Περιεργο.Παρ τους κανα τηλεφωνο γιατι εμενα μου ηρθαν πριν απο παααααααρα πολυ καιρο…
Αν δεν το έχουν στείλει ακόμα, πες να στο κρατήσουν στην είσοδο. Το είχα κάνει πέρυσι, όταν δεν μου είχαν στείλει τα εισιτήρια 4-5 μέρες πριν φύγω.
tous pira tora tilefono ke mou ipan oti 8a ta kanoun re-issue ke 8a me perimenoun sto box office:D:D8)
…a ke an er8oun mexri tin triti ta alla, 8a vgaloume ke kerdos;p wraia patenta!
Λολ μακαρι να ταν ετσι!
I’m sorry that you have no any ACDC FAN Site. YOU have to make it !!!
There is a fantastic ACDC FAN organisation in EUROPE: Germany, Italy, Austria, France, English, Hungarian sites joined to this circle.
If any of you have a plan to make your Own ACDC Greek Fan Site, please let me know.
Athen was fantastic, meantime I’ve arrived back to Budapest. Your OAKA Stadion is a Really BIG ONE !!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Yeah OAKA stadium is a big F%cker.But i’m not sure that i will be full at the concert. Some people are complaining about the ticket prices that are give or take the same on all AC/DC venues.But we like to complain here in Greece.It’s our national hobby.
Anyway my cousin lives in Budapest btw. Could not get me tickets to the indoor gig thought.
Πλακα πλακα ξερει κανεις τι χρειαζεται για να φτιαξουμε ενα ελληνικο AC DC fan club…??
Ετσι πληροφοριακα αν καποιος ξερει προσωπικα θα με ενδιεφερε να ασχοληθω…
Την κανω κι εγω παιδες!Η ωρα εφτασε!London here i come!!!
Άντε ρε. Καλά να περάσεις.
Τι λέω ο μαλάκας;;; #-o#-o#-o
Σε 10 μέρες γαμώ:!:
υπαρχει περιπτωση να βγει καποιο λαιβ σιντι απο την περιοδεια,εκτος απο το ντιβιντι
Ισως να μπορω να μαθω… θα ρωτησω και θα σου στειλω PM αμα εχω κατι…
24 WRES MINANE REEEEEEEE!!! :D:D
the thunder of drums… THEY TORE ME APART!!!
OK τσεκαρε το και θα περιμενω…Ευχαριστω…
οπου να ναι φευγω και εγω για λονδινο
αυριο τετοια ωρα περιπου θα βλεπω τους θεους:bounce::bounce::bounce::bounce:
Εγω τους βλεπω την Πεμπτη και εννοειται οτι ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω. Βασικα και αφου τους δω δεν θα μπορω να το συνειδητοποιησω…
Κάτι φήμες ακούω για Ρουμανία σε φεστιβάλ.
Αλλά αφού δεν παίζουν πια σε φεστιβάλ μάλλον είναι μόνο φήμες.Αλλιώς το 2010 στο rockwave [-X:papas:
περιμένουμε extended report…
fevgo tora gia o2!!! :D:D
Αυτά είναι…!!!