίες των Queen στη Γερμανία, όσοι είχαν εισιτήρια που έγραφαν πάνω “fanclub”, μπορούσαν να μπουν 10 λεπτά νωρίτερα από τους υπόλοιπους στην Αρένα. Ξέρεις αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και με τους AC/DC;

Ναι μην ξεκουραστουν λίγο;
Το setlist θα αλλάξει το καλοκαίρι είμαι σίγουρος.Όταν μίλαγαν για surprise songs πιστεύω το εννοούσαν.

Ξέρω. Δεν υπάρχει καμμία τέτοια περίπτωση!!! Των Queen το fan club προφανώς είναι πιο οργανωμένο :wink:

Το σετλιστ ειναι υπεροχο για καποιον που θα τους δει 1η φορα (και εγω μεσα) αλλα ενας οπαδος (ανηκω και σε αυτη την κατηγορια) θελει περισσοτερο φυσικα και μερικα πιο σπανια κομματια…

Συνηθως παιζουν 20 κομματια (πραγμα που μπορει να γινει στα ανοιχτα το καλοκαιρι) αλλα τωρα 18…Και το ενα παραπανω για μενα ειναι πολυ…

Δεν ειναι μεγαλα παραπονα…Χαιρομαι τρελα που θα τους δω και δεν παραπονιεμαι ουτε θα παραπονεθω…Αλλα ο απληστος ανθρωπος θελει παραπανω…:stuck_out_tongue:

Έλα μωρέ, ξεπετάνε τα φλωράκια του αμερικάνους τώρα για να έρθουν σε μια σοβαρή ήπειρο :stuck_out_tongue:
Καλά το γαμάτο πιο είναι…Οι τύποι δεν ξέρουν προφανως τι σημαίνει Ελλάδα. Δλδ οι πιο κάφροι τις Ευρώπης.Τα πιο ζώα, γκάου παιδί μου. :smiley:
Εγώ λέω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν να δουν κάτω τον χαμό που γίνεται.Δεν παίζει αλλιώς.
Και προσώπικα υπόσχομαι ότι θα ρίξω τέτοιο κοπάνημα και ξύλο σε όλους σας ρε κολόπαιδα που δεν θα ξέρετε που πάνε τα 4. ΟΥΓΚ! :lol: :-s
Καλά και μην παίξουν κανένα από Powerage θα βγάλω φλογοβόλο δεν υπάρχει περίπτωση. Φφφ άντε πότε θα πάει Μάρτης την τρέλα μου.

Δυστυχώς την μοναδική φορά που τους είδα πάλι δεν παίζανε τίποτα από Powerage. Αργότερα στην περιοδεία βάλανε μετά από 25 χρόνια το αγαπημένο μου Up to my neck in you και ακόμα πιο μετά τα Gone Shooting και Whats Next to the Moon. Μακάρι να συμπεριλάβουν τίποτα στο Ευρωπαικό σκέλος αλλά δύσκολα από τη στιγμή που παίζουν 18 κομμάτια. Εστω ένα Sin City ρε πουστη μου!!!