AC/DC -- Black Ice

Όταν διαρεύσει ειδοποιείτε, ΟΚ???

Μας έχεις για τέτοια άτομα ??!?!?!?!?!? :?:?:?:?:?

Παιδιά εγώ πραγματικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Μακάρι βέβαια να βγω ψεύτης. Το Rock N Roll Train δεν είναι άσχημο, σίγουρα για τα δεδομένα των καιρών είναι σούπερ αλλά για αυτά των AC/DC μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο. Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο riff αλλά γενικά το ρεφραίν του ακούγεται πολύ radio friendly στα αυτιά μου και όχι και τόσο εμπνευσμένο. Οι δηλώσεις του παραγωγού Brendan O Brien και κάποιες κριτικές που διάβασα με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αρκετά από τα κομμάτια του Black Ice κινούνται σε αρκετά εμπορικό δρόμο. Εντάξει δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλά νομίζω ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του Stiff Upper Lip που λατρέψαμε ήταν και ότι ήταν ασυμβίβαστο album. Η αλλαγή εταιρίας, το τεράστιο promotion και η επιλογή του παραγωγού με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η δισκογραφική επηρέασε τους AC/DC σε αρκετό βαθμό. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε οτιδήποτε.

Υ.Γ: Με το METAL INVADER παιδιά τι παίζει;; Ένας συντάκτης ονόματι Φατούρος έγραψε μια κριτική για το Black Ice (το οποίο προφανως ΔΕΝ έχει ακούσει) κάνοντας ένα κολάζ διάφορων κριτικών στο ίντερνετ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Του έβαλε και βαθμολογία 5.5/6 Πραγματικά ντροπή. Τον πήραν χαμπάρι σε ένα site οπαδών των AC/DC και τον έκραζαν. Τώρα την απέσυρε από το site την κριτική!!! Μιλάμε για πολύ γελοία φάση!!! Έτσι κάνουν κριτικές στα Ελληνικά περιοδικα;

Δεν ξερεις ποιος ειναι ο Φατουρος ρε?? :lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φατουρος spoke…

Δεν λεει ψεματα το ακουσε οντως…Το επιβεβαιωνω με σιγουρια…

Φατουρος = Karja Kurunen…

Βασικά η ίδια φάση παίχτηκε και με τον προηγούμενο δίσκο. Το Safe In New York City είναι σίγουρα το πιο radio friendly τραγούδι του δίσκου και σίγουρα δεν είναι το πιο εμπνευσμένο. Μου φαίνεται προφανές ότι το single είναι απλά κράχτης για τη μάζα. Τους οπαδούς της μπάντας τους έχουν, οπότε ένα εύκολο στο αυτί τραγούδι είναι ότι πρέπει για όλους τους υπόλοιπους.

Ορθόν, τα singles είναι καθαρά υπόθεση promotion, επομένως επιλέγεται κάτι πιο εύηχο στο ευρύ κοινό, ακόμη και αν για τους fans δεν είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου. Κάτι άλλωστε που θα το κρίνουμε τον Οκτώβρη.
Στην τελική, παιδιά, περί ορέξεως… Ο καθένας γουστάρει διαφορετικά κομμάτια. Το ύφος όμως είναι ατόφιο AC/DC!

Mια αποκλειστική κριτική track by track εβγαλε το musicradar. Βασικά αποθεώνει το δίσκο ενώ σου ρίχνει και μια ιδεα του πως ακούγεται το κάθε κομμάτι

κλαίω από τα γέλια.
δεν υπάρχουν όρια, φραγμοί.
δεν υπάρχει.
αυτός, ο Μπολτ και ο Φέλπς ξεπερνάνε τον εαυτό τους τόσο εύκολα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Βασικά σε κάνει να θέλεις να ακούσεις απεγνωσμένα το album!

Mια νέα ραδιοφωνική συνέντευξη του Brian μπορείτε να ακούσετε εδώ

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο τραγούδι Rock N Roll Dream και στο ότι είναι ένα πολύ διαφορετικό κομμάτι για AC/DC!!!

Μήπως υπερβάλλουμε λίγο???

Καλό είναι …

θα μπορούσε να είναι και καλύτερο βέβαια …

Ωραιο το κλιπακι…Ακομη παλευω να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο Angus…

“This video is no longer available”!!
Κρίμα, δεν το πρόλαβα…!

Καλό το βιντεάκι και το τραγουδάκι διασκεδαστικό! Άντε να δούμε…

Υπάρχει και το κομμάτι War Machine στο Myspace τους…επίσης διασκεδαστικό.

Τρεχατε…War Machine στο myspace τους…

Θα το ακουσω καμια 100αρια φορες και μετα θα γραψω…

copy paste :stuck_out_tongue:

Οπου και να μπει καποιος να το δει σιγουρα…